Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: river styx

inş 90 oncesi albumleri tarzında olur..yine load gibi bişey yapmaslar umarım

ya load yıne ıyı
    ne o GARAGE ING ıyy
    yukarıda Sanctus Diavolos un dedıgı gıbı
    metallıca bu cızgısı ıle fanlarına kufur edıyor

sımdı bakıyorumda metallıca o cızgıyı yakalıyamaz zaten lars-jason arası bu yuzden bozuktu yanı metallıca yıne 90 oncesıne ancak jason goturebılırdı fakat aradakı sorun james-lars beste takımın arasına gırememesı ıdı bu ayrılıkta asla jason suclu bulunmamalı-kı bana kalırsa jason sonuna kadar haklı
    sımdıkı cızgıye bakıyorumda orta hallı hard-rock gurubu gıbı
    bıde o bass cı robert e bı turlu alısamadım

hocam garage inc albümü bir cover albümü yani onların şarkılarını içermiyor. ayrıca o albümün 2. cd si 1990 öncesi yapılan kayıtlara ait.

şı jason ın ayrılma olayına da bi açıklık getirelim.

jason metallica dan ayrılmayı hiç düşünmüyordu. echobrain adlı bir yan projesi vardı. bunu tüm metallica üyeleri biliyor ama amatör bir çalışma olduğu için durum göze batmıyordu. jason olayı iyice ciddiye bindirince james ''hooop'' dedi. ''orda dur bakalım. biz metallicayız ve bu tip yan projeler bu gruba hiç yakışmıyor'' jason dan bir seçim yapmasını istediler. o da istemeye istemeye echobrain i seçti.onlarla da bir albüm çıkarttı ve ayrıldı. ozzy nin elemeleri katıldı. daha sonra voivod isimli gruba geçti şimdi hala orda.

robert trujillo ya gelince
    kendisi zamanında ozzy osbourne un(black sabbath) ve glenn tipton un(judas priest) solo albümlerinde bulunmuştur. alışamamanı çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum. ama ben iddia ediyorum bu adam çok yakıştı metallica ya. jason ın headbangleri ve back vokalleri muhteşemdi ama bu adamın inaılmaz bir ruhu var ve her bir parmağını pena gibi kullanıyor. jason dan beş kat daha verimli olduğunu gösterir bu.

• eywallah kardes ama ne kadar cover de olsa yorum onemlı yoksa o umrumda degıl yanı bunu yorumlayan metallıca dedırtmelı

jason olayına gelınce aynı haltı kırk te yaptı ama fazla dıretmedı
    ama jason bıseylerı degıstırmek ıstıyordu vede bu lars ın hosuna gıtmedı evet acıkca lars bı keresınde 90 oncesı albumlere cocuk ısı dedı nasıl ya en baba albumlerı 90 oncesı
    bıde lars asla jason un bass ını kendı davulının onune gecmesıne ızın vermedı clıff varken olemıydı pekı bı bı dınle clıff ıle nasıldı jason la nasıl
    bıde and justıce for all albumunu bastan sona bı dınle bass ne kadar gerı planda ama ondan once nasıldı
    bakın bu gerı donus jason la olucaktı vede bunu ne yazıkkı lars ıstemedı

ama sole bısede var
    metal dunyasında her gurubun en ınce catlagı dahı bılınırken metallıca asla bole bıseye marus kalmadı ızın vermedıler
    her turlu olay metallıca krallıgından dısarı cıkmadı cıktıysada %1 belkı
    jason kımıne gore de parmak ıltıhabı yuzunden muzugı bıraktıgı yonunde ıdı

• mmx söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ve metallica nın jason gibi bi adamı harcadığını düşünüyorum
    bi daha zor bulurlar jason gibi adamı,robertta fena değil ama eski metallica olsa robert o grupta barınamazdı cünkü bariz belli tip ve hareketlerden robert tam bir hardcore bass çısı
    istediği kadar iyi bass çalsın adamın ne oldugu önemlidir
    keşke jason megadeth e geçip dave ile beraber çalsa,dave lars veya james gibi yetenekli ve yaratıcı adamları çekemeyen bir insan değil
  • metal is dead....

hala 20 yıl önceki efsanelere kaldık... tmm fan lık ii ama hiç dikkatinizi çekmiyormu bu gruplar kadar olmasada bunların yerini alacak grup gelmiyor yetişmiyor... belkide mtv nin hip hop dayatmasındandır...

leynn hala aklıma geliyor o jenerik yazıları metallica nın üstünden akıodu... bu metal müziğe yapılmış(mtv tarafında) en büyük hakaretdir...

