Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.570
Cevap
44
Favori
149.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam seninde forumda biseye iyi dediğin pek görülmüs şey deyil zaten :) 60$ verip almistim ciktiginda sonuna kadarda hak etmisti. simdi bedava olunca millet burun kıvıriyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 de bitirdim çok güzeldi. PS4 de bir daha bitircem. Herkesin görüşü farklı olabilir 100 saatten fazla keyif alarak oynadım. Her ana görev farklı yerde geçiyor ve konusu yine çok güzel. Yan görevler doğal olarak ana konuda daha önce gördüğünüz mekanlar da geçiyor ve yine doğal olarak şu askerleri öldür, şu rehineyi kurtar şu mazlemleri çal gibi görevler oluyor ki onlarıda hiç sıkılmadan oynamıştım. İyi oldu hediye verilmesi. Fultonlamaya devam.

• Kotana acıyorsan gerçekten indirme oyun kendini 50 bölüm boyunca tekrar ediyor. Youtube biraz bakın istersen.

• Kendini tekrar etse de güzel oyundur. Oynanış olarak tabi. Pokemon'da pikachu toplar gibi s+ adam toplar bulursunuz kendinizi bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus verince konu canlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Kendini tekrar etse de güzel oyundur. Oynanış olarak tabi. Pokemon'da pikachu toplar gibi s+ adam toplar bulursunuz kendinizi bu arada.

S+ kesmez, S++ olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Merak edenler için özet; ilk görevi yapın sonra oyunu kapatın çünkü oyun bitti, sonraki ve sonraki hatta bir sonraki görevde hep aynı. Çıkmış ve çıkabilecek en kötü MGS.

+1 1 saat dayanamadım oyuna, vallahi kotanıza yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Merak edenler için özet; ilk görevi yapın sonra oyunu kapatın çünkü oyun bitti, sonraki ve sonraki hatta bir sonraki görevde hep aynı. Çıkmış ve çıkabilecek en kötü MGS.

Oyunun metacritic puani 93. Yorumlara bakilirsa ya cok seveni var ya hic sevmeyen. Bende hic oynamadim oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

quote:

Oyunun metacritic puani 93. Yorumlara bakilirsa ya cok seveni var ya hic sevmeyen. Bende hic oynamadim oyunu.

Hocam efekt grafik falan güzel oyun o yönden sıkıntı yok ama senaryosu çok cılız hatta yok gibi bir şey. Sürekli kendini tekrar eden görevler falan, beni hiç sarmadı açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Kendini tekrar etse de güzel oyundur. Oynanış olarak tabi. Pokemon'da pikachu toplar gibi s+ adam toplar bulursunuz kendinizi bu arada.

S+ kesmez, S++ olacak

Adam yeni başlıyor. Daha ilk dakkadan korkutmayak.

• Quiet için bir kez daha oynanır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

quote:

Hocam efekt grafik falan güzel oyun o yönden sıkıntı yok ama senaryosu çok cılız hatta yok gibi bir şey. Sürekli kendini tekrar eden görevler falan, beni hiç sarmadı açıkçası.

Aslinda senaryosu ciliz degil fakat sadece oyun ici sinematikleri takip ettiginde senaryonun cok az bir kismini izlemis oluyorsun, tum senaryoya hakim olabilmek icin tum kasetleri de dinlemen gerekiyor. Serinin diger oyunlarinda sadece sinematikleri izlemek yeterli idi bunda degisiklige gitmisler
  • Bu oyun niye populerde ?

Update fln mı geldi yada indirimemi girdi ?

Yıllar önce bitirmiştim efsane oyundu
  • Ziraatmüh.25 kullanıcısına yanıt
    Ekim ayı plus oyunlarında bedava verilecek o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ekim ayı plus oyunlarında bedava verilecek o yüzden.

• oyunu oynayacaklar için kısaca yazayım 8 aydır oynuyorum ps4'de oynadıgım tek oyundur (2-3 oyun daha var fakat pek oynamıyorum)

öncelikle metal gear çok özel bir oyundur eskiden 1. oyunundan beri oynayanlar bunu bilir.

