Şimdi Ara

Mesleki Açık Öğretim Lisesi.. Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Lise 1 'de kalınca okulu bıraktım devam etmedim. Daha doğrusu arkadaş ortamı yüzünden fln kitabın yüzünü bile açmadım 14-15 zayıf vardı oyüzden. Sonra 1 sene kadar çalıştım okumadan bişey olunmayacağını anladım. Bende mesleki açık öğretim lisesine kayıt oldum Sanat ve Tasarım alanı. Benim sayısal derslerim olduğunca kötü. Şuan içime kurt düştü ya başaramazsam diye. Annem 3 kez ameliyat oldu herzaman benim yanımda tek çocuğum kendi yemez bana yedirir Eğer burayıda başaramazsam onları yarı yolda bırakırsam diye korkuyorum lütfen aydınlatın beni ..

Edit yaşım 17 birkaç gün önce yazıldım açık öğretime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 14 Eylül 2011; 23:25:46 >

• up
  • Ne konuda aydınlanmak istiyorsun onu tam çözemedim ama sayisal dersler demişsin söyle acıklayayim ben de mesleki açıkögretim bitirdim belirli bi kredi var toplaman gereken 240 gibi bunun 130 unu meslek lisesinden topluyorsun 110 krediyi açıkögretim sınavlarindan toparlıyorsun açıkögretim ders listene bak oradaki ORTAK yazan bütün dersleri vermek zorundasin ben hiç matematik fizik dersi vermeden mezun oldum yani sayısal dersleri dert etme yapman gereken sadece kredi toparlamak ortak dersleri bitirdiginde mezun oluyorsun zaten toplamda 240 kredi toplaman gerekiyor dil anlatim dersinden kesinlikle kalmaman gerekiyor onun muafiyeti yok mutlaka başarman gerekiyor o kadar takıldıgın birşey olursa sor elimden geldigi kadar cevaplarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

Ne konuda aydınlanmak istiyorsun onu tam çözemedim ama sayisal dersler demişsin söyle acıklayayim ben de mesleki açıkögretim bitirdim belirli bi kredi var toplaman gereken 240 gibi bunun 130 unu meslek lisesinden topluyorsun 110 krediyi açıkögretim sınavlarindan toparlıyorsun açıkögretim ders listene bak oradaki ORTAK yazan bütün dersleri vermek zorundasin ben hiç matematik fizik dersi vermeden mezun oldum yani sayısal dersleri dert etme yapman gereken sadece kredi toparlamak ortak dersleri bitirdiginde mezun oluyorsun zaten toplamda 240 kredi toplaman gerekiyor dil anlatim dersinden kesinlikle kalmaman gerekiyor onun muafiyeti yok mutlaka başarman gerekiyor o kadar takıldıgın birşey olursa sor elimden geldigi kadar cevaplarim.

Şimdi yani mesela 30 kredilik ders alcam istediğim dersi alabiliyorum yani matamatik fln almadanda kredi toplayabiliyoruz gene aynı şekilde. + ben yüz yüze eğitime gidiyorum alan derslerini okulda öğreneceğim zorluk olurmu ? Bide ortak dersler var öğretmen olmadan çalışacağız normalde hep öğretmen olurdu eve gelir çalışırdık şimdi yanlız zor olmazmı ? Yani sadece kitapla çalışarak başarabilirmiyiz? son umudum bu eğer burayıda başaramazsam hem ailem yanar hem ben.

• Sınavlarda belli kredide ders seçebiliyorsun istedigin dersi seçip kredi toplayabilirsin öncelik herzaman ORTAK derslerden yana olsun ortak ders seç alan ve seçmeli derslere dokunma hiç önce ortaklari bitir benden söylemesi ilerde sorun yaşamazsin bende yüzyüze egitim okudum derslere gittim ögrettiler ögrettiklerinden sordular aynı okul gibi hiçbir zorlugu yok okutmadıgı seyi ögretmiyor zaten sana sıkıntı yaşamazsin ben hiç takılmadan bitirdim okulu hiç kitap almadim kitap yüzü açmadim ders calısmadım açıkögretim sınavlarinda 1 kere bile herkes aynı degil tabi seni bilemem ama ben hiç çalışmazdım gram bişi okumazdım takılmadan bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

Sınavlarda belli kredide ders seçebiliyorsun istedigin dersi seçip kredi toplayabilirsin öncelik herzaman ORTAK derslerden yana olsun ortak ders seç alan ve seçmeli derslere dokunma hiç önce ortaklari bitir benden söylemesi ilerde sorun yaşamazsin bende yüzyüze egitim okudum derslere gittim ögrettiler ögrettiklerinden sordular aynı okul gibi hiçbir zorlugu yok okutmadıgı seyi ögretmiyor zaten sana sıkıntı yaşamazsin ben hiç takılmadan bitirdim okulu hiç kitap almadim kitap yüzü açmadim ders calısmadım açıkögretim sınavlarinda 1 kere bile herkes aynı degil tabi seni bilemem ama ben hiç çalışmazdım gram bişi okumazdım takılmadan bitirdim

Şimdi ilk ortak derslere çalışıyım diyorsun yani.. Evde alan derslerine çalışmıyım yani ? bide ilk ortak dersleri bitir demişsin tam olark nedemek istedin anlamadımda ? Bide mesela 4 senelik Sanat ve Tasarım alanındayım 4sene bitti ve benim geçmem içn 10-20 krediye ihtiyacım var noluyor geçemiyormuyum yani ?

• Önemli olan ortak dersler onlara calıs onları ver gerisi kolay alan derslerine calısmasanda olur ortaklari vermessen mezun olamazsın ortak dersleri bitirmen gerekiyor meslek lisesini bitirdin mi krediye ihtiyacin olmaz açıkögretimden yana krediye ihtiyacin olur extra sınavlara girip tamamlamaya calısırsın kredi eksigin olursa mezun olamazsın herşeyin tamam olsa ortak dersin varsada mezun olamazsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Orta Öğretim Hakkında...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.