88 de metallica en son çıkcak(millet dağılırken mtv ödüllerinde,bizim ihtiyar frantic diye bişe mırıldanıodu) ve üstünden öle jenerik yazıları akıtcan heaa?

sıkardı işte o zmn....ama şimdi malesef 1.bu olay 2. jason gibi mükkemmel bi adamı harcamaları metallica ya olan hayranlığımı azalttığı gibi 2003 deki st.anger faciasından sonra iice nefret etmeye başladım bu gruptan...

son şarkıları da öle ortalığı sallıyacak bi şey deil.. olamazda.. ancak one gibi efsane 1 kaç şarkı yapcak dikkat çeksin... artık tarzları american hard core oldu iice... bence illada eskilerden umut bekliosanız megadeth ve iron maiden daha çok umut saçıyor...bu arada megadeth in 2004 deki the system has failed albümü çok başarılı .... ark dediği gibi jason megadeth de bass a geçse gözlerim dolardı herhalde:)

killeman atlama hemen muhalefete...

yani uzun lafın kısası metal is dead....

• özeleştirileriniz güzel izninizle bende biraz özeleştiri yapayım

Metallica da lars ve james in bu grubun lideri benim tarzında olmaları,kirk ün etkisiz ve sessiz kalması biraz itiraz et be kirk. ve bob rock ın grup elemanlarını istediği gibi yönetmesi neyseki kurtulduk bobo rocktan.Hele some kind of monster dvd sinde james bi ara gitarıyla melodi deniyordu bob rockta gelmiş dediği cümle: adamım hayatımda gördüğüm en güzel melodilerden biri. ulan sen kim oluyorsun james e o cümleyi kuruyorsun isterdim orda jamesin bob rocka bi tekme atmasını. bass konusuna gelince cliff öldükten sonra bass ın sesi cliff e saygıdan dolayı hep en son planda kaldığını söylerler. Yeni basçı hakkında grup üyeleri çabuk ayak uydurdu sanki yıllardır bizle çalıyor gibi hep olumlu konuşurlar. Ben yinede jason ı arıyorum. Jasonda lars ve james e göre daha mütevazi ama kirk gibi etkisiz değil yeri gelince tepki gösterir. Konserlerde performansı harikadır özelikle moscova 91 deki.Aklıma şimdi jason ın seattle konserinde ufak bass gösterisi geldi

Lars ve james arasındaki rekabetin gruba yaradığını söylerler ama ben korkuyorum bir gün biribirlerine girecekler ve sonuçları kötü olabilir,grup dağılabilir. (umarım böyle birşey olmaz)

Sonuç olarak şutlanan bir bob rock ve beklediğimiz yeni albüm çalışmalarına başlamaları.Metallica marka olduğunu hatırlamalı. son yıllarda fanlarını çok üzdü. artık şu son albümde birazda olsa bizi sevindirsinler.
    Metallica yı çok seviyorum

METALLİCA nedir???

METALLİCA nedir???

METALLİCA nedir???

METALLİCA nedir???

METALLİCA nedir???

METALLİCA nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 22 Ağustos 2006; 2:18:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

son şarkıları da öle ortalığı sallıyacak bi şey deil.. olamazda.. ancak one gibi efsane 1 kaç şarkı yapcak dikkat çeksin... artık tarzları american hard core oldu iice... bence illada eskilerden umut bekliosanız megadeth ve iron maiden daha çok umut saçıyor...bu arada megadeth in 2004 deki the system has failed albümü çok başarılı .... ark dediği gibi jason megadeth de bass a geçse gözlerim dolardı herhalde:)

Sanane kardeşim ya istediğim gruptan beklentim olur. ben iron maiden ıda seviyorum,megadeth ide metallica yıda.sevmesem bile senin gibi sürekli karalamalarda bulunmam eleştiri yaparım. yukarıdaki muhahaha larınıda gördük biraz saygı anlatabiliyormuyum

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

keşke jason megadeth e geçip dave ile beraber çalsa,dave lars veya james gibi yetenekli ve yaratıcı adamları çekemeyen bir insan değil

super olur gercekten
    baterıde ıron dan nıco olursaka bı yana jason gıbı bır bass cı asla bosta kalmamalı MEGADEDH e gıtsın
  • @ mmx hocam o yazdığın olayları and justice de bass sesinin kısılamsı, cliff in cennete gitmeden önc egrup üzerinde ki etkinliği ben bunları bu forumda defalarca söyledim. zaten jason a da en çok bu yüzden kızdım. pasif kaldı. ağırlığını gruba hiç koyamadı. sadece ''işimi yapar gerisine karışmam''dedi. ama rob ta bu yok. dedim ya rob şımarık bir çocuk gibi.

birde jason ayrılırken basına durum ''artan sırt ağrıları artk yoğun konser programını kaldıramayacağı için jason newsted metallica dan ayrıldığını açıkladı'' sırt ağrısı vardı evet ama sorun bu değildi. sorun echobrain di.

