< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (90. sayfa)

-
-
Mesaj atmıştım bende ama görmediniz sanırım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilik yalnızca Amerika'da aktif.
M4cheteCollettiyoutube
Meta's Updated Avatars Have Arrived...And You Can Design Your Own Clothing in the Horizon App!https://www.youtube.com/watch?v=6LLb_3h9Vt8 -
Soru saçma olabilir
Meta Quest 3 ile Mac mini lerin uyumu nasıl?
-
VD'yi apk seklinde kuramiyor muyuz?
-
Kuruluyor ama çalışmıyor.
-
Quest Game Optimizer olmazsa olmaz der misiniz? Satın alacağım tereddütte kaldım. Cihaza zarar verir mi acaba? Diye de düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca ana ekranı, yani ekranların olduğu kısmı daha kaliteli, çözünürlüğü yüksek yapmanın bir yolu var mıdır? Side Quest ile oluyor diyorlar sanırım. Fakat Quest Game Optimizer yüklenince ikisi bir arada kullanılabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolepling -- 7 Ekim 2024; 3:7:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Side quest oyun ve program yükleme arabirimi. Cihazın görüntü ayarlarını ve çözünürlüğüne de müdahale etmeye yarayan bir ayar kısmı var. Bedava.
Game optimizer direkt olarak oyunlarda çözünürlük ve detay seviyesini değiştirmek için. Ücretli.
Cihazi kullanın biraz. Sonra harcama yaparsınız. İlk hafta sonunda satışa çıkaran yada kullanmayı azaltan veya bırakan çok kişi oluyor. Hersey yolunda ise ihtiyaca göre uygulama ve oyun satın almaya başlarsınız. Olmazsa olmaz değiller.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konudaki arkadaşlar Game optimizer indirime girdiği zaman haber edersniz sevinirim. Bende takipteyim ama gözden kaçarsa diye yazdım.
-
Game optmizer bence indirime girmez. O yüzden boşuna da bekleyebilirsiniz. Zaman geçiyor bir an önce alın kullanın keyfinize bakın derim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 7 Ekim 2024; 10:54:28 > -
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben quest game optimize programını satın aldım fakat meta quest 3 de bilinmeyen kaynaklar bölümü görünmediği için programı çalıştıramıyorum. Acaba banlandım mı ?
banlama olmaz, merak etmeyin. developer mode'u acmaniz gerekiyor bu bahsettiginiz bilinmeyen kaynaklar bolumunu gorebilmek icin
-
merhabalar, ben de bugün quest 3 alarak aranıza katıldım 30 dolarlık kod için yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
-
Hocam devoloper mod açık zaten. Son güncellemeden sonra oldu bu durum. İki kere cihazı sıfırladım ama ne yaptıysam kütüphanede bilinmeyen kaynaklar çıkmıyor artık.
Mesaj attım hocam
haba hocam forumda quest 3 ile ilgili yeterli bilgiye sahip olduğunuzu görünce size danışayım dedim, meta quest 3 cihazıma tivimate kuruyorum fakat diğer uygulamaların üzerine geçmek için izin istiyor bir türlü izin veremedim çözüm yolu için bir öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X