Şimdi Ara

MESLEĞİNİZ NEDİR SEVEREK Mİ YAPIYORSUNUZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
20.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüzgar Tribün teknisyeniyim sevip sevmeme arasında kararsızım. Gurbet, sıcak, soğuk vs sebeplerden sevmiyorum. Ama maaş günü gelince iyi ki bu işi yapıyorum diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Yeni başladım bölüme. İlerde ya mali müşavir yada denetçilik olacak. Ben denetim istiyorum. Müşavir olursam 40 50 civarı müşteri var babamda o konuda bi rahatlık var. Aslında bilgisayar istiyordum ama 150k yapınca şehirdışından vazgeçtim ve mezuna kalmaya bir yerlerim yemedi bende baba mesleğine yöneldim. Hakkımızda hayırlısı .
    Güzel hayaller şu an yerinizde olmak isterdim.

2007'den beri bu lanet mesleğin içerisindeyim.Hem ofiste çalışıp aöf bitirip üzerine staj başlatma sınavı 3 sene staj ardından SMMM sınavını verip belgemi aldım.Almaz olaydım.Habire oda aidatı işliyor.Neredeyse 2 senedir mükellef arıyorum hep gelicem gelicem diyenler ortadan yok oldu ne arayıp ne soruyorlar.Mecburen bi şirkette muhasebecilik + angarya işler yapıyorum.En azından kan emici ofislerde enerji tüketmekten kat be kat iyidir...

Dünyanın parasını harcadığıma mı yanayım , senelerce sırf iş öğrenmek ve 3 senelik kölelik olan staj mecburiyetinden dolayı 3 kuruşa çalıştığıma mı yanayım...
    Benim önerim illede bu işi yapıcaksanız. Ya büyük firmaya girin muhasebe alanında çalışın yada büyük bir denetim firmasında çalışın (deloitte gibi )

Anladığım kadarıyla babanız da smmm öyleyse zaten bu işi yapın bulursunuz 2 3 enayi stajer tüm işleri yıkıp para toplama işine bakarsınız

Nasılsa türmob denilen kurumun hiç bi halta faydası yok.

• mobilya iç mekan tasarım nefret ediyorum ben bilgisayar istiyordum

her sabah yataktan küfür ederek kalkıyorum

edit gine küfür etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 13 Haziran 2019; 15:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Fizyoterapistim ve iliklerime kadar tiksiniyorum. meslegi yaparken geçirdiğim her bir dakika bi parca koparip aliyor icimden.
    Niye ki

• genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Şuanda ablamda mali müşavirlik sınavını verdi 2 senedir çalışıyor. Zaten babam ile ablam olmasa bölüme girmezdim. Bakalım notları yüksek tutalım ingilizceyi geliştirelim gerisi gelecek inşallah. Kpmg, örsen yang (okunduğu gibi yazdım) big five dan birinde işe girebilirsem eğer ilerde denetçi olarak çok güzel olur. Ablam bu konuda çok yardımcı olacak kendisi bugün bi denetim firmasıyla iş görüşmesi yaptı olumluda geçti. Stajdır falan bu yazdan başlayacağım inşallah. O da ilerde bana iyi referans olacak. Vizyonsuz diyen bi arkadaş vardı üstte sanırım önümdeki 15 20 senenin planını yaptığımı anlamadı. Umarım hayallerime ulaşabilirim. Tekrardan saolun umarım sonu boll sıfırlı maaşınız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 13 Haziran 2019; 15:55:8 >
  • Yazilim, cok severek yapiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Türk Hava Yollarında uçak bakım teknisyeniyim işimi seviyorum başından beri yapmak istediğim işi yapıyorum.
    Hocam selam. Bende kompozit tamir teknisyeniyim rüzgar türbin bakımları yapıyorum. Uçak kaporta bakımı için ilanlara bakıyorum hem 40 yılda bir ilana çıkıyor hemde işe alım şartları çok ağır neden böyle.

• Değişken 8300Tl+yemek+ olursa yurt dışı harcırahı

• 2003 de emekli olan banka müdürüyüm, 1993 de geçici maddeden yararlanıp, serbest muhasebeci belgesi almıştık, sonra smmm lik için imtihan çıkardılar, bu yaşta yeniden imtihana mı gireceğiz diye belgemi yenilemedim, şu anda 6 firması olan bir patronun 15 yıldır mali işlerini yapıyorum, firmayı denetime gelen smmm benim kadar tecrübeli ve bilgili değil, işin dışında çoğu zamanımızı patronla birlikte tşk geçerek öldürüyoruz, parası iyi daha iyisi malatyada kayısı derler ya onun gibi birşey...
  • Makine Mühendisiyim

İstemeyerek yapıyorum

(esas isteğim Elektrik-Elektronik Mühendisliği idi)

Şimdi de "keşke öğretmen olaydım" lardayım

Kar yağıyor tatil, ee bize?? "Siz gelin"

Yağmur yağıyor, ortalık sel, tatil, eee bize?? "siz gelin"

Yazın 2-3 ay tatil, yarıyılda 15 gün tatil.
  • Memur olmadan önce memur olsam yeter diyordum.
    Şu an o lafımı muhteşem bir şekilde yiyorum.

Hayatımda en büyük pişmanlığım memur olmak oldu, önceki işimde (bilgi işlem) kendi halimde mutluydum. Eski işime de geri dönemiyorum.
    Adliyede memurum, umarım bir gün bir fırsat olur ve istifa dilekçemi çerçeveletip özgür bir insan olabilirim.

Adliyeye girecek arkadaşlara kesinlikle önermem başka bir iş bulun, yine gelmeyin. Pişman olursunuz.
  • C2 seviyesinde Java, B1 seviyesinde de Kotlin konusabiliyorum. Ortama gore Ndk ile cpp de konusabiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satış danışmanıyım.. her meslek gibi zorlukları var ama severek yapıyorum.. çalıştığım şirket perakende sektörünün öncü teknoloji firmalarından.. kendimi olabildiğince güncel tutup müşterilere güncel bilgi aktarmaya ve yararına olacak, sonradan başını ağrıtmayacak ürünleri satmaya çalışıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synch3 -- 13 Haziran 2019; 16:49:33 >
  • Yararli konu

• An itibariyle bahçevanlık yapıyorum yurtdışında, aslında mühendisim. Çok mutluyum işimde. Denkliğimi aldım, iş teklifi de aldım kendi pozisyonumda ancak kabul etmedim. Bisikletle 4 dakikada gidiyorum işe, stres yok, parası güzel, kışın full tatil, Allah bozmasın

• 14 yıllık öğretmenim ortalama 6bin alıyorum.mesleği ortalama seviyorum güzel yönleride var kötü taraflarıda

• IT Teknikerliğini hangi kurumda yapıyorsunuz hocam birde yaş kaç ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.