Selçuk İnan'ın yedeği olarak kulübede çürüyecekti.
Yeni Özil işte dün sonradan girdi ama bence bir dahaki maç hiç kimse Selçuk'u oynatıp Hakan'ı bekletemez bu hezimetten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu maç iyi oldu keşke bi ara 4-0 5-0 olsada gerçekten mantıklı hamleler yapsa dedim kendi kendime
Bundan sonra Selçuk ve Burak'a banko forma verilmez milli takımda. Yapmamız gereken şuanki Arda, Ömer, Caner, Gg gibi adamlarla A2 takımdaki ve A takımdaki gençleri birbirine monte etmek. Kısacası Belçika'nın yaptığını yapmak. Oğuzhan, Salih, Cenk, Alper, tarık v.b gibi gençleri 1-2 yıl boyunca birlikte oynarsa şimdi olmasada dünya kupasında çok sağlam bir takım çıkarabiliriz. Ama sırf gs'li diye sonraki maç takımımız stoperi bekden devşirme hakan balta olacaksa işimiz var.
quote:
Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme
Bu maç iyi oldu keşke bi ara 4-0 5-0 olsada gerçekten mantıklı hamleler yapsa dedim kendi kendime
Bundan sonra Selçuk ve Burak'a banko forma verilmez milli takımda. Yapmamız gereken şuanki Arda, Ömer, Caner, Gg gibi adamlarla A2 takımdaki ve A takımdaki gençleri birbirine monte etmek. Kısacası Belçika'nın yaptığını yapmak. Oğuzhan, Salih, Cenk, Alper, tarık v.b gibi gençleri 1-2 yıl boyunca birlikte oynarsa şimdi olmasada dünya kupasında çok sağlam bir takım çıkarabiliriz. Ama sırf gs'li diye sonraki maç takımımız stoperi bekden devşirme hakan balta olacaksa işimiz var.
hocam onlarda bu surat yok isterse 8 0 bitsin aynı tas aynı hamam utanma duygusu kalmamış ki
Büyük bir takımda oyuncusu diye, ismi var diye formsuz adamın kadroya alınmayacağını anlamıştır umarım sinyor terim. Kim hak ediyorsa onu koyacaksın hoca kadroya hepsi bu. Hak eden yok mu? O zaman koy gençleri en azından geleceğinin temellerini at
Beyler ben bu milli takımdaki adamların yok sakatlanırım kulüp maçlarında oynayamam maç başına olan ücretimi alamam v.b sebeplerle oynamadıgını düsünüyorum yanlışmıyım ?