Şimdi Ara

Mesele coca cola içmemekte değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsrail gazzeye ne zaman saldırsa insanımız 1 hafta coca cola yası tutuyor. mesela coca cola içip içmemekte değil 150 tane tescilli markası bulunan israili bu şekilde kınamak anlamsız. merak etmeyin çok kaybetmiyorlar.ha böyle dedim diye de gidip coca cola içecek halimiz olmasın. ben içmem normalde de içmezdim zaten

Mesele içtiğimiz kola markasını değiştirmek değil mesele zihniyetleri değiştirmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 18 Temmuz 2014; 12:00:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

İsrail gazzeye ne zaman saldırsa insanımız 1 hafta coca cola yası tutuyor. mesela coca cola içip içmemekte değil 150 tane tescilli markası bulunan israili bu şekilde kınamak anlamsız. merak etmeyin çok kaybetmiyorlar.ha böyle dedim diye de gidip coca cola içecek halimiz olmasın. ben içmem normalde de içmezdim zaten

Mesele içtiğimiz kola markasını değiştirmek değil mesele zihniyetleri değiştirmekte

çok haklısın
  • coca-cola zaten içmeyin. 2 aydyr içmiyorum hiç de özlemedim. ne mok oldu?u belli de?il. ayryca çok ?ekerli. onun yerine süte ba?ladym(ciddi)

konuyla ilgli de arkada? hakly
  • Vurduklari arap, kola alip bi yardimda biz yapalim. Filistinin osmanliya karsi ayaklanan bizi arkadan vuran bir ulke oldugunu biliyoruz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 18 Temmuz 2014; 12:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

coca-cola zaten içmeyin. 2 aydyr içmiyorum hiç de özlemedim. ne mok oldu?u belli de?il. ayryca çok ?ekerli. onun yerine süte ba?ladym(ciddi)

Aynen hocam bende süte başladım çok çok daha güzel çok daha faydalı.. hem daha da ucuz :)

Mesele coca cola içmemekte değil!

• Suudi Arabistan , Birleşik ArapEmirlikleri en çok buralarda Coca Cola tüketiliyor .

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Kolayla birlikte sesli harfleridemi bıraktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaelah -- 18 Temmuz 2014; 12:15:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaelah

Kolayla birlikte sesli harfleridemi bıraktın
    quote:

Orijinalden alinti: TunahanÖzdemir

Kolayca birlikte sesli harfleridemi biraktin

forumun hatasy benim de?il. bunu anlayacak kapasiten olmady?y belli.
  • Dr. Pepper varken coca cola neymiş la.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coca Cola, ABD merkezli, çok uluslu ve CEO'su şu anda Türk. Başka söze gerek yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Coca Cola, ABD merkezli, çok uluslu ve CEO'su şu anda Türk. Başka söze gerek yok sanırım.

Bizim ulkenin basindaki adam da Turk hocam, harika(!) bir insandir(?) kendisi.

• COCA COLA ICMEYIN!!!1!1

(via twitter)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 18 Temmuz 2014; 12:38:58 >
  • 10 aydır kola filan icmiyorum.Hicte icesim filan gelmedi.Tadını dahi unuttum.Suan zorla icirseler kusarim belki.Meyve suyu ve ice tea yerini dolduruyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

10 aydır kola filan icmiyorum.Hicte icesim filan gelmedi.Tadını dahi unuttum.Suan zorla icirseler kusarim belki.Meyve suyu ve ice tea yerini dolduruyor bence.

Aynen bende
  • coca cola içilmez mi yaww
  • Coco-Cola Türkiye'de üretilen ürünlerinde gerçek şeker yerine glikoz şurubu kullanmaya başladığından beri çok nadir içiyorum.
  • Sadece Coca cola degil aldiginiz urunun arkasini cevirin ve Unilever yaziyorsa coca coladan hic bir farki olmayan bir urun aliyorsunuzdur.

Unilever ise calve'den knorr'a omo'ya kadar hepsini uretir

• gidem savaşam mücahitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

coca-cola zaten içmeyin. 2 aydyr içmiyorum hiç de özlemedim. ne mok oldu?u belli de?il. ayryca çok ?ekerli. onun yerine süte ba?ladym(ciddi)

Gunde 1.5 litreden fazla sut icmek sivilce yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Temmuz 2014; 13:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

Sadece Coca cola degil aldiginiz urunun arkasini cevirin ve Unilever yaziyorsa coca coladan hic bir farki olmayan bir urun aliyorsunuzdur.

Unilever ise calve'den knorr'a omo'ya kadar hepsini uretir

unilever de türkiye'de kurulmuş bir firma. altında yazan yazı ise düşündürücü

Günde 160 milyon kez, birileri bir Unilever ürününü tercih ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.