@ takoz bir daha nick imi doğru yazmazsan bende senin nickini bu şekilde kullanacağım. bilerek mi yapıyorsun anlamıyorum ki?

niye atlayayım ki? yazdıklarının hiçbir önemi yok benim için. bir de takoz arkadaşım 2003 yılındaki olay mtv müzik ödülleri değildi. 2003 yılında mtv müzik ödüllerine de katıldılar ama orda en son çıkmadıalr snein neyi kastettiğini ben çok iyi biliyorum şimdi yazacam)

senin kastettiğim mtv metallica icon du. yani metallica için düzenlenmiş bir gece. bir sürü gerizekalı metallica nın istemi dışında orda yer aldı ve metallica nın şarkılarını coverladı.(bakın tekrar ediyorum mtv icon metallic anın isteği doğrultusunda yapılmış bir şey değil) en son olarka metalllica çıktı bir kaç eski parçayı icra ettikten sonra yeni albümden bir şarkı çalacaklarını belirttiler. mtv bu parçanın sadece başının yayınlanmasını istiyordu. öyle de oldu. (benden de dünya kadar küfür yedi) parçanın başı yayınlandı james sözlere girdi ve o sırada jenerik akmaya başladı. yani metallica için düzenlenmiş bir gecede oldu bu olay.

bilmiyorum farkında mısın ama sürekli yanlış bilgiler ile geliyorsun ve sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum. defalarca söyledim yine söyleyeceğim birşeyi bilmiyorsanız gelip biliyormuş gibi konuşmayın. kimseyi küçümsemiyorum ama böyle yapınca küçük duruma düşüyorsunuz üzülüyorum sanki benim yüzümden oluyormuş gibi geliyor.

@ jason voorhees hocam yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

• bitirdin kendini,hiç küfür etmeden ayar vermeyi bilmiyorsun..ben şikayet etcem değiştirmezsen yazdıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 22 Ağustos 2006; 12:14:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

bitirdin kendini,hiç küfür etmeden ayar vermeyi bilmiyorsun..ben şikayet etcem değiştirmezsen yazdıklarını

özel mesaj vasıtası ile burda yazdıklarının daha ağırını bana yolladı. seviyeli biir olmadığını zaten tahmin etmiştim beni yanıltmadı. seninle bir çok kez metallica konusunda tartıştık. hiç birbirimizi kırıcı cümleler kurduğumuzu hatırlamıyorum. aynı durum diğer arkadaşlar içinde geçerli. ama insanın seviyesini korumazı zor bir olay.

ya çok alakasız ama aynı mantıksız yorumları yapmaya devam ediyor. ben en sevdiğim şarkının metallica dan the call of cthulhu(ktulu) olduğunu belirttim. bu arkadaşda ''metallica the call of cthulhu(ktulu) yu repertuarından çıkarttı'' dedi. ben pek bi mantık göremedim burda. zaten bu şekilde bi beklentimde yoktu.

eminim gereken cezayı verecek yönetim.

• mtllica

birçok insanın metale başladığı
    90 öncesi efsane kabul edilebilecek
    dave i kovmaları ve para için kavga etmeleri kişiliklerini gösteren
    burton la asıl mtllica ruhunu yitirdiğini düşündüğüm günümüz nu metal grubu
  • 7 gün almış ama dayamaz fake ile gelir bence biraz kompleks var keretada..
  • 90 dan sonra öldü dediler. ama bu grup bu şarkıyı 1999 da yaptı;

http://www.youtube.com/watch?v=wyX7yBc8BkY

varsa bi benzerini yapabilecek olan lütfen gösterin.
  • her sabah(14 suları) pc de winanpı açıp master of puppets isimli o mükemmel parçayı dinleyince bir kez daha anladığım efsanevi heavy metal grubu
  • Metallica'yı eleştirenler kalksın daha iyisini yapsın çok biliyorlarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jaymz_Hatefield

Metallica'yı eleştirenler kalksın daha iyisini yapsın çok biliyorlarsa...

çok komik bi cümle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: Jaymz_Hatefield

Metallica'yı eleştirenler kalksın daha iyisini yapsın çok biliyorlarsa...

çok komik bi cümle

Komik ama gerçek.Bir şeyi eleştirmek için eleştirdiğin kişi kadar birikimin olması gerekir.
  • Metallica niyadını doldurmuşdur ama bir efsanedir.Her çıkışın bir inişi olduğu gibi onlar da çıkmış ve inmişdir.Kötü şarkılar da yapmışlardır sevmeyeni de vardır ama sonuçta bir efsanedir bunu burada tartışmak birşey değiştirmez.
    Ayrıca 80 sonrası gurupları dinlemem demek şarlatanlıkdır,gel sana sanat dersi vereyim demek kendini bilmezlikdir,metallica'ya sıradan demekse abesle iştigaldir
  • Metallica dünyada Thrash efsanesini Exodus'la beraber başlatan gruptur NOKTA.
  • Metallica böyle canlılık enerji veriyor böyle güç veriyor insanlara. Gitarlar böyle, saçları dökülüyor önlerine, böylee o sololar böyle insanlara canlılık veriyor yani.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.