Şimdi Ara

Mesajlaşma konusunda usta telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesaj yazması kolay olan
    Mesajları iletip almada problem yaşatmayan
    Çözünürlüğü, ekran kalitesi iyi olan
    Ekranı büyük
    Stabil, hızlı çalışan

Böyle bir telefon arıyorum.
    Dokunmatik olursa çok iyi olur
    Tabi mesaj yazması kolay olmalı başta belirttiğim gibi...

Önerebileceğiniz modeller?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 21 Şubat 2010; 15:03:16 >

• Bende gecen benzer bır konu baslıgı acmıstım. benımde aradıgım mesajlasmada usta bır telefon.ama max 300 lıraya kadar arıyorum.ayrıca dokunmatık telefonların mesajlasmada usta olacagını dusunmuyorum. nokia 6030 kullanıyorum hala ve su zamana kadar tus rahatlıgı bakımından baska telefon tanımam uzerıne.ama ekranı kucuk.benım ıcın ozellıgı olmasada olur. kamerasıymıs bt mis umurumda degıl. ama kafamda LG KS360 var. klavyelı.acaba kullanımı nasıl rahatmı..
  • 6500 slide kullanıyorum arkadaslar arasında en hızlı benim benim simdiye kadar kullandıgım en rahat telefon. hızı da iyi
    yavaslamaya baslarsa güncelleme yapıyorum hızlanıyor yavas haline göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKNoYDN -- 21 Şubat 2010; 15:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralikceset

Bende gecen benzer bır konu baslıgı acmıstım. benımde aradıgım mesajlasmada usta bır telefon.ama max 300 lıraya kadar arıyorum.ayrıca dokunmatık telefonların mesajlasmada usta olacagını dusunmuyorum. nokia 6030 kullanıyorum hala ve su zamana kadar tus rahatlıgı bakımından baska telefon tanımam uzerıne.ama ekranı kucuk.benım ıcın ozellıgı olmasada olur. kamerasıymıs bt mis umurumda degıl. ama kafamda LG KS360 var. klavyelı.acaba kullanımı nasıl rahatmı..

Bende de HP ipaq 514 var nerdeyse bilgisayar klavyesinden daha hızlı yazıyorum ama eskidi iyice.. tasarımı da pek yenilikçi değil.. ekranı da öyle.

LG KS360 güzele benziyor zaten "mesajlaşma telefonu" olarak biliniyor fakat ekranı 2.2 inç, dokunmatik özelliği sadece numara girme vb sınırlı yerlerde kullanılıyor. Kullanıcı arabirimini pek beğenmedim grafik konusunda. Ama threaded sms denilen bi özelliği var; konuşma msndeki gibi altalta sıralanıyor.

• hp 514 bende kullandım.abı yapma gozunu seveyım rezıl bır telefondur 514. tusları bence rezalet.elın alısmıstır ondan oyle dıyorsundur. ben hıc memnun kalmadım 514 ten. dedıgım gıbı 6030 un rahatlıgını su ana kadar hıcbır telde bulamadım.ama lg dusunmuyor degılım.konusmaktan cok mesajlasan bırısı olarak bence cok guzel bır telefon fıyatıda cok uygun. dokunmatık ozellıgıne gelınce surum gelısterme ıle herseyın dokunmatık olacagı soylenıyor.bılemıyorum. nokianın e serısı var bırde .ama ne bıleyım aklım su LG de kaldı.amacım sadece mesajlasmak.
  • samsung sgh 5603 senden hızlısı olmucağına garanti veririm hemde ucuz...
  • quote:

hp 514 bende kullandım.abı yapma gozunu seveyım rezıl bır telefondur 514. tusları bence rezalet.elın alısmıstır ondan oyle dıyorsundur. ben hıc memnun kalmadım 514 ten. dedıgım gıbı 6030 un rahatlıgını su ana kadar hıcbır telde bulamadım.ama lg dusunmuyor degılım.konusmaktan cok mesajlasan bırısı olarak bence cok guzel bır telefon fıyatıda cok uygun. dokunmatık ozellıgıne gelınce surum gelısterme ıle herseyın dokunmatık olacagı soylenıyor.bılemıyorum. nokianın e serısı var bırde .ama ne bıleyım aklım su LG de kaldı.amacım sadece mesajlasmak.

