Şimdi Ara

-metallıca türkiye ye gelse ....... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalinden alıntı: Gerko

quote:

Orijinalinden alıntı: nerazzuri

gelse eskisi gibi ilgi toplamayacagi kesin

2004 yılı Madrid Konserinde 130.000'e yakın seyirci vardı

Merak etme Tr'de konser verilen yerde izdiham yaşanacak . Mesela ben gelirlerse en önde olmak için 20 gün önceden gideceğim konser yerine

• "for whom the bell tolls?" kiliseden çanı söker, sırtıma alır, gider konserde çalardım.en kral parça budur derdim...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tylor

ben 1 ay önceden gitmeyi planlıyodum

ben de sonradan ön sıraya yanaşıp "vay can dostum tylor nasılsın" deyip geçerim sıraya
  • yaw yeterki metallica türkiyeye gelsinde organizasyonu ben düzenlicem
    quote:

Orijinalinden alıntı: gerekmez

quote:

Orijinalinden alıntı: tylor

ben 1 ay önceden gitmeyi planlıyodum

ben de sonradan ön sıraya yanaşıp "vay can dostum tylor nasılsın" deyip geçerim sıraya

• Dünya turnesi yapacaklardır eminim bundan Tr ayağı da olur kesin bu turnenin
  • bu saatten sonra bir pookk olmaz yaaa adamlar zaten uzatmaları oynuyorlar piyasada . son DVD yi seyredenler bunu hemen anlayacaktır.
  • Kesinlikle sana hakveriyorum.
    son albüm bence vasatın altında.
  • bence metallıca gelse yer yerinden oynar
  • son dvdye gore grup zaten dağılma eşiğinde gibi.
  • Milleti bilmem ama ben çaldıkları şarkıya göre giderim . St.Anger'sa yanına yaklaşmam ama belki bir Hit The Lights bir Phantom Lord belki bir umut ? Fazla hayal kurdum galiba o metallica öleli 10 yıl oluyor . Başımız sağolsun ....
  • bu adamlar para içinn bizlerii satalı çok zaman oldu gelseler kılımı bile kıpırdatmam bu adamlar piyasa olmayı seçtiler şimdi metal kitlesi yakalamaları zor artık türkiye geldiğinde kıyamet kosa kopsa bitek iron maiden da kopar o konsere gitmek için elimden gelen herşeyi yaparım
  • Metallica hala sağlam

Yeni albüm için Robert Trujillo : ''James süper riffler yazıyor . Heavy metal çalacağız . Bekleyin bizi !'' açıklamasını yaptı
  • okul yoksa giderim
  • Nemi olur.
    Birsürü korn, limp bizkit, paparoach tişörtlü 14-16 yaş arası çoluk çocuğun doluştuğu bi konser olurdu sanırım. Aralarındaki repliklerde şöyle olurdu heralde.

-Abi kirk e bak abi deli adam ya. Oha falan oldum nasıl çalıyo bu soloyu bu adam.
    - Öyle abi aşmış adam kendini. Daha ne denir bu solonun üstüne kal geldi.
  • Joe Satriani , Steve Vai ikilisi gelsede asıl virtüoz görsek

Blind Guardian'ın tekrar gelmesini bekliyorum . Gerçi siteleri turk hackerlar tarafından hacklendi . Üstüne bide marifetmiş gibi hacklenen siteye türk bayrağı koymuşlar kocaman . Ne diyim iyi *ok yediniz
  • satanist bunların hepsi
    tövbe tövbe
  • daha once geldi para biriktirildi istanbula gidildi ve izlendi ole cok bsy olmadı nıekı
  • quote:

Orjinalden alıntı: psionic

satanist bunların hepsi
    tövbe tövbe

evet sende örümcek kafanın tekisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psionic

satanist bunların hepsi
    tövbe tövbe

yuuuh diyorum başka bişey demiyorum :D metallica da satanist se artık :) credle of filth i sen sakın görme :D
    bu arada metallica gelirse giderim herhalde :) param olursa tabiii.... bu arada bu yeni albumlerinden çalmazlarsa iyi olur ( yeni dediğime bakmayın en son çıkan işte )
  • abi metallica en dindar grup anlamak isteyen some kind of monster ı izlesin james in lars ın çocuklarıyla nası vaket geçirdiğigi görsün medya nın uydurması yüzünden bu gibi arkadaşlar satanist diyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.