Şimdi Ara

Mesut Çevik Oyundan Anlamıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyor mu dediler ki? Kendisi jetonla yorum yapan birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    o yaptigi yorumda onun konsoldaki fps oyunlari ile ilgili sahsi fikri yani sen gidipte o cumleden sonra konsolda fps oyunlarini birakicakmisin ki bu yorumda oyun kategorisini giriyor gelipte atiyorum ps4 un icindeki ekran karti pc deki gtx 780 e esit derse iste o zaman yerin cekirdegine kadar gomun adami fakat kisisel dusuncelerini soyledi diye bu kadar ustune gitmek bana gore yanlis bir yaklasim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

o yaptigi yorumda onun konsoldaki fps oyunlari ile ilgili sahsi fikri yani sen gidipte o cumleden sonra konsolda fps oyunlarini birakicakmisin ki bu yorumda oyun kategorisini giriyor gelipte atiyorum ps4 un icindeki ekran karti pc deki gtx 780 e esit derse iste o zaman yerin cekirdegine kadar gomun adami fakat kisisel dusuncelerini soyledi diye bu kadar ustune gitmek bana gore yanlis bir yaklasim

iyide bu adam sadece donamım yorumu yapmıyor ki yeni çıkan oyunları yorumluyor canlı yayın yapıyor sanki oyun editörü gibi davranıyor donanım uzmanıyım diyerek oyun editörü gibi davranırsan hiç kimse alınmasın ama eğer oyunlar konusunda yetersizsen insanlarda seni eleştirir.

fazla söze gerek konu başlığı oku her şeyi özetliyor : Mesut Çevik Oyundan Anlamıyor

• Tabii ki anlamıyor.hala kendisini takip eden var mı?

• tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    oyunlar hakkinda yorum yapan veya canli yayin acan herkes editormu oluyor sahsen onun oyunlar hakkindaki hic bir fikrini dikkate almiyorum cunku hepsi kendi oznel yargilari ve oyundan anlama kriterleri diye bisey varda mesut bunlarin altindami kalmis o zaman bu oyunu begenmeyen kimse oyundan anlamiyor yorumu gercektende kaba sadece bu oyun icin degil hic bir oyun icin bole yorum yapilmaz fakat bu kimseye ona hakaret etme hakki tanimaz

• Yorumları okudum da ne kadar ergen varsa doluşmuş adam fikrini bildirmiş evet fps konsolda oynanamıyor mause ve klavye rahatlığı yok. Ayrıca unc 4 beğenmeye

bilir kimi grafiği yeterli bulmaz, kimi 30 fps gibi saçma sapan, bir fps yi beğenmez illa sizin fikrinizde olucak diye bir kayidemi var.Kendi işinize gelmediği zaman yok

ondan anlamıyor yok bundan anlamıyor bana görede 30 fps gibi oyun çok saçma ama adamların yapacak birşeyi yok cihaz güçsüz o yüzden bare multi 60 yapalım da

grafikler çamur olsun dediler kimine görede mükemmel oyundur herkesin kendi fikri.Ayrıca çakallığın böylesi 229 tl ye oyunu çakacaklar ohh ne ala 4 oyun konsol parası

zaten.
  • İzlemeyeceğim dediğim videoyu Mesut Çevik in yorumundan sonra 1080p olarak izledim.

Sonuç;

• anlasa ne olur anlmasa ne olur.mesut çevik e göre mi oyun alıyoruz.yada otorite o mu?
    şahsi fikrim (saygısızlık olarak algılanmasın)mesut çevik veya bir başkasının fikirleri çık ta umurumda değil.bakarsınız you tube yada başka bir yere uzun uzun videolar var ona göre fikir edinirsiniz.yada twitch e girer gameplay izlersiniz.....
  • MS FAN "Merhaba Ben Mesut Çevik"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

oyunlar hakkinda yorum yapan veya canli yayin acan herkes editormu oluyor sahsen onun oyunlar hakkindaki hic bir fikrini dikkate almiyorum cunku hepsi kendi oznel yargilari ve oyundan anlama kriterleri diye bisey varda mesut bunlarin altindami kalmis o zaman bu oyunu begenmeyen kimse oyundan anlamiyor yorumu gercektende kaba sadece bu oyun icin degil hic bir oyun icin bole yorum yapilmaz fakat bu kimseye ona hakaret etme hakki tanimaz

burada herkesten bahsedilmiyor sadece mesut oyundan anlamıyor deniliyor bunun sebebi de bsc ve,dh oyunlar hakında performans testlerini, grafikleri oynanabilirlikleri hakkında yorumlar söylüyor.Mesut bir oyuna iyi dese ne olur demese ne olur benim herhangi bir oyun hakkındaki fikrimi değiştiremez ki ama Talha bir yorum yaparsa benim için önemlidir onu dikkate alırım .

