< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Mart 2020; 0:15:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Mart 2020; 0:15:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ömründen 56 dakika çöpe atmak isteyenler videoyu izleyebilir.
Daha kumanda pili üretemeyen bir ülke nasıl olacak da araç pili üretecek ![]() |
Ben de izlemedim. Cidden %100 dedi mi? Bunu dediyse izlemeye hiç gerek yok zaten.
|
%100 gorunce hic okumadim bile yorumu cikiyorum
|
mesut çevik, malum yandaşlara bile tur bindirdi. kafasının güzel olması bence gayet olağan bir durum.
![]() ama hazır yeri gelmişken şunu sormak isterim size; bir zamanlar meşhur olan "bor katkı maddeli, (yakıt tasarrufu yaptığı söylenen) şeyler hakkında ki görüşünüz nedir acaba? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Şubat 2020; 23:42:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Mart 2020; 0:8:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Mart 2020; 14:15:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 2 Mart 2020; 8:27:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |