< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (92. sayfa)

-
-
Ben her cuma sarja koyarım pilleri hep aynı bitiyor. Ama demek istediğinizi anladım. Sonuçta uyku modunda olan bir cihaz normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 11 Ekim 2024; 11:40:50 > -
600tl kargo ücreti çıkmasaydı deneyecektim
-
ürün gelsin yeterki 600 tl bir şey değil
-
Bobovr ikinci kez iptal oldu amazonda
Elite Strap for Quest 3, 10000 mAh pil aksesuarı, Quest 3 kayış, kulaklık aksesuarı, düğme ayarlanabilir yan kayış, sayaç dengesi ile mükemmel, basıncı azaltır ve rahatamazon
Elite Strap for Quest 3, 10000 mAh pil aksesuarı, Quest 3 kayış, kulaklık aksesuarı, düğme ayarlanabilir yan kayış, sayaç dengesi ile mükemmel, basıncı azaltır ve rahathttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CWNYR5P4?ref=cm_sw_r_apan_dp_8EWCFSZFZ3KJH9DYKDP1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_8EWCFSZFZ3KJH9DYKDP1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_8EWCFSZFZ3KJH9DYKDP1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bu nasıldır acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu tarz ürünlerin dahili pilleri çok kaliteli olmuyor. Bir süre sonra arızalanırsa boşu boşuna başınızın arkasında ağırlık taşıyor olursunuz. Güzel bir halo strap ve minimum 18w hızlı şarj destekli 10.000Mah bir powerbank alıp kullanmak daha mantıklı.
Ben yakın zamanda KKCOBVR Q3 sipariş ettim. Bataryasız versiyonu.
-
nerden aldınız link var mı ?
-
Virtual Desktop satın almak istiyorum ama indirim kodu vs var olan yardımcı olursa sevinirim
-
Mesaj attım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon.com (US)
-
Hocam pili çok önemli değilde benim için başlık önemli. Başlık iyi midir sizce ?
Amazon dan alabileceğim ürün çok sınırlı aliexpressdekilerin coguda gondermiyor tr ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon yada Aliexpress fark etmez. 30Euro sınırına takıldıkları için gönderilmiyor. 30 euro altı ürünleri araştırın. Youtube da incelemeleri mutlaka oluyor. Kullananların yorumlarına göre seçebilirsiniz.
-
Uzun zaman önce böyle bir soru gelmişti.
WANDER uygulaması Google'ın haritaları ve street View görüntülerini kullanıyor. Eski yılların görüntüleri de var. Tarihi değiştirebiliyorsunuz. Üstüne kullanıcıların orada çekmiş oldukları 360 derece fotoğrafları eklemişler. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz oda kurup arkadaşlarınız ile istediğiniz yerleri gezebiliyorsunuz.
Farklı ülkelerden oluşan yabancı arkadaşlarımın olduğu bir VR grubumuz var. Herkes tek tek yaşadığı yada gittiği yerleri gösteriyor. Bir yandan sesli sohbet edip bir yandan manzaranın tadını çıkartıyorsunuz.
Ben Türkiye'deki turistik yerlerin bir kaç tanesini gösterdim. Bayıldılar.
Mağazada 9.99. Bana hediye olarak gönderdiler, sağ olsunlar.
Sideload olarak yüklenince de kullanılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ekim 2024; 13:0:20 >
-
Selamlar, en iyi kullananlar deneyimler diye buraya sormak istedim. Ürün vr gözlükler arasında iyi midir? Apple'ı kapsam dışında bırakırsak en efektif diyebilir miyiz?
-
Şu tabloya bakınca Quest 3'le neredeyse aynı temel özelliklere sahip diğer başlıklar içinde en uygunu Q3 yani tam bir F/P ama tabi fiyattan bağımız en iyi aranacaksa tabi ki de en iyisi değil, özellikle LCD ekran olması dezavantaj.
-
PCVR'ı kablosuz olarak kullanan, ağ üzerinden film arşivini stream yoluyla izleyenler için yerel ap hız testi uygulaması var. Böylece kaç mbit hız alabiliyorsunuz test edebilirsiniz
3) OpenSpeedTest-Server for Desktop and Mobile. indirilip kurulacak. PC local ağ test sunucusu haline geliyor. Test edilecek cihaz (Quest) web tarayıcısı açıp ip adresi ve portu yazınca test yapabiliyorsunuz.
openspeedtest.com
Free and Open-Source Self-Hosted HTML5 SpeedTesthttps://openspeedtest.com/selfhosted-speedtestWifi6 2400Mbps bağlantı ile alabildiğim max ağ hızı ortalama 940Mbps.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Ekim 2024; 11:50:17 >
-
Ben bunu aldım 1040 TL ye geldi fiyatı.. Önce m3 pro aldım iptal ettiler.. Bunu aldım kargoya verildi bilgisi geldi.
amazon
BOBOVR M3 Mini Elite Strap Meta Quest 3/Quest 3S ile uyumlu, daha iyi destek ve hafif tasarım için Head Strap kulaklar için Zero-Touchhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CNPPC776?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
Immersive Home uygulamasını Meta Quest 3 de kullanan oldu mu home assistant ile beraber?
Bahsettiğim uygulama bu :
-
Amazon da vergi ve ürün 30 euro geçmemesi lazım. Amazonda sistem değişti.
-
Yanlış biliyorsunuz. Size daha önce açıklayan bendim zaten. Değişen tek şey vergi miktarının artmış olması.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159322803
Ürün gümrükten çoktan geçti ve yerel kargoya teslim edildi. 1-2 gün içinde elimde olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Ekim 2024; 10:11:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X