Şimdi Ara

Meslek Lisesi İle Düz lise farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar ben düz ise 1 e gidiyorum lise 2 ye geçtim ben bilgisayar konusunda baya iyiyim ben meslek lisesine bilişim bölümüne gitsem mezun olsam ordan yine istedigim ünv gidebilirmiyim ygs ye girerek hadi gidebilirim dedim o sınavdaki konuları görecemmiki düz liseye gitsem mezun olsam sınavı yapamasam boş kalacam ama meslekte en azından sınavı kazanamassamda bi meslegim olur ? yani meslek lisesinden mezun olupta düz lisedeki mezunla aynı ünvsitelere gidebilirmiyim mesele polis mesela bankacılık ve sigortacılık bölümü gibi ? böyleyse meslek lisesi daha mantıklı olmazmı

Dalgaya Alacaklar Yazmasın .

• Biri digerinin kiz gormus halidir.

Duz lise mezunuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de serseri yuvası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adana016 kullanıcısına yanıt
    Kardesim sana meslek lisesinden bu sene mezun olmus abin olarak soyliyim. Eger adam gibi oturup calisirim diyorsan mantikli tabiiki. He sadece calismakta degil son sene stajin var eger stajini birinin yaninda gosterip gitmeyip evde calisirsan adam gibi rahat girersin biyere. Ama hem staj hem ders calisma olmuyor. Stajim mayis sonu bitti ne yalan soyliyim ozamandan beri anca oturup adam gibi calisiyorum bu dediklerimi iyi dusun ona gore kararini ver

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Orası Öyle Ama düz lisede mezun oldun hadi bişey oldu ailede veya başaramadın sınavı meslegin olmaz ? yani
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    öyle derse kafa verecek birisi degilim yani evde çalışan o yüzden meslek lisesini mantıklı buluyorum sonucta ilgilendigim alan bilişim yani sınavları yapamasm bile meslegim olur diye düşünüyorm
  • meslek lisesi mezunuyum . sakın sınavsız geçiş hakkını düşünme bile . dağın başında bir yüksek okula atarlar seni okursun orada . Düz lisede isen sakın öyle bir aptallık yapma . meslek lisesinde hiç bir konuyu göremedik fizik olsun kimya olsun biyoloji olsun bütün sayısal dersler . gidip sayısal olmamıza rağmen edebiyat görüyorduk ne alakaysa . Herneyse demek istediğim kendine yazık etme . bak bana 3. yılım baraj geçmeye çalışıyorum bu sene olacak inşallah sonra mtok bölümden yerleşmeye çalışacam . Çok çalıştım ama buraya gelebilmek için ilk iki seneyi salla . 1 yılda o kadar toparlayabildim . Fen sınavına kaldık hadi eyvallah sorun olursa yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adana016 kullanıcısına yanıt
    O acidan bakiyorsan mantikli

• marsel221 kullanıcısına yanıt
    eyw
  • güncell..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.