Şimdi Ara

Messenger Plus! Live ve Eklentileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
16.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Convo Notifier özelliğini indirdim kullanıyorum ama kimin pencere açtıını falan göstermioarkadaşımla deniorum nasıl uyarı veriyo yada eksik bişey mi yaptım acaba tercihlerden kontrol ediyorum çalışıyor diyo ama ses yok

• quote:

Orjinalden alıntı: lastname

Convo Notifier özelliğini indirdim kullanıyorum ama kimin pencere açtıını falan göstermioarkadaşımla deniorum nasıl uyarı veriyo yada eksik bişey mi yaptım acaba tercihlerden kontrol ediyorum çalışıyor diyo ama ses yok
  • tamam tamam oldu teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastname

tamam tamam oldu teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık

Bişey Değil
  • paylaşım için sağol
  • "Contact Say: Discovery’deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."

Bu özelliği çalıştıramadım. Ayarlardan baktığımda program çalışıyor gözüküyor. Ne yapmam gerektiği hakkında yardım edebilirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodwin

"Contact Say: Discovery’deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."

Bu özelliği çalıştıramadım. Ayarlardan baktığımda program çalışıyor gözüküyor. Ne yapmam gerektiği hakkında yardım edebilirmisiniz ?

Yokmu bu sorunu bilen ?
  • quote:

quote:

"Contact Say: Discovery’deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."

Yokmu bu sorunu bilen ?

• quote:

quote:

quote:

"Contact Say: Discovery�deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."

Yokmu bu sorunu bilen ?

evet nası calıscak yine /imitate yazarak mı oluyo yardım plss

• teşkkür paylaşıma saol canımın içi.
  • teşekkür ederim gerçekten güzel paylaşım
  • tşk kardeş
  • tşkkrler kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

tşkkrler kardeş

Sana Bişi Oluyo Yaw Her zaman ceza alıyosun neden??
  • teşekkürler.
  • saol şu gmail i takip eden yaradı işime
  • arkadalar ben convo notifier i indiremedim ya setup u çalıştırdğimda "you must be signed in before you import new scripts." uyarısını veiyooo. bi fikri olan varmı ,emeğine sağlık arkadaşım bu arada bide çalıştırabilsem tam süper olcaktı.... teşekkürlrrr....
  • bütün eklentiler çok güzelde şu dikkatimi çekti

benim msn normalde 8mb civarı tutuyor. reducemem yükledim 28mb a çıktı kaldırdım yine 8 e düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

bütün eklentiler çok güzelde şu dikkatimi çekti

benim msn normalde 8mb civarı tutuyor. reducemem yükledim 28mb a çıktı kaldırdım yine 8 e düştü

o nasiiiiiiiiii
  • arkadaslar ben convo_notifier i kurdum. ama bunun türkçesini nerden bulabilirim..???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.