Şimdi Ara

Metaya uygun solo top herosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar konu açık ve net.Riven meta'da mı bilmiyorum fakat mobilitesini kullanınca farkını koyuyor.Başka hangi hero olabilir ?Mobilitesi olan herolar benim için bir tık önde

• Warwick oynamayı dene. Birebirde muazzam hasarı var. Pasifinde can çalması var. Hasarı güzel. Hem AD hem AP vurabiliyor. Tank ölümsüz. Kitle kontrol etkileri yüksek. Ww kaçmaz ama kovalamakta tam bir usta. Mekanikler sadece el yorar kafa şişirir. Sen al Ww karşına Riven gelsin. Etrafında dönmekten başka bir işe yaramaz.

Ha illa mobiliteli hero dersen Illaoi var. W ile zıplıyor. 2 v 1 üstadı. Tank ve hasar konusunda çok iyi.
  • Gnar.Bu arada top lane şampiyonlarının çoğu mobiliteden yoksundur ne bekledin anlamadım.

Hecarim, Irelia, Jaxı da eklerim de çok mobiliteye sahip şampiyon bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 18 Temmuz 2016; 17:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Gnar.Bu arada top lane şampiyonlarının çoğu mobiliteden yoksundur ne bekledin anlamadım.

Hecarim, Irelia, Jaxı da eklerim de çok mobiliteye sahip şampiyon bulamazsın.

Vaov tam da gnar alayım mı diye soracaktım.Fakat ben bu heroyu main yapacağım o yüzden irelia çok yasaklanıyormuş derecelide.
    Gnar ı önerir misiniz nasıl bir hero kendisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 18 Temmuz 2016; 17:45:06 >
  • gnarla öndeysen frozen mallet buıldı yapıyorsun pasif bir patlıyor pouff
  • SOLO XD
  • Solo mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kenan Birkan kullanıcısına yanıt
    solo top demiş knk sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven nerf yemiş olsa da bilen ellerde çok iyi iş yapar. Çok yüksek hasarı stun ı kalkanı, aldığı eşyalardan gelen canı ve mobilitesi var. Tam bir solo q karakteri. Teke tek çoğu kişiyi keser. Kesemese de kaçar diye düşünüyorum.

Ama tabi riven da ustalaşmak zaman alır sanırım en iyisi garen falan alıp freewin almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven, Irelia, Ekko şuan benim en popüler seçimlerim. Tank Ekko bitti deniliyordu ama hala hiçbir hasar eşyası olmadan ADC tekleyebiliyor. Çok agresif oyun tarzına sahipsen Irelia önerebilirim, birazcık öğrendiğinde kazanamayacağın matchup yok.
  • İrelia öneririrm dostum,ilk base atışında pırıltıyı alıyosun zaten trade de adamı kesme şansın yüzde seksen. Sonrada üçlü tamamlayıp laneyi kazandıktan sonra tek atıyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktikitaktak -- 20 Temmuz 2016; 17:09:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.