Ben bu başlığı bir türlü bilgisayarımda Oculus programı ile ekleyemedim. Kendi kutudan çıkan kablosunu kullanıyorum. ADB driverları yükledim. Ama bir türlü bağlantı yapmıyor. Var mı çözümü? |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (32. sayfa)

-
-
Quest 2'den 3e geçtim, $30'lık refferal kod kullabilir miyim, eğer eski hesap ile kullanmamda sakınca yoksa yardımcı olabilecek olan var mı?
-
Mesaj attım özelden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi kutusundan çıkan kablo USB 2 diye biliyorum bu yüzden program görmemiş olabilir çünkü cihaz ekleme yaparken USB kablo kalitesini/hızını ölçen bir arayüz var, oradan geçememiş olabilir sizin kablo. Meta'nın kendi link kablosunu satın olmalısınız veya ona denk bir USB kablo olmalı. Bu forumda genellikle Orico USB3.2 100W 5A 20Gbps kablo tavsiye ediliyor, ben de bu ürünü kullanıyorum ve memnunum ama aldığım yerde stokta kalmamış. Aynı markanın aynı özelliklerde farklı başlıklı seçenekleri de var bir araştırın.
www.teknostore.com
Orico Type-C USB3.2 Gen2*2 PD100W 5A 20Gbps 4K@60Hz Hızlı Şarj Kablosu 5 Metrehttps://www.teknostore.com/orico-type-c-usb3-2-gen2-2-pd100w-5a-20gbps-4k-60hz-hizli-sarj-kablosu-5-metre-3597
-
kablo arayan arkadaşlar, bu kabloyu amazon.com.tr'den aldım. 2.4 gbps gibi bir hız gösteriyor. 10 günde fln geldi. Kablo almayı düşünen olursa bilginiz olsun.
-
Arka arkaya bir kaç test yaparsanız 1.9, 2.2, 2.4, 2.9 gibi farklı sonuçlar çıkabiliyor. Bu da Quest ile alakalı bir durum. Kabloyu alıp tam hız çalışmıyor diye düşünülmesin. Alacaklar memnun kalacaktır.
-
Arkadaşlar merhaba birkaç video izledim de bilgisayara kablosuz bağlanmak için modemin en az 5 Ghz olması gerekiyormuş kablolu bağlantıda böyle bir sıkıntı yok değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablo Usb3 hizinda olduğu sürece sıkıntı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam cihazı daha almadım cihazı alınca şu uzun kablolardan alacağım Gerçi bilgisayar pek bir oyunu kaldıracak güçte değil ama Deneriz bir şeyler 😂
Boşuna kablo almayın. Cihazı alın deneyimleyin. Bir çok kişi baş dönmesi ve mide bulantısı yüzünden kullanmıyor. Bilgisayar da yeterli değilse boşu boşuna para vermiş olacaksınız.
-
Teşekkürler hocam Kuzenimde denedim gayet memnun kaldım oyundan ziyade diğer imkanlar Daha çekici benim için Tabii ki oyun da oynayacağım bol bol özellikle Eleven tenis çok güzel gözüküyor daha yeni şeyler de gelecektir
Normal kullanımda yada kendi oyunlarda sorun yaşamıyorsanız bu güzel ancak, yürüme yada ilerlemeli bir oyun oynadığınızda aynı şekilde kalabilir musunuz bunu test edin. Çoğu oyunda sorun yaşamıyorken bu tarz oyunlarda büyük sorun oluyor.
Ayrıca PCVR'da aynı şey olmuyor. 4080 kullanıyor olmama rağmen araba yarışlarında 5dakikadan fazla dayanamadım. G923 ile combo yapıp öyle oynarım diyordum ama aldığım gün haricinde açmadım bile. Kablo da öylece yatıyor. Bu yüzden kablo için acele etmeyin.
-
Tamamdır hocam Teşekkür ederim Zaten kablo için Acelem yok cihazın içinde birkaç ayım var araştırıyorum kuzenine gittiğimde asgard diye bir rpg oyun var Onu da denedim ve saatlerce YouTube'dan video izledim Bir sorun olacağını zannetmiyorum ama yine de iyi niyetiniz için teşekkür ederim
Daha once quest2 kullanigim hesap ile quest 3 e gecis yaptim 30 usd alma sansimiz var mi
512 lik alarak aranıza katıldım. Referans konusunda yardımcı olabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum vatandaşı daha önce engellemişim, boşa cevap vermişsiniz boşverin, engelleyin geçin. Vakit kaybı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 17 Mart 2024; 16:26:7 > -
mesaj attim hocam
-
Mumkun, mesaj attim hocam
-
PCVR'da mide bulantısı mı yaptı hocam? ben SKYRIM VR'i kurdum, yürüme, dönme olayları bir baş ağrısı gibi his yarattı, canıma tükürdü. Kendi oyunlarında, Contractor'da yürüme dönme vs olayları bile sorun olmazken neden PCVR'da böyle bir sorun yaşadım anlamadım.
-
Yenileme hızı, saniyede oluşturulan kare sayısı, çözünürlük gibi bir çok etken var. Baş ağrısı da yapıyordu. Araba yarışı çok hızlı olduğu için ondan olabilir. Başka oyun denemedim zaten. O gün son oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X