Şimdi Ara

Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

    Hocam Ronaldo dünya futbol tarihinin en iyi forveti. O kadar, fazlası değil. Rakipleri Henry, Inzaghi, Crespo, Tevez, Suarez, Torres falan. Messi ise mevkisiz bir adam. Forvete koydular bir senede 91 gol attı. Orta sahaya koydular tarihin en iyi oyun kurucu orta sahası oldu. Sağ kanata koydular solo goller konusunda tarihin en iyisi oldu. Ofansif orta sahaya koydular, asist ve gol krallıkları aldı, oyunun hücum noktasını tamamen domine etti. Messi komple bir futbolcu. Bu adamı defansa koy birkaç yıl içinde en iyi defans oyuncusu olur. Öyle bir seviye. Bu yüzden zaten 7 adet Ballon D'or'u var ve tescilli bir şekilde tarihin en iyi futbolcusu. Ronaldocu Maçkolik skor takipçisi tayfa Messi lobisi falan demeye devam etsin. Ne lobisiyse zaten artık bu da, Klu Klux Klan ya da Rockefeller falan sanırım. Lobi mobi saçmalıklarını söyleyenlerin, bu tarz bir şeye ciddi ciddi inanan tiplerin, Dünya'nın düz olduğuna, aşıların beynimizi kontrol ettiğine, insanların uzaylılar tarafından, evet tarafından kaçırıldıklarına da inandıklarını düşünüyorum. Ayrıca zaten bunlar futboldan değil jöle ve kastan zevk alıyorlar bence. Yoksa hala daha Ronaldo daha iyi diyebilmek bilemiyorum yani, çok mantıksız. Allah akıl, fikir, mantık, izan, logos, ethos, pathos ne varsa versin bunlara. Hayatları çok zor olmalı. Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ronaldo Avrupa'da zayıf takımlara istatistik kastı. 30-35 golü zayıf takımlara karşı attı. İstatistik yaptı. Andorra, San Marino, Liechtenstein, Fareo Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg, Malta, Ermenistan...



    Dünya kupasını kazanmış 7 büyük takım var.( İngiltere, Fransa, Almanya vs.) Bunlara karşı Messi'nin istatistiği Ronaldo'dan 2 kat daha iyi.



    Ronaldo Copa Amerika takımlarına karşı 11 maça çıkmış 1 golü var.Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 




    Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 12 Haziran 2022; 18:50:37 >




  • Ronaldo'yu severim ama bazı noktalarda takım arkadaşlarının hakkını vermem gerek,

    2004 Avrupa Şampiyonası için: "Ronaldo tek başına takımını finale taşıdı" diyen var yahu deli oluyorum. ulan Ronaldo o takımın ilk 11'inde bile değildi turnuva başladığında. sonradan ilk 11 oynadı ama Rui Costa, Deco, Figo, Simao gibi diğer yıldızların yaptıklarından pek de fazlasını yapamadı. İngiltere maçında Simao, Rui Costa gibi oyuncular olmasaydı takım zaten elenmiş olacaktı çoktan, ben o turnuvayı izledim ve "Ronaldo tek başına takımı taşıdı" diyen adam benim gözümde fanboyun allahıdır. takımı taşıma diye birşey yok. o turnuvada Portekiz'de özellikle öne çıkan bir isim olmadı. takımın bütün yıldızları farklı farklı maçları kurtardılar.

    kupayı kazandıkları diğer Avrupa Şampiyonasını o kadar yakndan takip etmedim ama final maçında Ronaldo'nun oynamadığını hatırlıyorum. takım Ronaldo olmadan da gayet çıkıp oyununu oynadı ve kazandı yani, zaten Portekiz her daim çok yetenekli oyunculara sahip olmuştur. Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Joao Felix gibi oyuncular boru mu?

    Ronaldo'yu severim ama onu seviyorum diye Portekiz'deki diğer oyuncuların çabalarını görmezden gelmek gibi birşey yapmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Haziran 2022; 21:9:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu boş muhabbetler hiç bitmeyecek galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt

    14 yıldır bitmediyse daha da bitmez.



    2008 yılında bu foruma üye değildim ama o zamanlar da ara sıra bu bölüme uğrardım. Hararetli tartışmalar yaşanırdı.

  • Eskiden en azından rakiplerdi. Şu an hiçbir alakaları kalmadı. Yaşlar uçtu gitti.


