Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ininal kartı biliyOrmusun , psnden alışveriş mumkunmu ininal kart ile?
  • konunuzla biraz alakasız bi sorum var mesut bey elektrik gittiğinde harddiskimde bi sorun oluştu bi hdd bakım onarım programı önerebilirmisiniz

• lcd led tv alıcam detaylı olarak bilgilendirmisiniz ?

• Abi canlı Yayında elektronik ürünlere kredi kartı sınıflandırması hakkında anket yapar misin?

Bu arada ben 30 yaşındayım ve Size abi diyorum direk adınızla hitap etmek bana bile çok terbiyesizlik geliyor. Size katılıyorum abi.

• abi azerbaycandanda izliyoruz seni,sayende bilgisayarda tanimadigimiz bir bilesen kalmadi:)

• abi bir arkadaş telefon onerisi istiyordu ben de ona lg g2 onerdim. Ancak kimya hocam samsungdan şaşmamasını samsungun tum parçalarını kendisinin ürettiği diğer firmaların dışardan aldığını soyledi mesela apple ın ekranını samsungdan olduğunu soyledi bu doğrumudur ve doğru olsa dahi telefon kalitesine nasıl bi farkı olur

• soruları nerden soracağız
  • Abi Android için dh uygulaması ne zaman gelir?

• lcd led tv alıcam detaylı olarak bilgilendirmisiniz ?

• merhabalar.steamos pek değinmiyosunuz orada da bol hareket var. mesela bugün beta iso cıkcak sizde ses yok :S

• Abi dün gece satışı için gittim.En az 50 kişi vardı.Bize hiçbir şey söylemediler.Listedeki 13 isme verdiler.Biz boşuna bekledik.Üstelik sony mağazasında oldu.

• Abi lumia 525 hakkında ne düşünüyorsun fiyatı ve nezaman TR de satılacağı konusunda fikrin var mi?

• bu firmlara ettiğim küfürle cehennemi garantiledim valla...

zorla oyun satmak nedirr ya vay arkadaş .... arkadaş almıyorum zorla mı ŞEREFSİZLER yaa

ayrıca fifa vatanda 159 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Git-Gel -- 13 Aralık 2013; 21:11:49 >
  • Mesut bey sürekli polo tshirt giyorsunuz tarzınızı değiştirmeyi düşündünüz mü :)
  • İos 7.1 ne zaman son kullanıcıya indirilmeye sunulur abi?

• Mesut bey sony Xperia hayranıyım max 1000 tlm var sonyni bu fyata hangi performanlı telefonuyla başlamalıyım ilk akıllı telefonum olacak yardım lütfen

• iyi yayınlar diliyorum windows phone ile ilgili bir gelişme haber var mı bilgilerndirimisiniz teşekkürler

• İyi yayınlar abi

Butterfly S mi Nexus 5 mi?

• Merhaba , ASUS yarışmasındaki 3D bölümünde ki oluşturulacak konu nedir belirtmemişsiniz ya da duymadığım için bilgi verebilirmisiniz ? İyi yayınlar

• ps4 satın alamadık mesut abi :( :(
    gece teknosadan vatandan v.b sitlerden almaya çalıştım ama olmadı bulamadım diğer partinin ne zman geleceği ile ilgili bir bilgi varmı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.