Şimdi Ara

mesir macunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde annem 3 den fazla yeme demisti yarın okula giderken asırabildigim kadarını( 7 tane) yiyicem de işe yarar mı? Etkisini kaç dk da gösterir? Neden yiyicegimi de artık sormayın :D edit : manisa mesir macunu mu neymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derek Vinyard -- 23 Mayıs 2011; 22:57:00 >

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi
    Okula giderken niye yiyon. Otur evde, aç filmidi, asıl.

iste benim senden farkım asılmakla yetinmemek bunu kafana soksan no problem
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123
    mesir macununu bi naneye etki ettiyi yok.yani enerji yapıyo ama direk moruya flan gittiği falan yok.10 tane de yesen bi nane olmaz

hmm yani enerji icecegi gibi bisey çok övmüslerdi ama bilgilendirme icin saol. Enerjiyi ne kadar surede verdigini biliyo musun?
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodylord

Evde annem 3 den fazla yeme demisti yarın okula giderken asırabildigim kadarını( 7 tane) yiyicem de işe yarar mı? Etkisini kaç dk da gösterir? Neden yiyicegimi de artık sormayın :D edit : manisa mesir macunu mu neymis

evdeki stok ne için
    Daha Fazla Göster
  • ben manisalıyım o şekerleme gibi paketli olanlar işe yaramıyo istediğin kadar ye burda kavanozda halis muhlis macunu ye o zaman düz duvara tırmanırsın iki kaşık yememle ter bastı ve allahtan evde kimse yoktu

acemi birlik:116. Jandarma Er Eğitim Alayı Çanakkale
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.