Valla bilemicem neden ama bu telefonda usta oldum yazma konusunda

2.2" ekran küçük gelmezse sana en uygunu bu gibi

@AkkanatBİM;
    Ben Qwerty klavyesinden dolayı Star'ı tercih ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dokunmatık telefonla ne kadar hızlı mesaj atabılırsınız kı...az once media marktan geldım.hemen hemen tum telefonları ınceledım. dokunmatıkle ben yazamadım.alıskanlıkta onemlı tabı ama yok yanı tuslu telefon kadarda hızlı olmanız mumkun degıl gıbı.sonynın telefonları fena degıldı tus takımları bakımından. lg yı de ınceleme fırsatım oldu.bıraz kucuk geldı klavyesı.ama begendım genel olarak.sanırım nokia e75 tı onun klavyesıne bayıldım.ama cok pahalı
  • quote:

dokunmatık telefonla ne kadar hızlı mesaj atabılırsınız kı...az once media marktan geldım.hemen hemen tum telefonları ınceledım. dokunmatıkle ben yazamadım.alıskanlıkta onemlı tabı ama yok yanı tuslu telefon kadarda hızlı olmanız mumkun degıl gıbı.sonynın telefonları fena degıldı tus takımları bakımından. lg yı de ınceleme fırsatım oldu.bıraz kucuk geldı klavyesı.ama begendım genel olarak.sanırım nokia e75 tı onun klavyesıne bayıldım.ama cok pahalı

Dokunmatik telefonlardan Star'daki qwerty klavye ile gayet hızlı yazılıyormuş. Sadece bı kere kullanma fırsatım oldu, bir kelime yazdım anında hatasız ve gayet hizli. Ama gelen + giden 500 mesaj alıyormuş en fazla ve sürekli silmek gerek. Ayrıca bazen mesajları iletmeme almama gecikme sorunları oluyormuş.

e75 ukte olarak kalacaksa onun yerine e63ü tavsiye ederim (:
    450 civarlarında bulursun.. Ayrıca stabil bi telefon.

• e 75 ile e 63 cok farklı telefonlar.ıkısınede baktım bugun e 63 un tuslarınla bır tane bıle mesaj atamam ben.begenmedım.e 75 ın klavyesı muhtesemdı.
  • Önerileri bekliyoruz :)
  • iphone alabilirsin.Bence mesaj tuşlu telefonlardan daha hızlı ve kolay yazılıyo. Mesajlar bölümü aynı msn gibi tasarlanmış aynı kişiden giden gelen mesajlar aynı sayfada görüntüleniyo çok güzel bir özellik
  • iphone ıyı guzel hos.hıc lafım yok ama asla trden alınmaz o paraya.yanı yazık gunah bence.
  • quote:

iphone ıyı guzel hos.hıc lafım yok ama asla trden alınmaz o paraya.yanı yazık gunah bence.

Sizce iphone verilen paraya yazikta N97 yada N86 gibi telefonlara verilen paraya yazik degil mi ? Bana gore iphonenun kusursuz dokunmatik ekrani milyarlara deger. Sonucta dairelerde 100 milyar civarinda maliyetine baksak 30-40 milyar falandir ama konumuna gore 30 milyardan 500 milyara kadar daireler var. Hic kimsedende eve 100 milyar verilmez almayalim diyen gormedim millet ev sahibi olmak icin geberiyo. Telefona gelince niye boyle dusunuluyo anlamiyorum.
  • Ben telefona asla kotu demıyorum.hatta belırttım muthıs.ama telefonun gercek degerı ortada. ben tr den alınmaz dedım. gereksız pahalı.tabı herkesın kendı butcesı.ben kendı gorusumu yazdım.normalde 3 lıra olan urune 13 lıra vermek sacma gelıyor bana.sımdı dıyeceksınız tum urunlerde aynı fıyat polıtıkası var.ben bu kadar arada ucurum olan baska urun bılmıyorum telefonda.
  • Benim iPod Touch'im var. Evet mükemmel bi hızda yazıyorum :)
    iPhone'daki gelen kutusu, konuşma penceresi olayını biliyorum ama o kadar para mı var :(
    ikinci el temiz 2g olabilir aslında.. Ama ne kadar temiz(?)
  • Başka önerisi olan?
  • nokia e63 le kötü yazılıyor falan diyenlere bakma , öyle diyenler gelsin benle vs. atsın kim daha hızlı mesaj atıyor ;)
  • HTC Trophy diye bisey çıkacakmış..
    3" dokunmatik ekran + q klavye

Ama fiyatı ne olur kim bilir.. Ayrıca ne zaman gelir..

http://www.gsmarena.com/htc_trophy-3118.php
  • Onerilere devam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.