Şimdi Ara

Meşale yakma yanındakine de yaktırma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uefa'nın kararı saçma ötesi ama biz neden adamlara koz veriyouruz anlamıyorum.Zaten Türk takımlarına cinslik yapmak için yer arıyorlar.Ben stada meşale sokmaya çalışan ya da sokup meşale yakan tipleri asla anlamadım.Ne oluyor ya anlamıyorum onu yakıncaa atılan gol 5 mi sayılıyor.Yahu yaktınız işte Beşiktaş'ın başını kulübe 5 kuruş faydanız yok verdiğiniz zarara bak.Babel gol atmış adam sevincini yaşayamadan bizim taraftarı uyarıyor endişeli gözler içinde sizin bunu yapmaya hakkınız yok.Yanınızda kim meşale yakmaya kalkarsa uyarın gizlice stada meşale sokan biri varsa görevlilere söyleyin.Zaten şu vakitten sonra meşale yakan linç edilir herhalde.Yazık ya 2 sene içinde benzer olay olursa 1 sene men edecekler.

• Bundan 3-4 sene önce olsa men cezasına kesin gözle bakardım ama stad yenilenince kara cahil tayfa pek gelemiyor artık maçlara
  • Eski İnönü tayfa vöööööğğ diye ağlayanlar görmüştür artık. Eski tribünler bitti beyler kafanıza sokun. Rakip takım taraftarlarına saldırdığınız, musluk kapı parçalayıp Kurtlar Vadisi müziğiyle youtube'a marifetmiş gibi yüklediğiniz dönemler bitti. Bilhassa gurbetçi taraftarlar efendi efendi maçını izlemeli bu saatten sonra.
  • yak bişi olmaz göz korkutuyorlar
  • Meşaleden men veremezler. Öyle bir olaya girerlerse işin içinden çıkamazlar çünkü. Tek tek resim veya video atmaya gerek yok buyurun eskiye gitmeden bu sene avrupada oynanan CL maçlarına bakın kaç meşale, sis yakılmış...Böyle saçma şey olur mu? Ha iş şiddete dönerse ( adam yaralama, cinayet, linç vs ) o zaman başka belki yaptırım uygular ama bundan men veremezler....Amaç göz korkutmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bundan 3-4 sene önce olsa men cezasına kesin gözle bakardım ama stad yenilenince kara cahil tayfa pek gelemiyor artık maçlara

Daha sizin maçta sahaya daldılar.
  • Bu meşaleleri yakanlar hep gurbetçiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gevurlara inat evet meşaleye evet. onlar yakmayın diyorsa yakmakta vardır bir hayır ne zaman iyiliğimizi istemiş elin yuropalısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

gevurlara inat evet meşaleye evet. onlar yakmayın diyorsa yakmakta vardır bir hayır ne zaman iyiliğimizi istemiş elin yuropalısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.