Bildirim
Metal Gear Solid V: Phantom Pain
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Allah rızası için halihazırdaki projelere sahip çıksanız, onlara destek verseniz belki bu oyunu da Türkçe görürdünüz. _____________________________ -
Ben sürekli mgs v pp i ilk çeviren ekibin sayfasına neredeyse 1 yıl boyunca her gün bir şey yazmışlar mı diye facebook sayfalarına girip baktım sürekli destek mesaj attım sürekli oyunun ilerlemesini sordum ama genede iptal ettiler ve başka kimse çevirmedi. Şimdide bağışlı sisteme geçtiler artık yapsınlar nolur yaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
böyle bir şeye gerek yokki??
harbi diyorum dalga geçmiyorum mgs gerçekten ingilizce istemeyen bir oyun.
12 yaşındaki kardeşim bile çatur çutur anladı oyunu. bu gerçekten gereksiz bir istek. bunun gibi basic seviye oyunlar yerine rpg lere yama yapılsa daha iyi._____________________________ -
İnşallah U-crew çevirir gibime geliyor çünkü facebook sayfalarında bununla ilgili güzel muhabbetler dönüyor.Keşke Dragon Age inquisition(4.Dragon age oyunu yolda),watch dogs 2,mass effect andromeda(yeni başladım ve cok güzel görünüyor)çevirilse..Batman Arkham knight u-crew tarafından çevirilmekte.Yani güzel şeyler ufak ta olsa gerçekleşmeye devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: purrfect
İnşallah U-crew çevirir gibime geliyor çünkü facebook sayfalarında bununla ilgili güzel muhabbetler dönüyor.Keşke Dragon Age inquisition(4.Dragon age oyunu yolda),watch dogs 2,mass effect andromeda(yeni başladım ve cok güzel görünüyor)çevirilse..Batman Arkham knight u-crew tarafından çevirilmekte.Yani güzel şeyler ufak ta olsa gerçekleşmeye devam ediyor.
ya sana gerçekten bir şey sorucam batman, mgs ve watch dogs un çevrilmesine ne gerek var?
şimdi dragon age ile mass effect gerekli ama şu saydığım 3 oyun acayip derecede basic ingilizce isteyen oyunlar.
bana rpg lerin çevrilmesi lazımmış gibi geliyor çünki o batmani falan oynarken aç alta translate yi hem ingilizcen gelişsin hem oyna. rpg lerde ama translate olayı yoktur onlar hard ingilizce isterler._____________________________
-
Batman Arkham city i ilk olarak orjinal dilinde oynadım ve az çok olan biteni anladım fakat yıllar sonra "türkçe yaması ile oynayayım"dedim ve aslında oyunu oynamadığımı fark ettim.Çünkü öyle yada böyle,ufak yada büyük diyaloglar içerisinde pek çok detayı ve göndermeyi kaçırdığımı fark ettim.Oyundan aldığım zevk 1 iken 1000 e çıktı diyebilirim.Karakterlere ve ortama daha bir ısındım,bağlandım ve Türkçe yama olmasaydı batman Arkham city ve oynamış olduğum diğer oyunlar için bu kadar olumlu konuşamayacaktım.Biz oyuncular adamların kendilerini paralayıp yazmış oldukları diyalogları,hikayeyi,olay örgüsünü ingilizcemiz yetersiz olduğu için es geçiyoruz.Ve inan oyundan %100 zevk aldığımızı sanırken aslında oyunun %50 lik kısmı bizi memnun eden tarafı..Aynı durumu telltale walking dead te yaşadım.İlk sezonu önce yama olmadan hemen hemen söylenen herşeyi anlayarak bitirdim fakat yama ile oynadıktan sonra oyuna aşık oldum.Çünkü oyunları kafamı dağıtmak,eğlenceli vakit geçirmek,güzel yazılmış bir hikayenin içinde olmak için oynarım ve ders çıkarırım.Fakat altyazı seçeneği olmadığı vakit hikayeye odaklanmak inan çok yorucu oluyor.Sonuçta yorgunsun ve kafanı dağıtmak için bilgisayarın başındasın fakat bu sefer elinde sözlük "acaba burada ne diyorlar" diye aranıp duruyorsun.İngilizceni geliştirmenin en iyi yolu olduğunu düşünmüyorum çünkü çok daha eğlenceli ve verimli yolları var.Ve maalesef ingilizcesi gerçekten çok kötü durumda olanlar var ve bu kimseler oynamak istedikleri oyunun hakkı olan ücreti ödedikleri takdirde anlama hakkına da sahip olmalılar diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 27 Ekim 2017; 4:35:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler