Şimdi Ara

Metal Gear Solid Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PC'ye çıkmış olan MGS'ler ile ilgili herşeyi burada konuşabiliriz. Bilgi vermiyorum, araştırıp veya oynayıp biliyorsunuz veya bileceksiniz zaten. Sadece bir kaç karakter göstereceğim.

PC'de ki Metal Gear Solid oyunları;

Metal Gear Solid
    Metal Gear Solid 2: Substance(Sons of Liberty)

Bir kaç karakter;
    Solid Snake
     Metal Gear Solid Serisi

Aha buda Raiden'a kendini Pliskin diye yutturduğu hali

Metal Gear Solid Serisi

Raiden
     Metal Gear Solid Serisi

Revolver Ocelot
     Metal Gear Solid Serisi

Otacon
     Metal Gear Solid Serisi

Liquid Snake
     Metal Gear Solid Serisi

Meryl Silverburgh
     Metal Gear Solid Serisi

Vulcan Raven
     Metal Gear Solid Serisi

Solidus Snake

Vamp
     Metal Gear Solid Serisi

Fortune

Bu 2 oyunda daha bir çok karakter bulunmakta, önemli kişiler olarak Roy campbell ve Colonel gibi karakterler var, onların düzgün resmini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 14 Eylül 2008; 22:17:43 >

• Pc versiyonları PS deki gibi keyf vermedi ama MGS, MGS dir bence. özellikle 2. oyunun portu tam bir rezaletti. ayrıca serinin MSX versiyonlarınıda oynamanızı tavsiye ederim. eşi benzeri olmayan bir şahaser.

SPOILER

İlk oyunda Sniper Wolf' un Meryl' ı vurduğu sahne ve Snake' in o an ki çaresizliği çok etkilemişti beni, aklıma geldikçe üzülürüm.
  • Ben sadece bu 2 oyunu oynadım. Ve şimdide MGS3 ve 4'ü oynamak için PS3 alıyorum. Yani böyle bir seri, böyle bir hilaye, ve bir Kojima San daha doğmaz arkadaş!

Bunları unutmuşum;

Metal Gear Rex;

Metal Gear Solid Serisi

Metal Gear Ray;

Metal Gear Solid Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 15 Eylül 2008; 0:10:04 >

• 40GB lık ps3 ler ps2 oyunlarının oynatıyor mu ? 60 lık bulduysan başka tabi
  • Metal Gear ın pcye cıktıgını bilmiyodum sadece playstationda varsanıyordum
    cahilligime
  • ya peki bu metal gearın atarideki oyununu bitiren varmı bu tankı falan patlattım ondan sonra büssürü kart falan aldım büssürü yere gittim alın sslerde burda

Metal Gear Solid Serisi

Metal Gear Solid Serisi

• Ben sadece arkadaşımın ps 2 si ile MGS 3 Snake Eater'i oynayıp bitirdim Gördüğüm en güzel final bu oyunda vardı. The Boss'un hikayesi gercekten insanın yüreğini burkuyor. Hikayenin anlatımı,ara demolar vs gercekten şaheser bir oyundu. Son oyun için ps3 alayım dedim ama monitörüm desteklemediği için caydım Pc ye çıkan oyunlarıda indirdim ama oynanmayacak kadar kötü çalıştığı için oynayamadım.
  • ps3 oyunu muhteşem hayranlarının kesinlikle oynaması gereken bir oyun gerek single gerekse live da inanaılmaz zevkli
  • PS3'teki MGS4 konusuyla, müzikleriyle, atmosferiyle film gibi bir oyundu. MGS3 ve MGS1'i de anlayarak 1 kere bitirince birdaha unutmak mümkün degildi
  • Şu an 4. kez MGS 2'yi oynuyorum. Gerçekten seriyi baştan baştan baştan oynayın, senaryoyu daha yeni yeni kavrayacaksınız. PS3 MGS4 bundle paketi alıyorum zaten. 40 GB'lıksa almayacağım, çünkü 40 gb'lıklar eski PS konsollarının oyunlarını açmıyor.

+ olarak MGS4 limited pack içinde eski Metal Gear oyunları varmış, çok hoş bir durum. Metal Gear Solid değil, Metal Gear...

muratgun acaba şu Metal Gear'ları oynatacak emülatör için yardım edebilirmisin?
  • NES platformu için yapılan oyunun Kojima' ile bir alakası yok diye biliyorum, MSX için yapılan Metal Gear' lar var bende ama konuya link vermek yasak sanırsam.
  • MGS 2 oynayanlar , tadı damığımda kaldı diyenlere şiddetle 3. oyunu da tavsiye ediyorum. ilk 2 oyunu da deli gibi oynamış olan ben, 3 ü ayrı bir kefeye koyuyorum kesinlikle ilk 2 oyundan da iyi , 4e daha kısmet olmadı fakat 4de deli gözüküyor ah şu ünv bi bitse ilk işim MGS4.
  • Bir imkan olsada şu Metal gear 4'ü pc'ye çıkartsalar.
  • PC platformunda blu-ray yaygınlaşmadan çıkmaz MGS4. Yaygınlaşsa bile çıkmaz. İster inanın ister inanmayın, MGS4 blu-ray'inin %100'ü dolu. Hatta Kojima yetmiyor diye yakınmış.

Adam zaten diskleri doldurmadan oyunları çıkarmıyor. MGS 2: Substance'in total boyutu 8 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 15 Eylül 2008; 19:07:20 >
  • ya bu arada MGS 2 yi vista yüklü (özellikle ultimate 64 bit) sistemde oynayabilen varmı? her yere baktım hiç bi bilgi yok,hatta konamiye bile mail attım bi çözüm yok
  • daha iyisi gelmedi...gelmezde...
  • ah ahhh yakti beni,, yakti beni... yakti beni yakti beni. orhan gencebay sozleri.
  • MGS 2'yi az önce bitirdim yeniden. Yine duygulandık, yine o ilk bitirişimde dumur olduğum surat ifadesini hatırladım. Ama yine de hala dumur oluyorum oyunun sonunda.

normal zorluk seviyesinde; 9 saat 36 dk'de bitmiş
    17 kere alarm çaldırmışım.
  • 2. oyunda görünmezlik özelliğini alınca daha bir eğlenceli oluyordu oyun
  • mgs nin pc ye çıkma ihtimali hiç yok mu arkadaşlar 3 ve 4 ün?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.