Bildirim
Meşale nereden alabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
bu kadar kişi arasından bilen yokmudur, bana mı küstünüz yoksa -
İstanbuldayız herkes izmirde değil ondan yazan yoktur.. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
İstanbuldayız herkes izmirde değil ondan yazan yoktur..
ben izmir'deyim ama ne bileyim yav meşale nerede satılır? -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Şu maçlarda yakılan meşalelerden ve bulabilirsem havai fişek almam lazım. online satılan yeri veya izmir de satıldığı yeri bilen var mıdır ?
ist.oturuyorsan tahtakalede bulursun -
Kemeraltın'da fln var mıdır ki bilmiyorum ya gez istersen sorarsın -
Av malzemeleri,kuru sıkı tabanca,tüfek v.s satılan yerlerde bulabilirsin -
anlaşıldı bilen yok. en güzeli dediğiniz gibi kemeraltını gezerek sormak.
online satan yer kesin vardır ama sanırım riskli diye kargosu yasaktır.
yazanlara tşk.ler. -
Kardeşim ben biliyorum. Konaktaki meydanın arka tarafındaki postahane var, onun önünden doğru dümdüz kemeraltına dogru yürü.Taş fırın dı galiba sağda pide salonu var baya büyük. Oradan devam et dümdüz yine. yol bitecek sola dön önüne gelecektir. Ben cok aldım maç için oradan biliom kardes :) -
havai fisek atmak için belediyeden izin gerekiyor galiba
av malzemeleri satan yerlerde war -
O değil de aman kardeşim bulursan kullanırken dikkatli ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: SP3ctr3
av malzemeleri satan yerlerde war
İzne falan gerek yok ben attım, oradan biliom -
quote:
Şu maçlarda yakılan meşalelerden ve bulabilirsem havai fişek almam lazım. online satılan yeri veya izmir de satıldığı yeri bilen var mıdır ?
Arkadaşım bugünkü akreditif konusundaki yardımlarından sonra bende sana belki yardımıcı olabilirim,işyerim Tahtakalede ki meşale ve havai fişek satanlara 5 dk mesafede eğer istersen senin için alıp yollayabilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
quote:
Orjinalden alıntı: SP3ctr3
av malzemeleri satan yerlerde war
İzne falan gerek yok ben attım, oradan biliom
bizde attık belediyeden izin almıstık -
ben şu şampiyonluk kutlamalarında caddede buldum + klakson falan da satıyolardı. stok yapıp bi sürü aldım. izmiri bilemicem.
-
quote:
Orjinalden alıntı: atleticos
quote:
Arkadaşım bugünkü akreditif konusundaki yardımlarından sonra bende sana belki yardımıcı olabilirim,işyerim Tahtakalede ki meşale ve havai fişek satanlara 5 dk mesafede eğer istersen senin için alıp yollayabilirim.
sağol dostum, teklifin yeter
crazy83; tarif ettiğin yere bu akşamüstü bakacağım, çok tşk.ediyorum yardımına
-
Önemli değil kardesım. Orada aradığın herşeyi bulabilirsin. Güzel bir yer ayrıca meşale en son aldığımda 4,5 ytl idi. Ama fazla alacaksan pazarlık yap enazındab tane başı 50 ykr indirim koparırsın adamdan. -
merhaba arkadaşlar , ben de izmirde havaii fişek arıyorum, babamın 50. yaş gününü kutlamak için. konuda söylenen yerleri bulamadım, bilen var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X