    Ben onca senedir bu tartışmalar sonucu fikrini değiştiren görmedim. İki cahil topçu için millet burda birbirini yiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt

    Benim korkum hangisi daha iyi teknik direktör diye tartışmaların 30 yıl daha sürmesi Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 

  • Attığın fotoyla futbolun ne alakası var, dini muhabbet mi yapıyorsun ?

    Diyelim ki messi yahudi hayırdır delikanlı, yahudilere bir nefretin varsa dürüstçe söyle.


    Sabaha kadar ronaldoyu övsün bu bırakın, sosyal medyada sağda solda duyduğu şeyleri konuşup duruyor gereksiz. Ne olduğunu kendi de bilmiyor, chelseyi tutuyor ama ronaldoya aşık .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 19 Haziran 2022; 3:26:39 >
  • Barçanin altin jenarasyonu yaşlandiktan sonra, Messinin pili bitti. 28 yaşindan beri ŞLde tek yari finali var. Kiytirik Coppa Americadan başka kazandiği kupa yok.La Ligada Levantelere Eibarla istatistik kasiyordu, Psgye gitti.Rezil bir sezon geçirdi. Psg taraftari istemiyor, yuhaliyor Messi. Buna rağmen, para için istenmediği takimda kaldi.


    Ronaldo bitik United ve Juveye gitti. Messiyse, yildizlar karmasi Psgye gitti. Ronaldo-Messi tartişmalari 2018de bitti. Yani, 4 sene önce. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabi Messi fanlari Messinin Ronaldodan iyi olduğunu söylemek için algi yapip, istatistik uyduruyorlar. Goalü de kaynak olarak gösteriyorlar. Sahibi, Messinin babasi. Messi, 35, Ronaldo 38 yaşinda artik. Dönemlerinin bittiğini kabul etmek lazim artik.Yani, ne derseniz boş,Messi fanlari.


    Neden böyle sürekli konu açip, Messinin Ronaldodan daha iyi olduğunu ispatlamaya çalişiyorsunuz? Çünkü, bilinç altinizda Ronaldonun daha iyi olduğu gerçeği var. Ronaldonun daha iyi olduğunu biliiyorsunuz.


    Ronaldo Realden ayrildi. Real, Şlde Ajaxa bile elendi. Modriç o zamanlar yok muydu Realde? Ya da Benzema? 4 sene sonra mi Reale transfer oldular? 4 sene sonra, bir takim ruhu ortaya çikti, rüzgari da arkamiza aldik, Psg ve City hocalarinin, oyuncularinin bireysel hatalarini da kullanip, ŞLyi aldik.Messi, Barçanin efsane takimi olmadan bir hiç. Messi fanlari, Ronaldo 34 yaşina geldikten sonra, Ronaldonun Modriç, Benzema olmadan bir hiç olduğunu iddiaa ediyorlar. Çok komik bir iddia.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    1. Messi'nin PSG istatistiği Ronaldo'nun MANU istatistiğinden daha iyi. Üstelik Ronaldo kale önünde bekliyor.
    2. Ronaldo gelmeden önce MANU ve Juventus süperdi. Bu takımları bitiren Ronaldo'nun sistemi bozması. Ronaldo öncesi MANU ve Juventus fırtına gibi esiyordu.
    3. Ronaldo gelmeden önce Juventus Şampiyonlar liginde finale falan çıkıyordu. Ronaldo geldikten sonra Porto'ya, Ajax'a, Lyon'a bile elendiler. Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 


    Not: Xavi ve İniesta olmadan Messi 2 defa Ballon dor kazandı. Modric'den ayrılınca Ronaldo hiçbir şey kazanamadı.



    Not: Copa Amerika takımlarına karşı Ronaldo'nun istatistiği berbat. 11 maç 1 gol Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 



    Sanırım tartışma bitti. Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 





  • Messi genç yaşta bitti , yeri mls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba herkes için normalde burada tartışmanın bitmesi lazım

    Sözde gelmiş geçmiş en iyi oyuncunun 28 yaşında son prime kupasını kazanması.

    İçten içe biliyorlar da kabullenemiyorlar.

    Gelirler şimdi ballondor aldı şu kadar asist yaptı 5 kişi çalımlayıp gol attı falan derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

    Copa America? La Liga? Tek prime kupa CL mi la jöleperest? Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı He pardon Ronaldo'nun Messi'den 1 tane fazlası vardı.Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    İnşallah hoca olmazlar hakkaten. Bitmez o konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettim 28 yaşına kadar nba kazanamayan jordan senin gözünde en iyi kaçıncı basketçi

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    hadı ordan ronaldo messı gerçekte yakalasa 2 yumrukta bayıltır messi faresi kim ronaldoyla kıyaslıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, uzayli Messinin 28.yasindan sonra, neden SLde basarisi yok? Lyon ve United gibi kolay rakipleri eleyip, oynadiklari yari finalden o günden beri SLdeki tek basarisi. Evet, SLdeki en büyük basarisi bu.


