Şimdi Ara

MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Méchatronic

Bu vaatleri kaç yıldır duyuyoruz

BİZ SÖZ DEGİL BİRADER İCRAAT YAPIYORUZ İŞTE KANITI İNCELE GÖR.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=60350

İŞTE ADRES BU BİZİM KANUN İNCELE GÖR .

• Hükümetin tasarısı ise geçer.Yoksa başka bahara kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloko

Hükümetin tasarısı ise geçer.Yoksa başka bahara kalır.

MHP nin kanun teklifi bugün soru önergesi verildi. Bir umut bizlere 32 sene 1 taş bile dikmediler.
  • hadi bakalım hayırlısı umarım iyi sonuçlar çıkarda biz ara elemanlarda yaşarız
    quote:

Orjinalden alıntı: serhatka

quote:

Orjinalden alıntı: eloko

Hükümetin tasarısı ise geçer.Yoksa başka bahara kalır.

MHP nin kanun teklifi bugün soru önergesi verildi. Bir umut bizlere 32 sene 1 taş bile dikmediler.

• Rabbim Milli takımımıza bir zafer nasib eyledi bizlerede bir zafer eyler . Yeter artık dedik bu öğrencilere yazık bu gençlere gariban aile çocukları bunlar. Hepsi işçi memur çocukları kimse onların yüzüne sen boşa okudun hakaretini edemesin Allahım büyük gösterecek adaletini.
  • AMİNNNN
    quote:

Orjinalden alıntı: serhatka

Rabbim Milli takımımıza bir zafer nasib eyledi bizlerede bir zafer eyler . Yeter artık dedik bu öğrencilere yazık bu gençlere gariban aile çocukları bunlar. Hepsi işçi memur çocukları kimse onların yüzüne sen boşa okudun hakaretini edemesin Allahım büyük gösterecek adaletini.
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi
    Genel Kurul Tutanağı
    23. Dönem 2. Yasama Yılı
    116. Birleşim 11/Haziran/2008 Çarşamba

Sayın Akcan, buyurunuz.

ABDÜLKADİR AKCAN (Afyonkarahisar) - Teşekkür ederim Sayın Başkanım.

Aracılığınızla Sayın Bakanıma sormak istiyorum: Okunan maddenin içeriğinden anlaşıldığı üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz eğitime, uzmanlığa ve ihtisaslaşmaya önem veriyor. Askere almalarda da askerlik sürelerinin tayininde de eğitimin rolü ön planda tutuluyor. Lise mezunlarının askerlik süreleri ile dört yıllık üniversite mezunlarının askerlik süreleri farklı. Bunun dayanağı, eğitim sürelerinin farklı olmasından kaynaklanan bir durum.

Şimdi, 1,5 milyona yakın meslek yüksekokulu mezunu… Bunların yarısı, 800 bini erkek ise bunların askerlik görevleri var. Bu askerlik görevlerini yaparken lise mezunu muamelesi görüyorlar. Yani liseden sonra iki yıl daha eğitim almış olanlar hiç eğitim almamış gibi muamele görüyorlar. Oysa, askerlik sürelerinin, eğitime dayalı olarak tayin edildiği kanunlarımızda ifade ediliyor.

Bu durumun düzeltilmesi için herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi edinmek istiyorum.

Teşekkür ederim.

BAŞKAN - Teşekkürler Sayın Akcan.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_b_sd.birlesim_baslangic?P4=20187&P5=H&page1=29&page2=29

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com
    www.myoturkiye.com
    www.myoturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1980best -- 3 Temmuz 2008; 18:10:32 >

• SERHAT ARKADAŞIM MYO İÇİN ÇALIŞMALARIN ÇOK GÜZEL.
    SENİ TEBRİK EDİYORUM.

2 MİLYON MYOLUYUwww.myoturkiye.com sitesinde toplamak ve myo kardeşliğini, bütünlüğünü sağlamak için başarılarının devamını dilerim.

www.myoturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1980best -- 3 Temmuz 2008; 18:09:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1980best

SERHAT ARKADAŞIM MYO İÇİN ÇALIŞMALARIN ÇOK GÜZEL.
    SENİ TEBRİK EDİYORUM.

2 MİLYON MYOLUYUwww.myoteknikerler.com sitesinde toplamak ve myo kardeşliğini, bütünlüğünü sağlamak için başarılarının devamını dilerim.

Sitemize hoş geldin kardeşim. Seni burda görmek beni mutlu etti teşekür ederim.

• Dostum tefler (teknik eğitim fakültesi) içinde yasa çıkıcak diyolardı ondan bir haber varmı bilginiz varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

Dostum tefler (teknik eğitim fakültesi) içinde yasa çıkıcak diyolardı ondan bir haber varmı bilginiz varmı ?

valla hocam teknik eğitim fakültesinin yetkilerini yök düzenleme yapmakta bu konuda çalışması var. Sizlere teknoloji uygulama mühendisligi verecekler sanırım.
  • Uyuma meslek yüksek okullular uyuma kazanalım yoksa 2 sene daha bekleriz...
  • uyumuyoruz !!!
    hayallerimize ulaşmak için uyanmamız lazım degil mi dostum
  • http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=b8f1474c494bd184653917239beacc6c
    işte myo davası video izleyin dernek başkanı görüşlerini açıklıyor...
  • bilgilerin icin saol hocam
  • Beyler askerlik konusunda genelkurmayın fikri çok net,kısaltmaya kesinlikle karşı çıkıyorki,4 yıllıkların bile askerlik süresinin uzaması ihtimali var.O yüzden onu bir geçin.İzmirliyim 1994 mithatpaşa elektrik mezunuyum,1997 ege myo elektrik mezunuyum.Ege nin bana hiçbirşey ama hiçbirşey vermediğini rahatlıkla söylüyebilirim.Ne öğrendiysem canım lisemde ve piyasada öğrendim.Keşke hiç gitmeseydim...
  • Benden Tam destek. !!!
  • arkadaşlar umut kırmak gibi olmasın ama yalan oldu gibime geliyor. bugün baskan açıklama yapmış sitede ona dayanarak söylüyorum bunun sonu yok...(kendi fikrim )
  • YENİ SİTE AÇTIK

www.myoturkiye.com

YENİ SİTEMİZDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

• keşke herşey forum lara üye olmak kadar basit olsa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.