beyler ben arkadaşın kullanıcı adı ile girdim bu hide nedir magic shield midir nedir bu ?
Ewt Ya oldu bndede usko da nowa atiom manyak meteor oluoo SAOL ARK IM..!
quote:
Orjinalden alıntı: OzeaN
quote:
Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®
Şimdi Bunları Dowland Edersek LvLimiz 30 OLsa Bile Atabilecekmiyz?
hayır, nova atınca meteor şeklinde gözükecek, tabiki sadece bu dosyaları indirdiğin pc de görebilirsin... inferno atınca meteor şekli görmek istiyorsanız üzerinde çalışırım
Bişi sorucam sen nasıl yapıyorsun bu grafik oynamasını programla mı
quote:
Orjinalden alıntı: OzeaN
quote:
Orjinalden alıntı: breakboyhell
beyler bence bu resimler usko olamaz çünkü bi adam 3 novayı nsl atabilr kafayı çalıstırın 2 nova olsa anlıcam ama (3) nova beyler
bas bas bağrıyoruz bunlar imagedir diye ama bağzı şahıslar anlamıyor
quote:
Orjinalden alıntı: hıdalgo
ya %99 trojen war dıyorsun trojen key logerın onde gıdenı bız bunu knıght dosyalarına yukleyecez we bıde sonradan guluosun cok mu komık buna gercekten
burası paylaşım forumudur her yolladın şeye %99 trojan desen ne olur bunu sen düşün, direk konuyu okuyorsun sonra bu %99 trojan diyorsun afedersin bunu yetişkin birinin yapıcağını sanmıyorum, ne demek istediğimi anlamışındır herhalde, %99 trojanı kanıtlarmısın bana nerden bu karara vardın
Adam %99 trojan var demiyor ki sadece birisinin %99 trojan olduğunu söylediğini belirtmiş
yaa linkler kırıkk object not found dio rapidshare yükledin dimi ?
çok saol böle bişi arıodum hortlatandan ALLAH razı olsun
Orijinalden alıntı: semihbyk yaw ustahttp://*****.de/files/23243928/ssss.rar.html linkinde ***** olan yerlere ne yazcaz bi bulamadım gitti deli oldum ya gözunu sevim yardımcı ol
HORTT.
?
Gerek yok yaptım olmuyor
Kim hortlattı bu konuyu
SonofPatriot Birşey sorcam şim bu meteor ve nova şekilerinini deyiştiriyor bitek dimi mesela fx dosyası içinde sunu yapabilirmiyiz inferno bildiğin inferno 60 lvl novası gene aynı eski şekil nova 70 lvl meteor novası bu senin yaptığın sekilde yapabilirmiyiz yanı 3 kademe olcak inferno aynı 60lvl novası aynı meteor farklı olcak sadece?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme