Şimdi Ara

Mesut özil olayı hakkında bilgisiz cahiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş m özil barınamadıysa normal bir Türk asla almamyada barınamazmış okadar cahilsinizki az empati yapın bizim milli takımda alman ingiliz kökenli bir futbolcu olsaydı ve milli takım başarısız olsaydı işte bu ingiliz ajanı yüzünden başarılı olamadık demezmiydiniz?

Onu geçtim bu ülkede halen laza kürde çerkese ne ırkçı söylemler yapılıyor bunu yapanlar gelmiş burada almanları nazi ilan ulan siz kimsinizde böyle insanları genelleyip hakaret ediyorsunuz? Önce siz kendinize bakın sonra almana ona buna ırköı deyin

Tek işi millete laf sokmak olan vasıfsız asosyallersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 24 Temmuz 2018; 10:20:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir zaman hatırlamıyorum Colin Kazım ya da namı diğer Kazım Kazım yüzünden yenildik diye bir şey söylediğimizi.Söyleyen olsa bile ırkçık yapan olduğunu hatırlamıyorum.
  • demezdik ? :D
  • demezdik, demedikte zaten. colinler mehmet aurelio lar geldi geçti bu takımdan. hepte başarısız olduk, faturayı hep "TÜRK" hocalarımıza kestik, yabancı oyunculara değil.
  • Onların sıkıntısı rte ile fotoğraf çektirmesi.
    O zaman işte özil'in yanında yer almamalarını anlayabilirsiniz.
  • Türkiye halkı Almanlar gibi böyle bir sınavdan geçmedi ama geçecek az bekleyin...

Almanya'da Türk gençler hemen hemen tüm spor branşlarında milli takıma yükselebiliyor hiçbir engelleri yok.
    Alman siyasetinde hemen hemen tüm partilerde Türkler var, Türk milletvekilleri var.

Gel gelelim şimdi Türkiye'ye, Suriyeliler yakın zamanda siyasette de boy göstermeye başlayacak, Suriyeli gençler milli takımlarda boy gösterecek.. Suriye'de seçim zamanı gelse ve Türkiye milli takım oyuncusu bu Suriyeli gençler çıksın ve Esad için işte benim liderim diye forma imzalasın, Esad'ın seçim propagandasına alet olsun siyaseti spora karıştırsın. Bakalım burada mesut için ötenler o zaman ne diyecekler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav sen almanyayı savunuyo musun kötülüyo musun onu da anlamadım gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okumamış kişiler ne yapıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Yav sen almanyayı savunuyo musun kötülüyo musun onu da anlamadım gitti
    Arkadaşım anlamıyorsunuz ne demek istediğimi almanya cennet değil fakat cehennemde değil

Her alman ırkçı bura nazi dolu denekte saçmalamak

Almanyada herkes kral hayatı sürüyor 2000 euro maaş kazanıyor 6 7 ayda bmw alırsın demekte saçma

• yoo demezdim
  • Provaktör yüzünden 20 gün ceza alacam ulan varya sizlere inat gidip oyumu bu seçimde almanyadaki aşırı sağcı afdye basacam burayada ssni koyarım artık
  • Peki Suriyeli bir mülteci olsaydı ne olurdu?

• O değilde zahtı muhterem diyor ya Mesut'a dedim öpüyorum her yerinden faso fiso. Sanki askerden arkadaşı...

Neyse. Anlayan anladı.
  • mesele taraftarın ırkçılık yapması değil ki. her ülkede çok sayıda ırkçı insan vardır. önemli olan devletin duruşu.
    alman futbol federasyonu başkanı ve alman medyası düpedüz ırkçılığa destek verdiler. mesutu çileden çıkaran bu.
    yoksa her ırkçı taraftarın dediğine takılsalar avrupada takımların %80 i boşalır.

aynı şeyi isveçte oynayan jimmy durmaza yaptılar. isveçliler jimmy'e destek yürüyüşü yaptı isveç futbol federasyonu başkanı jimmy'nin arkasında durdu.

türkiyede ise devlet tarafından ırkçı muamele gören bir futbolcu yok. olamaz da zaten. çünkü türkiye binlerce yıldır çok kültürle yaşayan bir millete sahip.
    avrupalılar ise daha izole yaşayarak bu güne geldiler. çok kültürlü yaşantıya alışkın değiller. bu sebeple tüm avrupada ırkçı partiler yükselişte.

avrupa bunu zamanla aşacaktır. ama türkiyeyi bu konuda almanyadan geri görmek yanlıştır.

• cahilsinizki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.