Şimdi Ara

Messenger'da Engellenmek Konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messenger'da biri beni sildigi zaman bunu anlayabilmek mumkun.

Fakat beni engelledigi zaman ama silmeyerek engelli oldugumu nasil anlayabilirim.

Bu mumkun mu?

Bazi siteler durumunu gosteriyor fakat ben denedim kesinlikle sonuc alamadim.

• araçlar/seçenekler/gizlilik

Seni engelleyip engellemediğini merak ettiğin kişi senin izin verilenler listendedir.

"Sil" seçeneği aktifse yani oradan sağ tıklayarak silebiliyorsan seni engellemiştir. Seni engellemeyenleri sağ tıklayarak silemezsin.
  • martuc1780,

Konuyu tekrar okurmusun ?
  • Konuyu tekrar okudum. Birinin seni engelleyip engellemediğini öğrenmek istiyorsun. Elemanı listene al. Sonra prosedürü takip et. Eğer sağ tıkladığında silme seçeneği aktifse engellemiştir seni.

"Fakat beni engelledigi zaman ama silmeyerek engelli oldugumu nasil anlayabilirim."

Böyle yazmışsın. Ben de böyle söylüyorum. Sen kendi yazdığın mesajı tarafsız birine okut ve ne demek istediğini ona sor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Messenger'da biri beni sildigi zaman bunu anlayabilmek mumkun.

Fakat beni engelledigi zaman ama silmeyerek engelli oldugumu nasil anlayabilirim.

Bu mumkun mu?

Messenger'da biri beni sildigi zaman bunu anlayabilmek mumkun mumkun mumkun

Fakat fakat fakat beni engelledigi zaman, ama ama ama silmeyerek engelli oldugumu nasil anlayabilirim.

Yani listende birini silme ama engelli tut, karsidaki eleman bunu nasil anlayabilir.

Soru bu ?
  • quote:

quote:

Messenger'da biri beni sildigi zaman bunu anlayabilmek mumkun.

Bu mumkun mu?

Messenger'da biri beni sildigi zaman bunu anlayabilmek mumkun mumkun mumkun

Fakat fakat fakat beni engelledigi zaman, ama ama ama silmeyerek engelli oldugumu nasil anlayabilirim.

Yani listende birini silme ama engelli tut, karsidaki eleman bunu nasil anlayabilir.

Soru bu ?

Hangi dili kullanıyorum bilemiyorum... Araçlar/seçenekler/gizlilik burada "izin verilenler" listen var. Adam seni engellediyse onu buradan silebilirsin. Yani adamın e-mail adresi yazar burada. O e-mail adresine sağ tıkladığın zaman üç satırlık bir menü açılır. En altta "sil" vardır. Seni engelleyenlerin e-mailine tıkladığında bu "sil" aktiftir. Diğer e-mail adreslerinde "sil" aktif değildir. Silik yazıdır yani.

Bu eleman beni engellemiş. onu silebiliyorum çünkü...
    http://img494.imageshack.us/img494/3961/17uv.jpg

Bu beni engellememiş. Onu silemiyorum çünkü...

http://img494.imageshack.us/img494/8360/21zc.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martuc1780 -- 28 Kasım 2005, 16:34:26 >

• :))

Hocam o alanda gostermis oldugun sadece seni listesinden cikardigi zaman o sil butonu cikiyor.

Fakat seni silmeden engellerse, bunu nasil anlayabiliriz.

Yani sadece gecici engel koymak diyebiliriz buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet mesela arkadaş beni engellemiş... Sil seçeneği aktif değil ama
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4830997/tm.htm benzer bır topıc daha acılmıstı.
  • msn discovery kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.