    Ya birak, utanmadan bir de Altintop övüyorsun. Coppa America süt kupasiyla Lewandowskinin hakettigi Altintopu caldi. Fifa ödülü dahil diger tüm ödülleri Lewandowski alirken, Altintopu Messinin almasi zaten haketmeden aldigini göstermeye yeter de artar.


    İtalya, EPL de basarili olan Ronaldo. Daha fazla SLdeki basarisi olan Ronaldo. SLde eleme maclarinda gol sayisinda acik ara Ronaldo, Avrupa Sampiyonu olan yine Ronaldo. Messi de süt kupasi Coppa Americayi aldi Messi son UCL'sini 28 yaşında aldı 


    Messi, 28den itibaren Slde basarisi yok, milli takim düzeyi üst düzey kupasi yok, büyük maclarda ve deplasmanlarda piyasada yok, La Ligadan cikip, gittigi ilk fiziksel ligde rezil olup, kendi taraftari tarafindan istenmeyen ve yuhalanan yine Messi. Yersen, 35lik dede Messi goat. Madem Messiyi cok seviyorsunuz Messi fanlari, bos yapmak yerine Messiye verdigimiz senelik 60 milyon maasi verin. Haram zikkim olsun Messiye o para.Yuhalanmasina ve istenmemesine ragmen, 30 milyon net maas icin ayrilmadi. Haketmeden, yatarak senede 30 milyon net almak cok tatli olsa gerek. Lewandowskiden caldigi Altintopun ahi da haketmeden aldigi 30 milyon netin ahi da Messiden cikar.





  • charles menson tarikati üyeleri gibi kafa gitmis messi fan boylarinin. yorum yapma ehliyetleri yok. tarihin en buyuk cl hezimeti 3 0 dan yari final vermeyi 5 cl edecegi seklinde fikirleri bile var. sen bu adama messinin 28 yasindan beri hicbir sey yapmadigini, fransa liginin ne kadar berbat bi lig oldugunu, buna ragmen messinin cogu macta sahada yurudugunu anlatamazsin. suan onun kafasinda fransa ligi dunyanin en cekismeli ligi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsu Tsu diyip durduğunuz tip bu muydu la Mami. Akıllı bir şey bekliyordum ben bunu siz o kadar dillendirince. Yazık la.

    @Todo al Blanco

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DisArt5k kullanıcısına yanıt


    Messi'nin durumu "alfa dul" vakası olarak görüyorum. kadınlarda alfa dul depresyonu şudur: kadın geçmişte kendisini çok iyi tatmin eden bir erkekle süper bir aşk yaşamıştır, ama sonra o erkek gitmiştir. kadın hayatının sonraki döneminde sürekli başka sevgililer yapar ama hiçbirini beğenemez ve ilişkisini ilerletemez, hatta kendi kopar, çünkü kadının kafası hep o en baştaki erkekte kalmıştır. bu yüzden artık hiçbir adam bu kadını alıp da düzgün ilişki kuramayacaktır.

    Messi de kariyerinin başında tam bir rüya dönemini yaşadı. Ronaldo mesela kariyerinin başında çok zorlandı, Real'e geldi MEssi'ye meydan okumak için ve ilk senelerde sürekli ağır tokatlanıp durdular. Ronaldo pes etmedi, acıların çocuğu moduna da geçmedi, tersine daha da hırslandılar ve sonunda Barça'nın hegamonyasını delip akıl almaz başarılara imza attılar. Ronaldo da zaten başından beri çok iyiydi (hep maç başna 1 golden fazla atıyordu) ama sonradan iyice terminatör moduna geçti.

    Messi böyle bir mücadele döneminden geçmedi. Başarıya ulaşmak için acı çekmek zorunda kalmadı. daha Avrupa futboluna gözlerini açar açmaz tarihin en iyi kadrolarından birinde kendisine yer buldu. basamakları tek tek çıkmadı yani, doğrudan apartmanın en üst katında dünyaya geldi.

    sonrası malum. Barça'nın rüya takımı dağıldıkça Messi'nin konsantrasyon da azalarak gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Haziran 2022; 20:47:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.