Şimdi Ara

Meslekler ve Maaşları Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eygt82

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

@eygt82

Tıp sevmiyorum. Hastane ortamı ve koşulları bana göre değil.

@The North Remembers

Beklemiyordum da bu kadar düşük olacağını da sanmıyordum. Büyük ihtimal yurtdışında çalışacam. İngiltere'de dayım falan var. Onun yanına yerleşip kariyerime orda başlamayı planlıyorum. Bu ülkede para yok yoksa.

hocam aile hekimi ol mis gibi aylık 3-4 bin en az bulundugunyere göre artar. bizim burda var adam bos bos oturuyo gelen giden az oluyo ftr dekş dersler ile cogu ortak onda da zorlanacak bari tıp oku

Alıntıları Göster
    @eygt82

ustam tıp cidden bana göre değil. Bu konu üstüne zamanında çok düşündüm. Yapabileceğim bir meslek değil. Mühendislikler, mimarlık veya ftr gibi mesleklere sıcak bakıyorum. Anladığım kadarıyla bu mesleklerde de Türkiyede ekmek yok. Amacım adamakıllı bir üniversiteden mezun olup postu yurtdışına atmak.

@Gönderiliyor...

Polis hiç olmam. :D Üniformadan dolayı. Öğretmenlik düşünebilirim ama.

• Hocam hiç veteriner hekimlik araştırdın mı? Pis ama paralı bir meslek bi araştır derim maaşları ne kadar iyi görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Hocam hiç veteriner hekimlik araştırdın mı? Pis ama paralı bir meslek bi araştır derim maaşları ne kadar iyi görürsün

Aslında güzel tavsiye. :D Hayvanları severim de üstelik. Araştıracağım mutlaka. Teşekkürler.
  • Usta attığın yazı gerçekten çok faydalı oldu. İyi bir üniversite iyi bir iş fırsat sadece. Bunun yanında hitabet ve gerçekci teklifler ile yükselebiliriz, Şimdilik hedefim iyi bir üniversitenin iyi bir bölümü.
  • Polis ol yeni başlayan polis arkadaşım 2700 maaş alıyor 2 yılda bitirdi hem 6 sene okuyan doktorlar ise 3bin alıyor + 5 sene de uzmanlık yaparsa 5-6bin. Neden polislik yazmadıysam İşte bu sebeplerden bu ülkede kalmayı düşünmüyorum
  • bu meslekler senin ideallerin ise sen parayı düşünmezsin şayet düşünüyorsan bu meslekleri yeniden düşün ben tm ciyim inşaat mühendisi olabilsem 2500 tl yede çalışırım çünkü çok seviyorum bence kendini tekrar gözden geçir.
  • adı üstünde ortalama diyor . o zaman ODTÜ İTÜ gibileri yüksek görürsek orta da ege üni , dokuz eylül , marmara falan olur . onların maaşları 2500 se itü odtüdekilerin maaşları kaçtır sence bence min . 5bindir
  • itü,odtü,boğaziçiyi bitir rahat 5binle başlarsın.tabi yersen...
    bu tip yorum yazan arkadaşlar ne içtiyse aynısından bende istiyorum
    istersen türkiye birincisi ol,amerika'da master yap,kanada'da doktoranı yap senin yerine on yıllık tecrübeye sahip o dalga geçtiğiniz üniversitelerin mezunlarından birisi işe başvursun,gör bakalım kim işe başlıyor kaç paraya boğaziçi inşaat mezunu arkadaşım var,yüksek lisans her bir haltı yapmış ve iki tanede yabancı dil var + 2,5 yılı aşkın tecrübesi var aldığı maaş primlerle bile 3000i bulmuyor + yöneticileride sıradan bir anadolu üniversitesinden mezun bir mühendis. ayrıca bende özel bir havayolu şirketinde çalışıyorum hiç bir odtü,itü mezunu direkt belirttiğiniz paralara işe başlamıyor. beyler bu okulları bitirmeniz diğer adaylara göre yalnızca 1-0 önde olmanızı sağlar o kadar. boş yere hayallere kapılmayın.ne kadar tecrübe o kadar ekmek

• Arkadaslar lutfen yapmayin turkiye sartlarinda gayet iyi bi kazanc . ne isciler var ekmegini lagamlardan madenlerden cikaran hele o insaat iscileri yazin sicaginda adamlar kavruluyor . sukredelim saydiklarinin kazanclari gayet iyi bile .. Su yonden bakalim. Saygi duyulan meslekler en azindan kimse aaaa ameleye bak diyip gurur incitmez bu mesleklerle ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfta sırada oturup test çözmekten başka bir şey bilmeyen tipi bozuk ( ciddiyim ) asosyal ingilizcenin i sinden anlamayan bir adamsan bu maaşlara merhaba de.Girişken adam her yerde kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Sınıfta sırada oturup test çözmekten başka bir şey bilmeyen tipi bozuk ( ciddiyim ) asosyal ingilizcenin i sinden anlamayan bir adamsan bu maaşlara merhaba de.Girişken adam her yerde kazanır

Aynen ve ticaret yapmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.