Şimdi Ara

Metal Alchemist'e Başlamak İstiyorum (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Metal Alchemist'e başlamak istiyorum.Ama bunun Brotherhhood du da var normali de.İzleme listesi nasıl yardımcı olur musunuz?

• Şimdi gelip direk FMA:B izle derler ama sana önerim ilk FMA izle ondan sonra FMA:B izle kronolojik olarak sırası budur. Bir de rica ediyorum böyle konuları ana konularına sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Şimdi gelip direk FMA:B izle derler ama sana önerim ilk FMA izle ondan sonra FMA:B izle kronolojik olarak sırası budur. Bir de rica ediyorum böyle konuları ana konularına sor

Ana konuda spoiler oluyor,bildiğim kadarıyla spoiler butonu yok.Ama daha dikkatli olmaya çalışırım ilginiz için teşekkürler.
  • Bence brotherhood'u izle. Ben ilk FMA ikinci olarak FMA : B izlemiş biri olarak FMA : B'u izlemeni tavsiye ederim. İlk seriyle ikinci belli bir yere kadar paralel gitse de ilki belli bir yerden sonra konu olarak mangadan ayrılıyor. Direk ikinci seriye başlarsan karakterler ve olaylar hakkında bilgin olmadığı için daha zevkli olur.

Bu tür soruları ayrı konudan veya kendi konusundan sormak yerine Anime Cafe gibi bir konuda sorarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 28 Eylül 2013; 16:51:46 >
  • Hiç fark etmez ikisi bağımsız yapımlar birini izlemeden diğerini de izleyebilirsin.
  • Hepinize teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ilk seriden başla iki seride şaheserdir. 2.seriyi ilk izlersen 1.seri zevk vermez sevemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vaktim olmadığı için sadece FMA:Brotherhood izledim hikayede bir eksiklik hissetmedim. Vaktin varsa ikisini de izle tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapayım o zaman.İlk normaliyle başlayayım.
  • Hatırladığım kadarıyla ilk seride bir bölümden sonra mangadan ayrı gidiyordu ayrıca ilk seride olayları anlamak biraz zor olabiliyor ama çok güzel orası ayrı. İkinci seriyi indirdim 2 yıl oldu hala duruyor izleyemedim bir türlü.
  • Fark etmiyor birbirinin devamı gibi değil
  • Bence FMA B'yi izle ilk olarak. Zaten başkası demiş ancak ben de yineleyeyim: İki seri birbirinden bağımsız olsa da ortak noktaları var, dolayısıyla ilkini izledikten sonra FMA B'de ne olacağını az çok anlayabilirsin. Genellikle FMA B daha çok seviliyor, sende de böyle olursa pek tat alamayabilirsin.
  • Ana konuya bağlı kalan seri FMA Brotherhood'dur. Diğeri bu seri varken zaman kaybı. Bunu izle boş zamanın olur canının sıkılır birşey olur açar diğerini izlersin ama FMA B varken bu seri nasılmış yav deyip diğerini izlemek bence saçmalık olur.
  • Alınma ama eğer bir saçmalık varsa o da senin söylediklerindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinus

Alınma ama eğer bir saçmalık varsa o da senin söylediklerindir.

Peki niye onuda açıklasaydın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Şimdi gelip direk FMA:B izle derler ama sana önerim ilk FMA izle ondan sonra FMA:B izle kronolojik olarak sırası budur. Bir de rica ediyorum böyle konuları ana konularına sor

Katiliyorum direk Fma:B yle başlama önce Fma izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.