Şimdi Ara

Meslek Yüksekokul Tercih Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi bir kaç okul seçtim ben ama sıralama konusunda kara veremedim iyiden kötüye doğru yani bana yardımcı olabilirseniz çok iyi olur
    Hangi okullar iyi hangileri kötü ortam bakımından yer bakımından merkez bakımından yani bilgisi olan yazsın ;)

1. Tercih 108851532 - SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    2. Tercih 108850225 - SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Sakarya Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    3. Tercih 108850737 - SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Karasu Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    4. Tercih 107950915 - NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (TEKİRDAĞ)/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    5. Tercih 107650909 Bk. 4 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    6. Tercih 100350166 - ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Aydın Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    7. Tercih 103450792 - EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    8. Tercih 103451269 - EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Bergama Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    9. Tercih 102750095 - ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    10. Tercih 108650572 - PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    11. Tercih 109451612 - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)/Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    12. Tercih 101551308 - BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Gönen Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    13. Tercih 101551274 - BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Balıkesir Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    14. Tercih 101551292 - BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Edremit Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    15. Tercih 109751539 - ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Keles Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    16. Tercih 103350518 - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    17. Tercih 103350703 - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Akçakoca Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    18. Tercih 106750408 - KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    19. Tercih 100751178 - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Manavgat Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    20. Tercih 100751169 - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Korkuteli Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    21. Tercih 106950178 - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Kocaeli Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı
    22. Tercih 106951149 - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Köseköy Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı

• Dostum Kırklareli den Tekirdağ'a geçiş yaptım meslek yüksek okullarının hiç biri 5 para etmez ama Tekirdağ kampüsün içinde Sahile yakın bolca kafe ve öğrenci barındırıyor. Kırklareli Bilgisayar programcılığı öğretmenleri çok dandik kampüs yok sadece bir bina ve etrafında 2 tane kyk var kız erkek eğitim kalitesi 0 bilgisayar lab. oturucak düzgün sandalye yok. Öğrenci şehri değil. Namık kemal ile kırklareli hakkında istediğini sorabilirsin.
  • kırklareli hakkında iyi şeyler duymadım zaten kaldırdım onuu hacı :)
  • Meslek Lisesinden mezun isen yaz ama değilsen sakın yazma çünkü oraya gidenlerin az çok bi bilgisi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereyi kazandın bilmiyorum ama karasu myo kadar kötü bir yer yok gerçi diğerlerini görmedim ama çok küçük bir yer zaten karasu okul bi arazinin ortasında duruyor ve erkekler için yurt yok kızlar için 2 tane yurt var birisi okulun yanında diğeri çarşının yakınında erkekler pansiyonlarda kalıyor tabi bende olmak üzere internet filan var ama çok yavaş ve benim gibi köpek fobisi olanlar için çok fazla köpek var

ayrıca ulaşımı çok pahalı hala büyükşehir otobüs filan koymadığı için sakarya merkezine öğrenci 6 tam 7.5 liraya gidiyorsun ve 1 saatlik yol var

kaynarcayı bilmem ama sakarya myo merkeze daha yakın olduğu için daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.