Şimdi Ara

Metal Müzik İçin Creative EP 630 mü Sennheiser CX 300 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle anlaşılabilior garanti gitmeside cabası
  • EP630 ,bu müzik tercihi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariseytan

quote:

Orjinalden alıntı: stian_thoresen

ep 630 aldım 24 saat burnin yaptım şimdi süper bir durumda gayet memnunum. Öneririm arkadaşlar

hayırlı olsun ama burn in yapma..Aleti zorlamaktan ve ömrünü azaltmak öteye götürmez seni ve ayrıca garanti dışı bırakır..

buda cx300 mü ep630 mu daha iyi gibi başlı başına bir problem
    burn - in zararlımı yararlımı
  • burn in olsun diye kulaklıgı yormamak en iyisi.
    zamanla kendi kendine acılıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halitkin

burn in olsun diye kulaklıgı yormamak en iyisi.
    zamanla kendi kendine acılıyor zaten.

Ben de öyle yapıyorum. Yorma olayı değil, yıpranma oluyor bence ama. Zamanla kendisine gelmesi en iyisi.
  • herzaman her yerde :) her müzikte CX 300
  • ep 630 veya cx300 ile metal müzik dinlenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

ep 630 veya cx300 ile metal müzik dinlenmez.

+1
  • quote:

Peki hangi kulaklıkla dinlenir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Peki hangi kulaklıkla dinlenir?

o zaman AMD-ATI manyakları gibi kendi provakasyonumu başlatıyorum

ne dinlerseniz dinleyin(benim gibi herşeyi dinleyen bir iseniz bile) KOSS sizi fazlası ile memnun edecektir...

şimdiye kadar kullandığım 3 modeli de bambaşkaydı pmx 100 den bile üstündü...

• quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

EP630 tam olrak bir bass canavarı. Ama tiz seslerde de o kadar başarılı.Yani ben rock da dinlerim, metal de dinlerim, rap de dinlerim. Hepsinde de ayrı bir keyfi oluyor bence.

Valla sana katılıyorum dostum..

Her metal Riffinde kulaklarım oynuyor :) Saçlarım dikiliyor :)

Ep630 gerçekden fiyat / performans olarak çok iyi....Zaten son ses kullanmak akıl karı değil....

Metallica = The Prince i dinledim sadece 3 dakika son ses...Çıkartığımda hafifden duyu kaybına uğramışdım :)
    Ama kulaklık çok iyi tavsiye ederim deli paralar vermenin alemi yok bence :)
  • creative zen aurvana derim baska bir sey demem,cx300,ep630 vede sony marka bilimum kulakliklari denedim
    ve sonunda creative zen aurvana`dan durdum aradigimi buldum yani. kulaklik olayi dinlemen muzige ve playere gore degisir @stian_thoresen arkadas bende metal muzik dinliyorum bu kulaklik bu muzik icin bicilmis kaftan derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariseytan

gunman233 bu benim fikrimdir.Adı geçen bu iki kulaklığı da kullandım...cx300 dengeli olabilir fakat basslar yetersiz.Bu benim gibi bass hastası biri için eksi not...ep 630 ise bass yönü ağır olan bi kulaklık.Tizler metal müzik için bence son derece yeterli.Son ses açılsa bile ses çatlamıyor kulak tırmalamıyor.Cx300 te ise son seste çatlama olabiliyor..Bu arkadaşımız bu 2 kulaklık arasında seçim yapamadığı için bizden yardım istemiş bende 2sini kullanmıs biri olarak düşüncemi söyledim..

Arkadaşlar ep635 ile 630 aynı şey mi?
    Ben de 635 var sadece boyuna asılabiliyor olması dışında bir ses farkı yokmuş duyduğum kadarıyla.
    Eğer aynı kulaklık ise ep635 de cx300 de var bende. gerçekten sesleri birbirine çok benziyor. Fakat ses açmadaki dayanımına bişey diyemem zira ben çok ses açmıyorum. Fakat cx300 daha fazla ses üretiyor geliyor bana. Bir de baslar daha duyulabilir. Fakat daha sert. Bunları paylaşmak istedim. cx300 de sevmediğim yön ise tizi çok verdiğinizde, metalik ve uğuldayan bir hal alması (sanki bir borudan geliyor). özellikle ZVM de böyle. vibezde daha keyifli. ep 630 ise s603te daha keyifli geliyor. Daha detay duymak için cx300 biraz daha üstün sanki. Ama zaman zemine, kayda, ayara göre insanın fikri de dğişebiliyor. bir de her nekadar burn-in yok dense de cx300 zamanla ya daha iyi oldu ya ben alıştım. Ama tizlerine değil :)
    Paylaşmak istedim..
    Teşekkürler...

* ep635 ile ep630 aynı değilse ep635 ile cx300 kıyasımı ciddiye almayabilirsiniz :)

• f2 de ep630 kullanıyorum ıyı bır eq ayarınız yoksa barbat edıyor kulaklık muzık zevkını
    bass larını kesebılmek ıcın ıyı bı eq yakaladım kullanıyorum
    tutmazsa gercekten sureklı arkadan bassın boguk sesı gelıyor kulanıgınıza berbat bı duygu butun sesler bırbırıne gırıyor sacma sapan bırsey cıkıyor ortaya
    ıyı eq ıle ep630 kullanılabılecek bır kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 23 Mart 2008; 0:07:03 >
  • eger metal müzikse hiç düşünme creative zen aurvana kulaklarına inanamayacaksın
  • Almışsın kulaklığı ama keşke v-moda vibe alsaydın..ep630 la dinledim ama benim mx 500 bile daha berrak mid-tiz-bas oranı verdi..Bilmiyorum bana çok yapay geldi ep630..
  • bu tarz müzik dinleyenlere tavsiyem kanal değil kulakiçi kulaklık almaları mx serisi senneiser iyi seçim.
  • metal muzik icin heralde en sacma kulaklik ep-630 dur. arkadaki elektroyu we zil seslerini yutan boguk ve yogun bir bass weren midleri olduren bir kulaklik la metanden nasil zewk aliyosunuz anlamiyorum. metal muzikte onemli olan tizzler ve basslardir ama 2 si birden olmadimmi muzik batar cekilmez olur ki ep-630 tizz yonunden vasat oldugu we bass yonununden asiri oldugu icin dinlenmez bir hal aliyor muzik canli olarak test ettim ve igrendim o an dinledigim sarkidan ve o adi dedigim yadigar sony mdr e 826 ya baska bir gozle bakmaya basladim zaten pmx60 la karsilastirma bile yapilamicak kadar rezil etmisti ep-630 muzigi de 15 milyonluk sony den bile vasat bir performans gostermesi beni oldukca sasirtmisti ilk dinledigimde ama hip hop- r&b de gercekten harikalar yaratiyor ep-630.. cx300 de hic uymuyor metal e ama ep-630 kadar olucagini sanmam sonucta ep-630 e gore daha dengeli bir kulaklik (dengeli derken gercekten zorlandim ) ama basslarinin daha normal sewiyede olmasi tabiki bir +

• EE şimdi cx300 ep630 olmuyor anlaşılmış söylenenlerden de hala hangisi olur konusunda bir netlik oluşmamış
  • benim arkadaş var Creative EP 630 aldı piskopata bağlıyo çok güzel ama Kulakiçi Kulaklıklar Kulağa Zararlı Tavsiye Etmem....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.