Convo Notifier özelliğini indirdim kullanıyorum ama kimin pencere açtıını falan göstermioarkadaşımla deniorum nasıl uyarı veriyo yada eksik bişey mi yaptım acaba tercihlerden kontrol ediyorum çalışıyor diyo ama ses yok
quote:
Orjinalden alıntı: lastname
Convo Notifier özelliğini indirdim kullanıyorum ama kimin pencere açtıını falan göstermioarkadaşımla deniorum nasıl uyarı veriyo yada eksik bişey mi yaptım acaba tercihlerden kontrol ediyorum çalışıyor diyo ama ses yok
tamam tamam oldu teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: lastname
tamam tamam oldu teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık
Bişey Değil
paylaşım için sağol
"Contact Say: Discovery’deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."
Bu özelliği çalıştıramadım. Ayarlardan baktığımda program çalışıyor gözüküyor. Ne yapmam gerektiği hakkında yardım edebilirmisiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: goodwin
"Contact Say: Discovery’deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."
Bu özelliği çalıştıramadım. Ayarlardan baktığımda program çalışıyor gözüküyor. Ne yapmam gerektiği hakkında yardım edebilirmisiniz ?
Yokmu bu sorunu bilen ?
quote:
quote:
Yokmu bu sorunu bilen ?
quote:
quote:
quote:
"Contact Say: Discovery�deki Imitate özelliği gibi. Karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi mesaj atabiliyorsunuz. Fakat font ve renkleri taklit etmiyor."
Yokmu bu sorunu bilen ?
evet nası calıscak yine /imitate yazarak mı oluyo yardım plss
teşkkür paylaşıma saol canımın içi.
teşekkür ederim gerçekten güzel paylaşım
tşk kardeş
tşkkrler kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***
tşkkrler kardeş
Sana Bişi Oluyo Yaw Her zaman ceza alıyosun neden??
teşekkürler.
saol şu gmail i takip eden yaradı işime
arkadalar ben convo notifier i indiremedim ya setup u çalıştırdğimda "you must be signed in before you import new scripts." uyarısını veiyooo. bi fikri olan varmı ,emeğine sağlık arkadaşım bu arada bide çalıştırabilsem tam süper olcaktı.... teşekkürlrrr....
bütün eklentiler çok güzelde şu dikkatimi çekti
benim msn normalde 8mb civarı tutuyor. reducemem yükledim 28mb a çıktı kaldırdım yine 8 e düştü
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
bütün eklentiler çok güzelde şu dikkatimi çekti
benim msn normalde 8mb civarı tutuyor. reducemem yükledim 28mb a çıktı kaldırdım yine 8 e düştü
o nasiiiiiiiiii
arkadaslar ben convo_notifier i kurdum. ama bunun türkçesini nerden bulabilirim..???