Şimdi Ara

Meslek olarak ne iş yapmak isterdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken itfaiyeci olmak isterdim.Şimdi hatırlayınca kendi kendime gülüyorum..Şimdi sağlık meslek lisesi öğrencisiyim.Yani sağlıkçı olmak kaderimiz..

Siz hangi mesleği hayal ederdiniz ne oldunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 1 Kasım 2009; 22:33:26 >

• küçükken itfayeci olmak isterdim aynen ama şimdi turizmciyim
  • Güzel bi araba galerim ya da işlek bi yerde oto yıkama yerim olsun isterdim.. O da olmazsa bi otomobil dergisinde editör olmak isterdim.. Tabi bunları zor biraz, işletme yolunda ilerliyorum..
  • küçükken kamyoncu olcam dermişim
  • Polislik isterdim her çocuk gibi
  • Küçükken doktor, mühendis, polis, pilot ve asker olmayı aynı anda istemiştim.
  • İnsan olalım yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkeolog
  • Nedendir bilmem küçüklüğümden beri ceo, genel müdür falan olmak istemişimdir!!
  • Spor yorumcusu
  • işlek bi yerde büfem olsa yeter
  • Başbakan

Pilot olmak isterdim halada istiyorum
  • Küçükkn Subay Olmak İsterdim Şuan Bilgisayar Mühendisi Olmak İstiyorum
  • Ninja Kaplumbağa dermişim çocukken
  • Küçük iken hep dedektif olmak isterdim. Şimdi Bilgisayar & Elektronik yolunda ilerliyoruz.
  • Eskiden meslek olarak en son düşündüğüm denizciliği şimdi dualarıma peygamberlerin hatrını katarak diliyorum.
  • yazılım uzmanı veya network uzmanı. Keşke olabilsem ama zor
  • Doktor ve pilot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Küçükken itfaiyeci olmak isterdim.Şimdi hatırlayınca kendi kendime gülüyorum..Şimdi sağlık meslek lisesi öğrencisiyim.Yani sağlıkçı olmak kaderimiz..

Siz hangi mesleği hayal ederdiniz ne oldunuz ?

Hani sağlık okuyosun diye sağlıkçı olmak zorunda değilsin neden dersen ben elektronik okudum. Hiç alakam olmayan bi iş yapıyorum şu anda. Sebze meyve Hal'inde Katiplik yapıyorum. yani ön muhasebe. Ama şu anda orda kalmamın tek sebebi askerlik askerden geldiğimde büyük ihtimalle Animasyon şirketi açıcaz bi arkadaşımla ortak...

• Bilişim Teknolışileri öğrencisiyim. YGS ile Bilgisayar Mühendisliği seçebiliyoruz zannediyordum ama seçilmiyormuş. Bu sene Üniversite kazanmak zorunda olduğum için Öğretmenlik okuycam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.