Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.738
Cevap
150
Favori
123.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamayı yükledim, başlık bulundu avatar falan oluşturdum ama kurulum sonunda 5 haneli kod istiyor. Gözlükte çıkan kodu girecek bir ekran bulamadim Meta Quest 3 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lowermad kullanıcısına yanıt

Başlığı sıfırlayın.

Başlığı kullanarak fabrika ayarlarına dönmek için:

1. Başlığınızı kapatın.
    2. Başlığınızdaki güç ve ses (-) düğmelerine aynı anda basın ve başlığınızın önyükleme ekranı yüklenene kadar basılı tutun.
    3. Başlığınızdaki ses düğmelerini kullanarak Fabrika Ayarlarına Dön'e gelin ve güç düğmesine basın.
    4. Başlığınızdaki ses düğmelerini kullanarak Evet'e gelin ve güç düğmesine basın.

Notlar:

• Fabrika ayarlarına döndürme işlemi geri alınamaz. Fabrika ayarlarına döndürülen başlıktaki tüm hesap bilgileri, indirilen oyunlar ve içerikler kaldırılır.
    • Fabrika ayarlarına döndüğünüzde, satın aldığınız veya indirdiğiniz içerikler hesabınızdan kaldırılmaz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Cihazı sıfırlayınca 5 haneli kod ekrana geldi ve kurulumu tamamladım

• lowermad kullanıcısına yanıt

Bazen böyle şeyler olabiliyor. Benim de başıma gelmişti. Güle güle kullanın Meta Quest 3 [ANA KONU] 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, iyi geceler 🙏

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Gelsin de bir deneyimlerini paylaş :) bakarsın ben de alırım beraber pavlov akarız.

Selam, ben de bu iki üründen birini almayı düşünüyorum. S3 pro geldikten sonra deneyimlerinizi ikisi arasındaki farkları yazar mısınız? Özellikle ergonomik açıdan yüze oturması, kafayı sarması, hareketli oyunlarda sabit durabilmesi ve kafada temas ettiği yerlerde terleme açısından farklar var mı bunları merak ediyorum.

• **BlackTower** kullanıcısına yanıt

Gelince daha net yazarım ama arkadaşların dediğine göre fan olduğu için terlemiyormuş ama beim m3 pro anlım cok terliyor. Birde m3 pro pili bittiğinde cihaz yüzde 60 felan düşüyor ikinci pili taktığında yüzde 10 felan düşer sonra kapanır. S3 pro da ise cihaz hep yüzde yüzde kalıyormuş önce pil bitiyormuş araştırmama göre böyle alınca daha net yazarım tabiki

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt

Akalım murat ben ama rainbow six vr da en çok merak ediyorum. iki oyunda var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 25 Temmuz 2024; 18:3:20 >
    Rainbowdan kastın Breachers mı? Oysa eğer bende de var pc sürümü, gireriz beraber

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Quest Link bağlantısının gözlüğü çıkardığımızda da kopmaması için bir ayar var mı? Gözlüğü çıkarıp bir şeye bakıcam hemen kopuyor. Uyku moduna giriyor büyük ihtimalle. ETS2'yi yayınlamak istiyorum arkadaşlara göstericem ama oyun ekranı ikiye bölüyor. Bunun da bir çözümü var mı?

• abalta kullanıcısına yanıt

ets 2 yi rahat bi şekilde oynayabiliyormusunuz gözlükle kullanıdığımda aşırı bir kasma vardı sizde durum nedir ve ayarları nasıl yaptınız ya da bu durum ekran kartı ilemi alakalı

• fireman53 kullanıcısına yanıt

Evet rahat bir şekilde oynuyorum, yalnız dediğim gibi VR'ı çıkarıp tekrar taktığımda oyunun kendine gelmesi biraz vakit alıyor. Sanırım bunun için uyku moduna geçiş süresini arttırmak lazım. ETS 1.50 vr sürümünü seçiyorum betalardan hazır başlatma kodu kısmına da "-oculus" yazıyorum.

• evet breachers pavlov da ben yeni baktım oda güzelmiş ikisi de olur murattım.

• m3 Pro ile s3 pro arasındaki farkları yazayım.

m3 pro daha hafif o konuda daha iyi. Abim test etti ona göre pek fark yok ama ben uzun kullanımda S3 Pro ağır geldi. Ağırlığı hissetmek hoşuma gitmedi.

S3 Pro pili gerçekten efsane Yükte 4 saat 4.30 saat cihazla kullanılabilir. Anker p10 bluetooth dungle ile kullanıyorum. Normalde m3 pro pilini bu dungle kullanınca yavaş sarj düşüyor. Dungle olmazsa yavaş sarj uyarısı gelmiyor. S3 Pro pilinde dungle da kullansam hep hızlı sarjda sabit kalıyor.

S3 Pro pilini dungle ile kullanmazsanız hep sarjı %100 de yüzde tutuyor. Dungle ile kullanırsanız kendi uygulamarın da oyunlarda %100 tutuyor. Wifi ile virtual deskop da 3 saat denememde sarj 80 felan düşmüş 1 saat kullanımımda sarj %100 de kalmış anlayamadım. Tekrar uzun kullanım testi yaptığımda detaya inerim. Ama gerçekten quest 3 e s3 pro almak lazım. Bu testler arkadaşlarımla hem sohbet ederken quest 3 üzerinden hem de oyun oynayarak yapıldı. Max yük gibi düşünebilirsiniz.

