Şimdi Ara

Mesut Çevik Gözümde Bitirdi Kendisini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
4.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/mesutcevik/status/461400106395529216

Bu nedir ya ukala tavırlar, ergence laf sokmalar falan. Cidden adama bi sempati duyardım ama şu günden sonra sıfır.

• Haklısın knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıts finish
  • Bir ukalalık yok. Adam haklı mı ? Haklı.
  • karşısındaki kaşınmış
  • Adam şimdi sen böyle yaptın diye mesleği bıracak, yapma böyle.
  • Çok da umrundaydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesut Çevik'in Nicki Ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin gibiler oldugu icin cevremi secerken dikkat ediyorum. 40 yillik arkadas abi baba tek hata yaptimi ( ortada bariz saygisizlik yok) bir cirpida silecek karakterdesiniz, yazik.

• bu ilk değilki adamın ilk çıktığı günden beri windows phone ürünleri ve genel olarak microsoft ürünleri hakkında böyle yorumlar yaptığını görüyoruz
  • Adam her zaman bu mizaçtaydı. Hiçbir zaman elitist, fularını çıkartmayan, ciddiyetten şaşmayan birisi olmadı ki. O da normal bir insan, gözünüzde fazla büyütüp gereksiz yere zirveye koyuyor, beklentiye giriyorsunuz. Her şeyi geçtim senin gözünde sıfıra inmesi insanları neden alakadar etmeli? Bu konuda bir otorite misin?
  • Mesut Çevik'in doğru sözüne ne hacet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bir ukalalık yok. Adam haklı mı ? Haklı.

wp, ios u parcalar bos konusuyor Mesut Çevik bu sefer sirf market yuzunden yaptigi tatavaya bak 64 bitlik islemciler tek cekirdekte iyi tamamda nokia nin yeni nesillerinde bunlarda snapdragon ile gelir ayrica wp en dusuk donanimda maksimum performans veren bir mobil isletim sistemi 4 cekirdek 64 bit snaplerden koysa iPhone kalmaz birde kamerasini nokia ile karsilastirmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya boş konuşmayın. Adam editör diye böyle birşey paylaşması suç mu oldu? Bırakın Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

wp, ios u parcalar bos konusuyor Mesut Çevik bu sefer sirf market yuzunden yaptigi tatavaya bak 64 bitlik islemciler tek cekirdekte iyi tamamda nokia nin yeni nesillerinde bunlarda snapdragon ile gelir ayrica wp en dusuk donanimda maksimum performans veren bir mobil isletim sistemi 4 cekirdek 64 bit snaplerden koysa iPhone kalmaz birde kamerasini nokia ile karsilastirmis

Güldüm. iOS'u android geçememiş hız,stabilite ve market olarak. Wp nedir ? Durun bakalım önce gelişsin.

• Hll knk

• Adam dogruyu söylüyor

1520 daha modern combat 4 te kasıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Güldüm. iOS'u android geçememiş hız,stabilite ve market olarak. Wp nedir ? Durun bakalım önce gelişsin.

android yuh diyebilir miyim musadeniz olursa, android iyi guzel ozgur falan ama butter project ve yeni gelen art motoru islah edememis, wp ise gayet stabil. hizli dediginiz gibi buyuyor market icin ise microsoft buyuk harcamalar destekler veriyor 1 seneye kalmaz millette bilinclenirse gidip plastiksung a para vermezse yer bitirir wp ortaligi

• mesut çevik haklı ama tavrı biraz uygunsuz kaçmış dediğin gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kimsin ki seni umursasın adam bana deyiver hele? adam donanımhaber.com editörlerinden illaki bir bildiği tecrübesi vardır ki yazmış, peki sen kimsin o alanda ondan daha uzman falan mısın?
  • Karikatürist olayında soğudum kendisinden. Favorim Erdi Özüağ şahsen.

Saçma salak karikatürleri çizen birisini sırf arkadaşı diye savunup kendi kendisini idiot durumuna düşürmüştü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.