Şimdi Ara

Metada neden sadece 2,3 deck var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jade druidle kafana tarıyan priest dışında deck yok rank 9 da ve aşşağısında kusucam artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çünkü ultimate infestation ve rıza op.Riza kalkmadan ultimate nerf yemeden böyle.Baska bir deck oynayinca kaybediyorsun cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü Raza+anduin op. Karşısında hayatta kalma ihtimali olan tek meta destesi de jade druid olduğu için 2sinden başka deck yok ladderda. (Earthen scales kartı sağolsun. 1 mana 10+ zırh bravo blizz.)

    O 1600 dustu geri vermemek için ne yapacaklar merak ediyorum.herhalde novice engineeri ya da spawn of shadows'u falan nerflerler.

    Skulking geistli fatique warrior da şuan iş yapabilir bence. Dustu olan denesin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anduin dk saçma sapan bi kart


    çünkü priestin meta dışında kalmasının en büyük sebebi burst damagei olmamasıydı hani bi warriorun garroshu yada shamanın bloodlustı yada rogueun leeroy shadowstep gibi elden +10 damage çıkartamamasıydı



    blizzde dediki tamam kanki biz sana bi turnde 1231231 damage verelim



    otk nerfed btw
  • Tempo rogue ve evolve shamanda metada hala iş yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta: most efficient tactics available. Ben bir sorun görmüyorum bunda. Taldaram-summoning-portal-leeroy-corpseraiser- void terror combosunun en verimli deck olması beklenmiyor. Bence meta hiç olmadığı kadar renkli. Zoolock/krullock/handlock da var, tempo/miracle rogue da var, fatigue/pirate/tempo/control warrior da var, secret tempo/control/quest mage de var big priest de var aggto/ machinegun da var midrange hunter da var. Birçok deck de var başka. Tabii ki en iyi deckler olacak. Yani niyr sürekli her şeye kızıyorsunuz bilmiyorum ama çıkan legenda çıkıuot sürekli. Bence problem sizde. En iyileri yenemedikten sonra yukarı çıkmayı beklemeyin. Sürekli ağlama topicleri gerçekten sıktı. Herhangi bir hs forumunda rngye ve decklere söven arkadaşlar kart oyunu oynamasın. Ben de frostlivh atan warlock sevmiyorum ama bu kadar bağırmaya da gerek yok. Oyun böyle kanser bi oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.