Bildirim
mesajlar 2gün sonra geldi yuh bee..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
30saattir mesajlar gelmiyor..lanet olsun -
OH BE -
hiç bu kadar olmamıştı..bazı mesajlar gitmiyordu..şimdi ise sanki telefonumun mesaj alma özelligi kapatılmış.. -
başına böyle olay gelen oldu mu?1,5gündür mesajlar ulaşmıyor bana.. -
Sorun yaşıyor her 10 mesajdan 2 si -
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Sorun yaşıyor her 10 mesajdan 2 si
yok bende tık yok..kendi kendime bile attım hiçbiri gelmiyor..
önceden de bazı mesajlar gitmezdi ama sonuçta giderdi..şimdi hiçbirşey yok..avea müşteri hizmetlerine mail attım bakalım ne olacak.. -
avea allah seni nası biliyosa öyle yapsın yaa,mesaj atmam gerekiyo atamıyorum,inşallah bize atılanlar gelir sorun düzelince,beklediğim önemli mesajlarım vardı.. -
2gün önceki mesajları aldım daha yeni..yuh bee -
acil durumlarda veya bedava mesaj hakkınızın bulunmadığı durumda mesajlarınızın daha sağlıklı bir şekilde ulaşması için gprs üzerinden sms özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.maalesef ki avea nın sms alt yapısı çok yetersiz,bundan dolayı bu tip durumlarda farklı servislere yönelme durumu söz konusu olabiliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Sorun yaşıyor her 10 mesajdan 2 si
aynen yaa!! -
%90 salara ulaşmıs kapsama alanı sözde gel görki mesajlar gitmi yo bence yatırımı birazda hizmete yatırsalar bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 27 Mayıs 2007; 1:28:07 > -
avea veya telsimse normaldir !! -
quote:
Orjinalden alıntı: dj night
acil durumlarda veya bedava mesaj hakkınızın bulunmadığı durumda mesajlarınızın daha sağlıklı bir şekilde ulaşması için gprs üzerinden sms özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.maalesef ki avea nın sms alt yapısı çok yetersiz,bundan dolayı bu tip durumlarda farklı servislere yönelme durumu söz konusu olabiliyor.
GPRS üzerinden SMS'de bedava mesajların kullanılmadığını tekrar hatırlatayım arkadaşlara. Eğer bedava sms fln yoksa GPRS üzerinden modunu açın, faturalılarda %50 indirimli gönderiliyor yurtiçi mesajlar. -
Bu genellikle şebekenin yoğunluğu kaldıramadığı ya da bakım, onarım süreci içerisinde bulunduğu zaman diliminde rastlanan bir olaydır.
Maalesef birçok müşteri bu durumdan rahatsızdır.
Selam ile. -
Bırakın 2 günü ben kullandığım son 6 ay boyunca bugüne kadar 2 dk geciktiğini görmedim mesajların. Hatta öyleki biz bedava mesaj hakkımız var diye telefonla bile görüşmezdik, sms ler kısa ve öz şöyle mesela: "gelirken 2 ekmek 10 yumurta alır mısın?", "ben tam 15:30 da parkın önünde seni bekliyor olacağım", "kızın sütü bitmiş, gelirken unutma", "araba serviste bu saatte gelemem oraya" vb.
Sanırım bu mesaj gecikmeleri genel bir sorun değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: MZ
Bırakın 2 günü ben kullandığım son 6 ay boyunca bugüne kadar 2 dk geciktiğini görmedim mesajların. Hatta öyleki biz bedava mesaj hakkımız var diye telefonla bile görüşmezdik, sms ler kısa ve öz şöyle mesela: "gelirken 2 ekmek 10 yumurta alır mısın?", "ben tam 15:30 da parkın önünde seni bekliyor olacağım", "kızın sütü bitmiş, gelirken unutma", "araba serviste bu saatte gelemem oraya" vb.
Sanırım bu mesaj gecikmeleri genel bir sorun değil.
çok süper örnekler yaw
şaka bir yana avea kapsama alanını%90 a çıkartalım derken sms altyapısını unuttular gerçekten aveanın sms altyapısı vasat diğer operatörlere göre bütün avea lılara kolay gelsin sms lerle
-
quote:
Orjinalden alıntı: snake_10
quote:
Orjinalden alıntı: MZ
Sanırım bu mesaj gecikmeleri genel bir sorun değil.
çok süper örnekler yaw
şaka bir yana avea kapsama alanını%90 a çıkartalım derken sms altyapısını unuttular gerçekten aveanın sms altyapısı vasat diğer operatörlere göre bütün avea lılara kolay gelsin sms lerle
93,3
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom şebeke sorunu
- numara doğru ama yanlış diyor
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom egm tarifeleri
- 5g ihalesi ne zaman
- gizli numara nasıl yapılır
- vodafone mobil imza
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- iphone şebeke sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X