Şimdi Ara

METAFİZİKİ OLAYLARDAN KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bi yardımcı olun 18 yaşıma geldim hala metafizik olaylardan korkuyorum evde tek başıma kalamıyorum annemler dalga geçiyo bide erkek olcan bie yokmu bi yolu yordamı nasıl kurtulcam bu korkudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 1 Haziran 2007; 15:40:40 >
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • bnde sürekli yanımda bişiler olduğunu hissediyorum.allaha inancım biraz daha az sanki:S çok kötü bi durum ama allaha inanıourm.ama bazı şeyler aklımı oldukça kurcalıyor.terredüte düşüyorum:S

nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Kardeş; Allah istemedikten sonra feriştahı gelse, ister fiziki ister meta-fiziki hiçbir güç sana kötülük yapamaz.
    Tabi Allah inancın olduğunu varsayarak söylüyorum, yanlış anlama.

yanlış anlamıyorum tabikide geçenlerde dabbe adlı filmi izledim oradaki olacak olaylar baya etkiledi ne bilim bu korkuyuda atıcam allahın izniyle

ben 22 yaşıan geldim hala tırsarım evde tek kalmaktan yada akşam karalığından nedei zamanında çok cin peri hikayesi dinlemiş olmamdan kaynaklanıo tahminimce

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

arkadaşlar önce Allah kelimesini ayzarken imla kurallarına dikkat edelim

ben 22 yaşıan geldim hala tırsarım evde tek kalmaktan yada akşam karalığından nedei zamanında çok cin peri hikayesi dinlemiş olmamdan kaynaklanıo tahminimce

hep o büyüklerim olacakların yüzünden banada çok anlattılar ufakken

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.