Şimdi Ara

metal mi yoksa rap mi daha çok seviliyor bu forumda (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
5.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha sonra ne öğretçeksin alfabenin a dan başladığını mı?

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

sorma,önce çarpım tablosunu,sonra ne saçmaladıklarını öreticez
    quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

komedi herifler basmış burayı...

• bencede bu işin üstünden kalkamazsanız halinizduman

quote:

quote:

quote:

işimiz zor ama neyse...

• ikisinden biri ise Rap i tercih ederim..En azından baş ağrıtması daha uzun sürüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

ikisinden biri ise Rap i tercih ederim..En azından baş ağrıtması daha uzun sürüyor
  • isteyen girmesin foruma ayrıca sana söyleyeyim hiç bir yerde olmayan topic ler bu forumda var 2pac ı burdan ii bir yerde ögrenemezsin heralde ayrıca senin amacın ne forumdan milleti uzaklaştırmak mı seni bu forumda istemiyoruz senin gibi insanlar ancak kendini över kendini birşey sanar eğer çevresindeki insaanların bir yanlışı varsa onları yerden yere vurur genede sana birşey söyleyeyimde bizim mesaj sayısınla alakamız falanda yok biz burda tanıdıgımız arkadaşlarla bir ortam yaratmaya çalışıyoruz ayrıca sen ne kadar bilcen benim bu forumdaki tarihimi sen gitte başka forumda milleti aşağıla yani benim anladığıma göre insanları aşşagılamak sana zevk veriyor eğer bunu yapabliyorsan

• quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

isteyen girmesin foruma ayrıca sana söyleyeyim hiç bir yerde olmayan topic ler bu forumda var 2pac ı burdan ii bir yerde ögrenemezsin heralde ayrıca senin amacın ne forumdan milleti uzaklaştırmak mı seni bu forumda istemiyoruz senin gibi insanlar ancak kendini över kendini birşey sanar eğer çevresindeki insaanların bir yanlışı varsa onları yerden yere vurur genede sana birşey söyleyeyimde bizim mesaj sayısınla alakamız falanda yok biz burda tanıdıgımız arkadaşlarla bir ortam yaratmaya çalışıyoruz ayrıca sen ne kadar bilcen benim bu forumdaki tarihimi sen gitte başka forumda milleti aşağıla yani benim anladığıma göre insanları aşşagılamak sana zevk veriyor eğer bunu yapabliyorsan

• quote:

dmc_dmx_mim:

isteyen girmesin foruma ayrıca sana söyleyeyim hiç bir yerde olmayan topic ler bu forumda var 2pac ı burdan ii bir yerde ögrenemezsin heralde ayrıca senin amacın ne forumdan milleti uzaklaştırmak mı seni bu forumda istemiyoruz senin gibi insanlar ancak kendini över kendini birşey sanar eğer çevresindeki insaanların bir yanlışı varsa onları yerden yere vurur genede sana birşey söyleyeyimde bizim mesaj sayısınla alakamız falanda yok biz burda tanıdıgımız arkadaşlarla bir ortam yaratmaya çalışıyoruz ayrıca sen ne kadar bilcen benim bu forumdaki tarihimi sen gitte başka forumda milleti aşağıla yani benim anladığıma göre insanları aşşagılamak sana zevk veriyor eğer bunu yapabliyorsan

kimin amacı forumdan milleti uzaklaştırmak yav? tylor'a mı yazdın onu yoksa bana mı yazdın bilemem ama ikimizde bu foruma üye katmış insanlarız...burda kim kendini övmüş ya...ben bir tek duygu sömürüsü özentiliği görüyorum; '' senin tarzın ne bılmem ama ben sokak tarzımı dewam ettırecegım 2pac gibi bende ghetto çocuguyum sen burjuva yasamını yasa...''.yerden yere mi vuruldun doğru ya ghetto çocuğusun sen...kimse seni yerden yere vurmadı...sen eğer önceki mesajlarında bu siteye yakışır toplu bir portala yakışır adam gibi yorumlar yazsaydın bu durumlara düşmezdin...ha sen git orda tylor'un dinlediği müziğe, onur'un yorumlarına, benim fikrime abzürt abzürt cevaplar ver, ''rap'' i seviyorum adına boş boş polemik yaratmaya çalış sonra da gel ''tanıdıgımız arkadaşlarla bir ortam yaratmaya çalışıyoruz'' de...bunlardan sonra senle de ne hoş ortam yaratılır ya...''insanları aşşagılamak sana zevk veriyor'' demişsin ya bu mesajımı da başka bir tarafından anlamak amacıyla oku da fikrin değişmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park_209

daha sonra ne öğretçeksin alfabenin a dan başladığını mı?

quote:

quote:

Sen "a" dan başladığını biliyosan şimdi "b" nin ne olduğunu ööğren..

• Konu gereksiz atışmalar haline döndüğü için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.