Fan olayı deri kısmını soğuturken sacınıza ve göz ile alnınıza doğru direk fan üflüyor. İyi çalışıyor. Ama göz kısmına temas eden aparatı sökerseniz gözününüz kuruyor. O durumda fan hızını düşürün. Günün sonunda ağırlık dışında yüzde 50 daha iyi diyebilirim her konuda. m3 de pil göstergesi led iken bu s3 pro da hem led hemde % delik göstermesi çok hoşuma gitti. Ben günde 4 saaten fazla kullandığım için extra pil siparişi geçtim. Böylelikle sonsuz döngüne kullanmayı düşünüyorum. Biri sarj olurken diğeri diğeri sarj olurken diğer pili kullanacağım.

S3 pro ile yatarak kullanmak daha rahat m3 pro ya göre

Bendeki M3 pro malzeme kalitesi M2 plus ve s3 pro dan çok kötüydü. Hafif olması için yapılmış olabilir. S3 Pro ve M2 plus başımı daha iyi kavrıyor.

Meta Quest 3 [ANA KONU]

Gelelim Quest 2 mi M2 plus modeli ile abime vermiştim. M3 pro boşa çıkınca bende pil kısmını m2 plus takmaya karar verdim.

Öncelikle pil kısmı sorunsuz bir şekilde takıldı. 3 saat quest 2 beslediğini ve bir tane led kaldığını söyledi. tahminimce max 5 saat götürebilir. Abimin kullanımı film izlemek. Benim gibi tam yükte değildir. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum. m2 plus ile m3 pro arasında m2 plus malzeme kalitesi s3 pro kalitesi gibi arkada pil olduğu için gözlük daha dengeli oldu. Anker p10 dungle ile kullandı pili sabit kaldığını söylüyor. Elimde de yedek olarak m3 plus kaldı :=))

Meta Quest 3 [ANA KONU]

Meta Quest 3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 29 Temmuz 2024; 18:38:35 >

Teşekkürler karşılaştırma için

• **BlackTower** kullanıcısına yanıt

Rica ederim s3 pro o kadar fark vermeye değer mi bilmiyorum. Ama s3 pro benim kullanıma ve ben terliyorum. Bana göre gerekli bir ürün. m3 pro rahatsız olduğum hiç bir şey s3 pro da yok. Tek şikayetim gözlük ağırlaştı.

Quest 4 de wifi 7 gelir ve uzak nesne sorunu çözelerse ve biraz daha hafifleştirdilerse s4 pro gibi bir aparatla artık kusursuz bir cihaz olur. Şuanda bile ara vermeden 4 saat aralıksız ayakta oynayabilirim. Ayakta kalmam dışında yorulmam. Oturarak da 6 saat kullanabilirim. Bu aksesuarlarla ağır olmasa 8 saat sonra zaten beynim ve gözüm yorulur. Ben çok memnun kaldım. Sarj ağırlığından daha önemli şuanda o yüzden sorun etmiyorum.

• Forumda yeniyim bugün kaydoldum 3. Mesajım olacak GSM onayı vs lazımmış galiba, önceki mesajlarım da bir anda gelirse kusura bakmayın :)

Bugün aranıza dahil oldum Q3 ile önceki mesajlarda 30$ ile ilgili bisiler geçmiş aydınlatabilir misiniz?

Bir de şarj konusunda ne yapıyorsunuz ben Xiaomi 33w hızlı şarj adaptörü var onunla şarj ettim şimdiye dek içinden çıkan 18w adaptör priz girişi farklı converter bulmakla ugrasamadim, internette de sorun olmaz vs demişler sizden de bilgi almak isterim, teşekkürler şimdiden:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gluglua G kullanıcısına yanıt

PD destekli değilse sorun olabilir, kesinlikle kendi adaptörü kullanılmalı. Eğer kullandığınız Xioami adaptör, orijinal adaptörün altında yazan değerleri birebir karşılamıyorsa başınıza iş açarsınız. Her adaptör aynı şekilde çalışmaz. 5TL verip bir adaptör ucu çevirici alın.

Edit:

Meta sayfasından;

"Lütfen Meta markalı bir güç adaptörü (18 W veya 45 W) ya da 18 W veya üzeri USB PD'ye (Power Delivery) uygun olan bir adaptör kullanmaya dikkat edin. Şarj ünitesi, tek cihaza özgü adaptörlerle veya USB PD'ye uygun olmayan ürünlerle çalışmaz."

45 W Adaptör = 5V3A 9V3A 20V2.25A 15V3A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 31 Temmuz 2024; 9:32:32 >
  • gluglua G kullanıcısına yanıt

30$ referal kodu pm ile sana iletirler. Bir taslak halinde olduğu için arkadaşlar yardımcı olurlar. Benim görşüm elinizde olan Xiaomi 33w hızlı şarj adaptörünü kullanmanızda sorun yok. Bu konuda makale okuduğumu hatırlıyorum. 18w altı olmasın yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 30 Temmuz 2024; 23:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.