Bildirim
Meşhurlar Baksanıza Hayat Çok Mu Güzel Lan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
değil knk öyle hayat mı olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarı çıktığında adım başı sana bakan, bir şeyler diyen insanlar bir ssüre sonra rahatsız edecektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Dışarı çıktığında adım başı sana bakan, bir şeyler diyen insanlar bir ssüre sonra rahatsız edecektir.
Tek derdin bu olsun, sorun mu bu şimdi?
Bi yanda yatağa aç giden, yarını nasıl çıkaracağını düşünen, yoldan geçen arabalara gıptayla bakan, okurken çalışanlar da var.
Bir de evsizler var ki onlara hiç kimse bakmıyor. Bunun yanında yoldakilerin bakması dert mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vaudeville
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Tek derdin bu olsun, sorun mu bu şimdi?
Bi yanda yatağa aç giden, yarını nasıl çıkaracağını düşünen, yoldan geçen arabalara gıptayla bakan, okurken çalışanlar da var.
Bir de evsizler var ki onlara hiç kimse bakmıyor. Bunun yanında yoldakilerin bakması dert mi?
O duruma göre tercih edilir bir durum ama şuan ki durumuna kıyasla ben tercih etmem. Tabi bu sürekli olması durumunda, ara sıra yolda giderken "Merhaba Bilgehan Bey/Abi seni ...dan/den tanıyorum." gibi bir tanınırlık güzel olur ama aşırısı kötü.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçen yine cihangirdeyiz arkadaşlarla... -
Evet süper fakir seni olley para var can var
paramı? Oney yeniliyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X