Bildirim
Mesut Reyis Askerde (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
inceleme yok mu ? -
Merhaba ben Mesut Çevik. Bu videomuzda askeriyenin g3 piyade tüfeğini inceleyeceğiz. -
Merhaba ben Mesut Çevik bugün G3 piyade tüfeğini inceliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbi o ha
yüz şeklinden tanıdım gülüşü flaan -
Gençleşmiş. -
Merhaba ben Mesut Çevik bugun nöbet tutarak askeriyenin tuvaletlerini inceliyeceğiz. -
Ben de diyodum.Ne zamandır İncelemeye girmiyo felan diye -
quote:
Orijinalden alıntı: Yüzmeyi Bilmeyen Balık
Merhaba ben Mesut Çevik bugun nöbet tutarak askeriyenin tuvaletlerini inceliyeceğiz.
Merhaba ben Mesut Çevik bugün komutandan yediğim tokatı inceliyeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ßurak34tr
Hocam 2 saniye geç kalmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: cdkral
quote:
Orijinalden alıntı: ßurak34tr
Hocam 2 saniye geç kalmışsın
-
harbi o size mi geldi -
Saate dikkat asker saati neydi modeli casio F93 mü?
-
Meraba ben mesüt çeük
bugünkü incelememizde karavana yemek tepsisi ve yemekleri inceleyeceğiz.Gördüğünüz üzere tepsi 4 bölmeden oluşuyor bunlardan ikisi tatlı ve salata için ayrılmış diğer ikisi ise ana ve ara yemek için ayrılmış.Ana yemek tepsinin 4 te birinden daha fazla yer kaplarken ara yemek bölümü ise biraz daha küçük dizayn edilmiş.Kaşık ve çatallar standart olarak geliyor.Şimdi bugünkü menümüze bakalım;
Menümüzde standart olarak kuru fasülye ve pilav var fasülye ana yemek bölümündeyken pilav ara yemek bölümüne konulmuş.Salata bölümümüzde çoban salata tatlı bölümümüzde ise sütlaç bulunmakta.Kuru fasülyenin performans olarak beklediğimizden iyi çıktığını söylesekte pilav için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.Tatlı kısmında sütlacı yemeden çöpe attık.Salata ise 10 üzerinden 5 ile testimizi orta sınıfta geçiyor.Bugün sizlerle karavana tepsisini inceledik bir başka incelemede görüşünceye dek şimdilik hoşcakalın.
-
gözüme çok farklı gözüktü sanki 10 yaş yaşlanmış -
Harbiden gençleşmiş ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
nerde yapıyor acaba ? baya rahat gibi gözüküyor kısa dönem mi?
Erzincan'dan bu fotolar.Şimdi usta birliği için Kars'ta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 6 Eylül 2011; 21:24:27 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aykutx
Saate dikkatasker saati neydi modeli casio F93 mü?
evet casio f93 w
Benzer içerikler
- kolonya içilir mi
- doğalgazlı ocağı tüpe çevirme
- gehaş nedir
- ananas tadı nasıl
- acnegen kullananlar
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X