Metal Gear Online yayinlandiginda beraberinde hatalar getirmisti ve bu hatalarla birlik sikayet mektuplarinida.Konamiden yapilan aciklamada 1.12 yamasi ile bu hatalarin cogunun giderildigi ve oynanisin rahatlatildigi yonunde.Yen yama ile gelen yenilikler sunlar; 1) Sunucu oyunu terkettiginde yeni sunucu rastgele oyuncular icinden secilmesi; 2)Survival modundadaki bir oyuncu klan uyesi birini cagirirken oyunda olusan donmalarin giderilmesi; 3)Haftalik Mach time gununun suvival lobisinde bilgiler hatali ve yanlis gorulebiliyordu.Bu hatalarin duzeltilmis olmasi; 4) Shotgun in sarjor suresi artik silah degistirerek ve kutu secilerek kisitlanmayacak olmasi; 5)Saiga 12 isimli silahin fiyati 8000DP den 5000DP dusurulmesi; 1.12 il Gelenyenilikler
Server işi güzel olmus
Birde bu degisiklikle ID sorununu ortadan kaldirsalardi iyi olacakmis oyunu aldigim gunden bu yana MGO oynayamiyorum ki bu forumda oynayamayan cok arkadas var ID sorunu yuzunden.Neyse umarim 1.12 bekleneni vermistir umarim
birşey merak ediyorum, bunun için yeni konu açmak istemiyorum.
metal gear solid i online oynmak için bir aktivasyon yapılıyor, şimdi ikinci el mgs 4 alırken de eğer ilk sahibi aktive etmişse, ikinci sahibi olarak ben online oynıyamıyormuyum anlamına geliyor ?
Bildiğim kadarıyla o ID işlemi senin kendi statlarını belirlemek,bunu internet üzerinden takip etmek için yapılan bir işlem. Konami ID ise bireye özel alışveriş ID'si. Yani 2. oyun aldıktan sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kendi makinende kendi ID'ni açıp rahat rahat oynarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: M60!
Bildiğim kadarıyla o ID işlemi senin kendi statlarını belirlemek,bunu internet üzerinden takip etmek için yapılan bir işlem. Konami ID ise bireye özel alışveriş ID'si. Yani 2. oyun aldıktan sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kendi makinende kendi ID'ni açıp rahat rahat oynarsın.
ok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
Oyun super, bir solukta bitirdik te online i zayif heyecansiz. Muadillerine gore zayif cok yani... o yuzden patch filan bana tin artik. Dun aksam sildim sistemden oyunuda. Takasa vericem...