Şimdi Ara

Meta-Lol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Biz Sezon 1'den itibaren League of Legends oynayan, öncesinde de birçok oyun tecrübesi olan 3 arkadaşız. Yıllarca kendimiz kullanmak ve çevremizdeki arkadaşlarımıza paylaşmak için basit, Türkçe ve güncel tutulan bir LoL rehberi sitesi aradık fakat bulamadık. Şimdiye kadar yapılmış olanlar ya fazlasıyla kompleks ya da güncellenmesi aylar süren rehberlerdi. En sonunda dayanamadık ve konuya kendi çapımızda bir çözüm getirmeye çalıştık. Emeklerimiz sonucunda gayet iddaalı bir iş çıktı ortaya.

    Sitemizi size en kısa şekilde tanıtmaya çalışacağım. Sitemizi %100 Türkçe ve rahatça kullanabileceğiniz basitlikte tasarladık. Eşyalar, kabiliyetler, rünler ve şampiyonlar ile ilgili tüm bilgiler doyurucu ve anlaşılır şekilde hazırlandı. Şampiyonların metadaki her görevine uygun ayrı ayrı rehberler düzenledik ve en önemlisi de tüm rehberleri anbean güncelliyoruz. Sitemizdeki en sevdiğimiz özellik ise birkaç tık ile her istediğinizi yapabiliyor olmanız. Yani mesela oyuna girdiniz ve rakibiniz bir şampiyon seçti; siz onu antileyebileceğiniz şampiyonu sitede bulup o şampiyona kabiliyet ve rün ayarlama işini oyun başlamadan hızlıca yapabiliyor olacaksınız. Bu, ben ve tüm arkadaşlarım için bir rehber sitesinde aradığım en önemli özellik. Blog ve haberler bölümlerimizi de çok seveceğinize inanıyoruz. Sitede veya sosyal medyada takip edenler için sürekli bilgilendirici ve eğlenceli paylaşımlar yapıyoruz. Ayrıca sosyal medyadaki takipçilerimize önümüzdeki günlerde çekilişler ve sürprizler hazırlıyoruz. Yani anlayacağınız bu işi eksiksiz yapmaya çabalıyoruz.

    Çok fazla uzatmak istemiyorum. Biz bu site için gerçekten çok uğraştık ve uğraşacağız. Hepinizi sitemize bekliyoruz. Her türlü görüş ve şikayetlerinize açığız, lütfen bize yazın. İyi oyunlar arkadaşlar.

    http://www.meta-lol.com/
    https://www.facebook.com/metalolofficial



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht akar -- 19 Mayıs 2015; 21:05:15 >







  • Uğraşılmış ve içi doldurulmuş bir site. Facebook sayfasından da haberler ve videolar paylaşılıyor. Takip edilmesini tavsiye ederim.
  • Bro elinize sağlık ama rehberler çok basit olmuş mesela lb ürünler kabiliyetler eşya vs var ama keşke birazda anlatsaydiniz iste kombolari şöyledir lanede şöyle oynanır gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

    Eksiklerin biz de farkındayız ve siteyi geliştirmeye çalışıyoruz , ancak bazı alt yapı eksiklikleri buna engel oluyor. Bu yüzden version2 adında yeni bir site yapmak için çalışmalara başladık.

    Bu önerini de kesinlikle değerlendirmeye alacağız.
  • Uğraş verilmiş ve emek harcanmış bir site olmuş, umarım karşılığını alabilirsiniz. Başarılar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikir ve görüşü olan arkadaş varsa lütfen söylesin. Elimizden geldiğince hepsini değerlendirmeye alıcaz.
  • Nasıl oynandığını da yazın. Sadece rün , masteri , item ile olmaz.
  • Site dizaynı güzel olmuş emek var baya başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chekkumeito -- 19 Mayıs 2015; 22:01:22 >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil arkadaşların dediği gibi biraz açıklamalara da yer verilse güzel bir site olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayce nin skilleri eksik düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aoheiwa kullanıcısına yanıt
    İkincil yeteneklerin fotografı ile ilgili alt yapısal bir sıkıntı olduğu için onları şimdilik ekleyemiyoruz. Ancak yeteneklerin açıklamalarını düzelttim. Uyardığın için teşekkür ederiz Aoheiwa.

    *Site daha çok yeni olduğu için teknik aksaklıklar olabiliyor. kusura bakmayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.