Şimdi Ara

Messi rekora doymuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012'deki gol sayısını toplamda 71'e çıkaran Messi, bir rekoru daha kırmaya hazırlanıyor.

Messi rekora doymuyor!

Deportivo karşısında yaptığı hat-trick'le 2012'deki gol sayısını toplamda 71'e çıkaran Messi, bir rekoru daha kırmaya hazırlanıyor. Arjantinli yıldız 5 gol daha atması halinde Pele'ye ait "bir yılda en çok gol atma" rekorunu geliştirecek.

Deportivo La Coruna karşısında yaptığı hat-trick'le Barcelona'yı galibiyete taşıyan Lionel Messi, her maçta rekorlarını geliştirmeye devam ediyor. Daha önce 2010 yılında 58 gole imza atan Lionel Messi, 2012'nin sona ermesine daha 2,5 ay olmasına karşın 59 gole ulaştı ve kendine ait rekoru geliştirdi.

Messi bununla birlikte bir rekoru daha tarihe gömmeye hazırlanıyor. 1959 yılında toplam 75 gole imza atan Pele'nin gol sayısına çok yaklaşan Messi, milli takımdaki golleriyle birlikte toplam 71 golü buldu.

Messi, 5 gol daha kaydetmesi halinde Pele'ye ait rekoru da kırma fırsatını ele geçirecek. Bu arada Lionel Messi'nin Katalan ekibinde geçirdiği 8 sezonda attığı gol sayısı 299'u buldu. Messi'nin 300. golünü de Celtic'le oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında atması bekleniyor.

• sakatlanırsa görürüm
     Messi rekora doymuyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

sakatlanırsa görürüm
     Messi rekora doymuyor!

birilerinin duası kabul olsa gökten neler yağardı kim bilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

sakatlanırsa görürüm
     Messi rekora doymuyor!

Adam sonuna Baltalı İlah koymuş ona rağmen Messi'nin sakatlanmasını istediğini sanmışsın.

• 1 senede en çok gol atma rekoru 85 gol ile Gerd Müller'e ait. Pele'ye değil. 85i geçemezse Pele'yi geçmiş olacak, rekoru kırmış değil.
    http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1789667.html
  • quote:

quote:

sakatlanırsa görürüm
     Messi rekora doymuyor!

Messi rekora doymuyor!

• quote:

quote:

quote:

sakatlanırsa görürüm
     Messi rekora doymuyor!

Messi rekora doymuyor!

bir yanlış anlama olmus arkadaş konuyu uzatmayalım ben senden özür dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son kısmını hava durumu gibi yazmıslar Messi'nin 300. golünü de Celtic'le oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında atması bekleniyor.
    85'i de geçer herhalde
  • ben bir futbolcuyu gole göre değerlendirmem.

Messi'nin topu alışı sürüşü kontrolü oyun kurması ince pasları az top kaybetmesi çalımları adamlığı benim için en iyi futbolcu olması için yeterli.go lsayısının canı cehenneme

• quote:

ben bir futbolcuyu gole göre değerlendirmem.

Messi'nin topu alışı sürüşü kontrolü oyun kurması ince pasları az top kaybetmesi çalımları adamlığı benim için en iyi futbolcu olması için yeterli.go lsayısının canı cehenneme

+1 göz görür adamı izler beğenirsin yada beğenmezsin gol sayısı zerre kadar umrumda değil.
  • quote:

quote:

+1 göz görür adamı izler beğenirsin yada beğenmezsin gol sayısı zerre kadar umrumda değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_66427918/mpage_1/key_/tm.htm
    Bir daha düşün istersen o elemanın dedikleri hakkında. Forumun neşe kaynağı olması dışında söylediklerinin herhangi ciddi bir değeri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

quote:

quote:

Bir daha düşün istersen o elemanın dedikleri hakkında. Forumun neşe kaynağı olması dışında söylediklerinin herhangi ciddi bir değeri yok.

Alıntıları Göster
    @Odinn#21 diğer konuyu hiç okumadım ben burda yazılana katılıyorum sadece, şul gol atan = iyi atamayan = kötü olayına uyuz oluyorum.

bu saçmalık okadar ileri gitti ki, messi gol attı diye konu açan var. hala duruyo mesaj listesinde.

yine aynı mantıkla; geçen sene bi milli maç vardı kendim izledim messi harika oynadı ama gol atamadı ve ertesi gün bi baktım: 'messi fosss yine gol atamamış zuahahaha' diye konu açmış biri.

işte ben bu saçmalığa uyuz oluyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

quote:

Diğer her mesajı saçma sapan olsa da ilk kez doğru bir mesaj yazmış.

• quote:

@Odinn#21 diğer konuyu hiç okumadım ben burda yazılana katılıyorum sadece, şul gol atan = iyi atamayan = kötü olayına uyuz oluyorum.

bu saçmalık okadar ileri gitti ki, messi gol attı diye konu açan var. hala duruyo mesaj listesinde.

yine aynı mantıkla; geçen sene bi milli maç vardı kendim izledim messi harika oynadı ama gol atamadı ve ertesi gün bi baktım: 'messi fosss yine gol atamamış zuahahaha' diye konu açmış biri.

işte ben bu saçmalığa uyuz oluyom.

Ben o mesajı alıntıladığın üyenin kendisiyle çeliştiğini göstermek amacıyla attım. Kendisi 1998 Dünya Kupası'na dil uzatırken "Zidane'ın (gruplardan sonra tek 1 maçta bile 11 çıkmamış) Henry'si Trezeguet'si yok muydu" demiş biri. Gol oranı ve sayısıyla Messi'yi ilah ilan eden zat, bu konunun Pele'den sonra en büyük kralları Gerd Müller ve Eusebio'dan hiç bahsetmezken "Messi > Maradona" ve "Messi Zidane'ı tokatlar" demiş birisi. Adam efsane.

Ek: Adam dedim ama adam denmeye yaşı tutmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 23 Ekim 2012; 23:01:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Messi rekora doymuyor!

CL'de işler yolunda giderse futbol hayatını sonlandırana kadar bu rekoru da bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

CL'de işler yolunda giderse futbol hayatını sonlandırana kadar bu rekoru da bekliyorum

işler yolunda giderse zaten en geç 2014-2015 sezonu başlarında o rekor kırılmış olur, yani matematiksel açıdan orantılarsak böyle görünüyo
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

quote:

Ciddiye almayın. Nasıl olsa yarın başka bir şey söyleyecek.

• Arkadaş şu Messi maçası yiyorsa diğer liglerde de kendini bir gösterse ya. Almış arkasına Xavi'yi Iniesta'yı, kebap kebap yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Arkadaş şu Messi maçası yiyorsa diğer liglerde de kendini bir gösterse ya. Almış arkasına Xavi'yi Iniesta'yı, kebap kebap yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Arkadaş şu Messi maçası yiyorsa diğer liglerde de kendini bir gösterse ya. Almış arkasına Xavi'yi Iniesta'yı, kebap kebap yaşıyor.

alves in messiye xavi ve iniestadan daha çok asist yaptığını bilmeyen bir arkadaş örneği konuş boşa konuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.