2. bu bir savaş oyunu değildir sızma oyunudur.

sizin esas göreviniz bir görevde oraya sızarak sessizce gitmenizdir.

peki zorundamısınız? tabiki hayır ister ateş açarak ister sessizce keyfinize kalmış.

oyun bitince ne oluyor?

aslında oyun bitmiyor 22. görevden sonra fob denilen bir bölüm açılıyor (açık dünya üstleri)

buraya yine mother bose gibi üstlerinizi kurup açık dünyadaki insanların oraya sızmaya calısmalarına engel oluyorsunuz.

aynı zamanda sizde karşı tarafların üst'lerine sızıyorsunuz merak edenler youtube vb. yerden mgsv fob yazıp görebilirler çok zordur

aşırı derecede zeka ve beceri gerektirir 75 adamın oldugu yere dalıyorsunuz.

bu oyunu oynayamayan sevmeyenlerin sebebi zeka oyunu olmasıdır.

şimdi kalkıp s rütbeli veya s++ rütbeli adama ateş açarsanız adam profesyonel 1 tanesi olmasada 2-3 tanesi atrafınızı sarar sizi öldürür.

askerlerle dolu yerde sabredip önce askerleri ve rütbelerini çözersiniz rütbesi yüksekler tehlikedilir bayıltır veya öldürürsünüz diğerlerinede dereceye göre karar veririsiniz.

eğer int bağlantısı ile oynarsanız ki 8 ay oldu daha oyunun 80'i bitti (tüm görevler bitti ancak görev istekleri ve görevleri S olarak bitir felan kaldı)

daha herşeyin yarısı kapalı her üst için adam topluyorsunuz ve s++ çok çok nadirdir bunları toplayarak üstlerinizin levelini arttırıp özel silahları geliştirirsiniz.

yani oyunu ciddi oynayacaksanız önce oyunu bitirip bastaki tüm silahları güçlendireceksiniz.

sonra yeni foblerınızı kurup onları geliştirecek kameralar güvenlik sistemleri gizli tuzaklar koyup sızan kişiyi öldürtmeye çalısacaksınız.

aynı zamanda biri sizin üssütüze saldırırsa ve onlineyseniz bildirim gelir sizde onu öldürmek için gidebilirsiniz.

yarım yamalak böyle anlattım aslında çok daha detaylı anlatılır fakat oyunu savaş oyunu görenler zaten oynamasınlar bu bir sızma ve zeka oyunudur yıllardan beri böyledir.

ciddi ciddi oynayan fob'da takılan var ise ps id'mi atıyım fob ekibine ekleyim. fob 4'ün son 3 parçasını basıcam sonunda.

ekiplerin alayı s ve s+ karısık birazda s++ var leveller 110 ve üstü.
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Beni ekleyebilirsin dostum. Id: propontis86.

hocam tek kelimeyle eline sağlik çok iyi açiklamissin. millet alişmiş cod bf gibi öyle bam bam gideyim bu oynunda öyle yemeyince oyun kötü oluyo bölum tekrarliyo oluyo. dedigin gibi birde cok detay var sağlam streteji yapmak lazim. göreve giderken kullanacagin araci silahi bombayi hatta kiyafeti bile seciyosun. kral oyundur. oynamiyanlar kimsenin yorumlarina bakmasin indirsin oynasin.

Benim gibi oyuna yeni başlayacaklar için çok açıklayıcı bir yazı olmuş.
  • MGS 30 yıllık tarihinde ilk defa bedava dağıtılacak. MGS bu durumlara düşecek oyun muydu diyorum. Bir yandan da olsun çok daha oyuncuya ulaşacak. Oyuncular diğer serileri de oynamak isteyecekler.
    Playstation, mgs5 Phantom pain yerine mgs3 snake eater'ı dağıtsalar oyuncular oyunun nirvanasını yaşasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.