Şimdi Ara

metal mi yoksa rap mi daha çok seviliyor bu forumda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece merak ettiğimden forumumuzda rap mi yoksa metal mi daha çok seviliyor ne düşünüyorsanaız paylaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy_96 -- 14 Eylül 2006; 20:54:29 >

• bu _96, 1996 mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammer

bu _96, 1996 mı acaba??
    ewet dostum 2pac cısın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy_96

ewet dostum 2pac cısın galiba

Alıntıları Göster
    yaw kardeş böyle şeylerle bizi meşgul etme rapçiyim ama metalin kötü olduğunu söyleyemem ikiside güzel ama ben ritm ve bass sesini severken metalci,lerde gitar sesini seviyor bu kimseyi ilgilendirmez ne beni ne seni şöyle saçma sapan topicler açmayın yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_hot

yaw kardeş böyle şeylerle bizi meşgul etme rapçiyim ama metalin kötü olduğunu söyleyemem ikiside güzel ama ben ritm ve bass sesini severken metalci,lerde gitar sesini seviyor bu kimseyi ilgilendirmez ne beni ne seni şöyle saçma sapan topicler açmayın yaw

Alıntıları Göster
    arkadaşım senin benim yazdıklarımı ii okumadığını düşünüyorum ayrıca bunu bir sataşma olarak değil forumuza hangi tarzın hakim oldugunu öğrenmek için açılmıstır ayrıca benimde sevdiğim metal gruplar var faka t ben genel olarak beğenmediğimi söylüyorum

• quote:

arkadaşım senin benim yazdıklarımı ii okumadığını düşünüyorum ayrıca bunu bir sataşma olarak değil forumuza hangi tarzın hakim oldugunu öğrenmek için açılmıstır ayrıca benimde sevdiğim metal gruplar var faka t ben genel olarak beğenmediğimi söylüyorum

Alıntıları Göster
    peki o zaman sana saçma bi topic açtığımı söyleyeyim
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://youtube.com arkadaşlar tavsiye ederim aradığınız tüm video klipleri ve konser görüntülerini bulabilrsınz,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://youtube.com arkadaşlar tavsiye ederim aradığınız tüm video klipleri ve konser görüntülerini bulabilrsınz,

Alıntıları Göster
    Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Kimine göre ne rap ne hiphop ne metal ne rock güzeldir. Kimi sadece İbrahim tatlıses sever, Kimi arabeskten vazgeçmez.
    Yani işin aslı hiçbir müzik çeşidi diğerinden üstün veya alçak değildir, zevk meselesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza893

Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Kimine göre ne rap ne hiphop ne metal ne rock güzeldir. Kimi sadece İbrahim tatlıses sever, Kimi arabeskten vazgeçmez.
    Yani işin aslı hiçbir müzik çeşidi diğerinden üstün veya alçak değildir, zevk meselesidir

Alıntıları Göster
    Konuya bak..
    Hangi renk güzeldir..?

• quote:

Orijinalden alıntı: ossguur

Konuya bak..
    Hangi renk güzeldir..?

Alıntıları Göster
    Anket gençliği bizi nereye götürür...Şimdi biz buraya cevap yazsak bunun kime ne katkısı,zararı ya da etkisi olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Anket gençliği bizi nereye götürür...Şimdi biz buraya cevap yazsak bunun kime ne katkısı,zararı ya da etkisi olacak...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar anket gençliği veya zevkler ve renkler konusu değildir bu sadece hangisinin önde olduğuunu tartşalım diyorum o kadar weya bunu daha değiştirelim raple metal karışımı bir müzik ne kadar hoşunuza gider bir düşünelim asıl tartışmamız gereken böyle konularda var tabiiki fakat benim asıl amacım forumumuzdaki hakim stilin hangisi olduğunu anlamaktır

• quote:

arkadaşlar anket gençliği veya zevkler ve renkler konusu değildir bu sadece hangisinin önde olduğuunu tartşalım diyorum o kadar weya bunu daha değiştirelim raple metal karışımı bir müzik ne kadar hoşunuza gider bir düşünelim asıl tartışmamız gereken böyle konularda var tabiiki fakat benim asıl amacım forumumuzdaki hakim stilin hangisi olduğunu anlamaktır

Alıntıları Göster
    ikiside apayrı seyler ama ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: popcorn

ikiside apayrı seyler ama ne alaka

Alıntıları Göster
    arkadaşım haklısın ben biraz başlıkta hata yaptım o kadar benım yapmaya calıstıgım forumdaki en sevilen muzık hangisidir
  • quote:

arkadaşım haklısın ben biraz başlıkta hata yaptım o kadar benım yapmaya calıstıgım forumdaki en sevilen muzık hangisidir

Alıntıları Göster
    ben rap dinlerim fakat bu ankete bende katılamam kimisi rap dinler kimisi metal bunlardan hangisi iidir demek dooru olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_sargon

ben rap dinlerim fakat bu ankete bende katılamam kimisi rap dinler kimisi metal bunlardan hangisi iidir demek dooru olmaz

Alıntıları Göster
    hadi leeeeyn.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rapboy_96

ozaman konu başlığına güzel bi modifiye çek ki giren yanlış anlamasın.
    Ve metal-rap karışımı müziğe ben melez derim. Bunu şimdiye kadr yapan oldu mu bilmem ama öyle birşey yapılıp da ben dinlersem o an kusacağımdan eminim.

• quote:

quote:

ozaman konu başlığına güzel bi modifiye çek ki giren yanlış anlamasın.
    Ve metal-rap karışımı müziğe ben melez derim. Bunu şimdiye kadr yapan oldu mu bilmem ama öyle birşey yapılıp da ben dinlersem o an kusacağımdan eminim.

Alıntıları Göster
    Rap'le metal müzik karışamaz,bunun imkanı yoktur,birleşemez,içinde gitar ve rap vokal bulunan rapcore,nu-metal benzeri müzik tarzları 'Metal' değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Rap'le metal müzik karışamaz,bunun imkanı yoktur,birleşemez,içinde gitar ve rap vokal bulunan rapcore,nu-metal benzeri müzik tarzları 'Metal' değildir...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yoğun istek üzerine başlığı degıstırdım fakat ben şunu derim ki rap ve metali karıştırıp yeni bir tarz yapan bir grup dahi tanımıyanlar utansın manga da neyin nesi acaba

• quote:

arkadaşlar yoğun istek üzerine başlığı degıstırdım fakat ben şunu derim ki rap ve metali karıştırıp yeni bir tarz yapan bir grup dahi tanımıyanlar utansın manga da neyin nesi acaba

Alıntıları Göster
    quote:

manga nu-metalci bile değil. nu-rock desek bile yeri olmaz. Sen bi Dark Tranquility, Iron Maiden, Slipknot Rammstein dinle sonra bir daha düşün istersen
    Manga'nın yaptığına metal-rap karışımı demek metale büyük hakaret olur. Hiç ağır müzik yapmıyorlar ki.

• quote:

quote:

manga nu-metalci bile değil. nu-rock desek bile yeri olmaz. Sen bi Dark Tranquility, Iron Maiden, Slipknot Rammstein dinle sonra bir daha düşün istersen
    Manga'nın yaptığına metal-rap karışımı demek metale büyük hakaret olur. Hiç ağır müzik yapmıyorlar ki.

Alıntıları Göster
    ya güzel kardesım ben metal konusunda o kadarda uzman degılım ama manganın kendı sozlerıdır bunlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.