uygulama açılmıyor bile sadece siyahekran da kalıyr. bakalım inş düzelir. an iti barı ile düzeldi gibi şu an indiriyor bir güncelleme yi. bakalım inş yükler de. yeniden düzeltme: maalesef yüklemiyor defalarca denedim. bakalım inş düzelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 23 Aralık 2024; 1:57:29 > |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (111. sayfa)

-
-
bilgisayar ekranını yansıtmak için bu modemi kullandığınız mı ? mesela internet olmadan yerel ağ üzerinden bunu bağlasak ve bilgisayarımızı kullanmak istesek ? yani maksat dev ekranda bilgisayarımdaki oyunları oynamak ? ( bulunduğum yerde internet çok kötü ) . bu modem iş görecekse bende bu şekilde çözim. yada herhangibi bir wifi 6 çözermi acaba işimi.
-
o işe yarar, maksat o ise.
-
rookie hala sorunlu sanırım, patladımı acaba serverlar,
-
rookie ile güncelleme deedim bir uygulamada hata verdi ama başka bir uygulamada güncelleme gerçekleşti. düzeldi sanırım.
-
arada bazı oyunlarda hata veriyor bazıları güncellendi , düzeliyor sanırım
-
Merhabalar.ETS2 steam olmadan VRda full ekran nasıl oynayabilirim? Oyunu VR dan oynamak istediğimde sinema perdesi boyutunda oluyor.Virtual Deskop bu oyunu VR a aktarmaya yaramıyor sanırım.Virtual deskop link programı sanırım değil mi? Bilen arkadaşlarımız bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler.
-
https://www.donanimhaber.com/meta-quest-basliklar-guncellemeyle-kullanilmaz-hale-geldi--185907
Yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta yönetmen James Cameron, daha çok filmlerinin yakaladığı muazzam başarılarla gündeme geliyor olsa da aslında kendisi yeni sinema teknolojilerinin geliştirilmesi konusunda da öncü isimlerden birisi. 3D filmlerin yaygınlaşmasından CGI teknolojilerinde yapılan atılımlara pek çok konuda Hollywood'a öncülük eden Cameron, şimdi bir benzerini VR başlıklarıyla yapmaya hazırlanıyor.
Usta yönetmen, bu hafta Meta ile önemli bir anlaşmaya imza attı. James Cameron ve şirketi Lightstorm Vision, bu anlaşma kapsamında Meta'nın VR başlığı Meta Quest için 3D içerikler hazırlayacak. Ama belki de daha önemlisi, Cameron bu teknolojiyi sektöre tanıtarak, sinema dünyasındaki kullanımını yaygınlaştırma çabalarına öncülük edecek.
-
bu modelde de oyunlarda mide bulantısı sorunu var mı ve sadece oyunlarda mı oluyor
-
Oyun yada cihazın modeli ile alakalı bir durum değil. Bir oyunda sorun yaşarken başka bir oyunda sorun yaşamayabiliyorsunuz. Roller coaster videosu yada oyunu açarsanız mideniz bulanır.
Gözlerin alışması için 1 ay gibi bir süre gerekiyor.
-
ben de aranıza katıldım. almam gereken en iyi aksesuarlar nelerdir bir liste var mı.
-
ben şunları aldım:
aliexpress.
Meta Quest 3 anti-çarpışma için kolu koruyucu kapak dokunmatik kontrolör silikon kapak kolu kavrama Quest 3 VR aksesuarları - AliExpress 44https://tr.aliexpress.com/item/1005006040109963.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.69ab3d12WcmqGr&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.
Meta Quest 3 kamera Lens koruyucu için 3 adet temperli cam yüksek çözünürlüklü Lens koruyucu Film anti-çizik kabarcık-ücretsiz - AliExpress 44https://tr.aliexpress.com/item/1005006262549613.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.69ab3d12WcmqGr&gatewayAdapt=glo2turhttps://tr.aliexpress.com/item/1005007391474808.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.69ab3d12WcmqGr&gatewayAdapt=glo2turtr.aliexpress.com
bir de şunu aldım ama kamera koruyucularla kullanılamıyor, o sebeple bunu kullanmıyorum. duruyor kenarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Aralık 2024; 14:49:12 >
-
Merhaba arkadaşlar Remote Play ile oyun oynamayı deneyen oldu mu PC oyunları gfn i oyunları görsel Kalite nasıl gecikme var mı vesaire
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir sorum daha var
sıfır gibi temiz ve garantili ama yarı fiyata satanlar var, ikinci el alırken neye dikkat etmek lazım, nasıl denemek lazım?
ve bunlarda garanti durumu nedir, yurtdışı yurtiçi cihaz fark eder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 31 Aralık 2024; 20:22:31 > -
hocam ben steam link ile denemeye çalıştım görüntü gayet güzel gecikmede yok gibi fakat kontrolcü gerekiyo o şekilde oynamak için galiba yada ben yapamadım kontrolcü harici herşey iyi bence
-
anladım hocam teşekkürler peki çözünürlük nasıl kaça kadar çıkıyor
nasıl bakabilirim ona söylerseniz bakar yazarım
-
Gfn hesabınız var mı
fiziksel kontrol yaın hocam birde en önemisi lensler . lenslerde çziik vb varmı muhakkak bakın. kolalrıda test ettinizmi çok ta birşey kalmıyor. bu kadr kısa sürede bataryanın bitme şansı yok bence. birde sıfılasın muhakkak bence. ben bu şekilde kontrl ettim sıkıntı çıkmadı şükür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X