• bir tek ben mi bu uncharted serisinin overrated oldugunu dusunuyorum? ps4 sahibiyim ve su 3 oyunun oldugu remastered versiyonu ciktiginda aldim sirf meraktan neymis bu uncharted boyle herkes ove ove bitiremiyor diye. benim icin buyuk hayal kirikligi oldu. hayatimda hedef sistemi bu kadar kotu oyun gormedim. oyuna harcadigim vaktin yarisi dusmanlari hedef alabilmeye ugrasmakla gecti. hikaye derseniz bi tomb raider oyunun hikayesi ne kadar orijinalse bununki de o kadar orijinal. yani 3 oyunu zar zor oynayip bitirdim. surekli bitsede gitsek ruh halindeydim sirf para bosa gitmis olmasin diye oynayip bitirdim bitirir bitirmezde takasa verdim zaten. bu kadar abartilacak bir oyun oldugunu dusunmuyorum. sirf exclusive diye bu kadar bas taci edilecek bir oyun bana gore. dark souls 3 cikti gencler onu oynayin bosverin boyle overrated linear oyunlari

• İyide Mesut bey Uc serisi hiçbir zaman open world ve renk paleti, sanat Yönetimi ile ciddi bir oyun olma iddiası içinde olmadıki seriyi son oyunda bozsunlar.Uncharted her zaman oyunların geçtiği mekanlara paralel olarak (ormanlar,çöller,buzullar vs) vivid renkler kullanmış ve karakter tiplemeleri gta kadar olmasada karikatürize edilmiş gibidir.Oyun hamuru benzetmesi ve bütünlük olmaması algısını ben yakalayamadım nedense.Tlou serisi ciddiyetinden ve karanlık havasından uzaklaşıp bu yöne doğru ilerlese haklısın ama uncharted her zaman böyleydi.

Benimde ilk gözüme çarpan daha parlak ve yoğun pastel bir renk paleti kullanılması oldu.Bütün olarak bakıldığı zaman o kadarda kötü bir durum değil aslinda.Grafiksel olarak beklentilerini karşılayamamış olabilir bu kişisel görüştür eyvallah.Ancak sanat yönetimi gözüne hitap etmiyorsa oyun hamuru demek baska bişeydir ben diğer arkadaşların açıkça soyledigi gibi dile getirmek istemiyorum.

Yıl 2016 bu nesilin konsolları biraz hızlı yaşlandılar doğrudur.Kafadan zaten pcde olgunlaşmış x86 mimarisinin kullanılması ve üstüne fiyat/performans kaygısıyla çıkış zamanı için bile giriş seviyesi sayılabilecek pc parçalarının kullanılması başlıca sebepler.

Bardağa dolu tarafından bakarsak bazı sitelerde yapılan teknik analizlere göz atmak lazım derim.Uncharted daki her partikül efekti ve parçalanma yıkım senaryosu scripted değil gerçek zamanlı fiziklerle hesaplanmış,araç hareket halindeyken ayrı duruken ayrı gercek zamanlı toz duman efektleri kullanılmış. Bunlar gibi bu nesilde hiçbir oyunda görmediğimiz seviyede onlarca ileri seviye teknikler kullanılmış ve naughty dog bunu 1.6ghz lik tablet işlemcisi ve 5 nesil öncesinin(PC sıralaması ile) ekran kartı ile başarmış.Grafiksel anlamda uc2nin dönemi için yaptığı etkiyi yaratmasada arka planda kullanılan teknikler için gösterilen çaba ve ustalık takdire şayan.Da vincinin meşhur mona lisa sı neden bu kadar meşhur bilmiyorum büyük ihtimalle zamanında resim çizdiğim halde resim sanatından anlamadığımdandır.Kimbilir ustalar,eleştirmenler benim görmediğim ne detaylar,duygular yakalamıştır.

Oyun oynamak yüzeysel eleştiri yapabilmek ayrı bir konu tablonun tamamını görebilmek ayrı.Sanırım bazı şeyleri elde etmesi kolay olunca beğenmeside zor oluyor doğru orantılı olarak.Mesut Çevik'e tavsiyem oyunları para vererek alması,belki o zaman bu dönemde 7-8 alanına bile çöp dedigimiz oyunlar daha beklentileri karşılar hale gelir.Bu analoji kulağa saçma geliyorsa oyunları bedava elde ettiğini ayrıca belirtmene gerek yok bunu zaten bütün forum biliyor.

Saygılar.

Edit:Ali Ağaoğlu; halk fakir karanfil bırakıyor ben gül bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 11 Nisan 2016; 11:12:31 >

• Ehhh günaydın yani.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.