Şimdi Ara

mesajın bedava olduğu bir hat varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar avea kullanıyordum avea baya bi cıvıttı 100 kontör yükleyince 20 verio 250 yükleyince mesaj veriyor annem ben kardeşim 3 hat almak istiyoruz ayda 20-25 ytl verip bedava mesaj hakkı veren bir hat varmı.

• Vodafone CepAile var.Konuşmanın dk. 0,018 Ytl (1,8 Ykr) Mesajlaşmak ise bedava...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dicey_celo

merhaba arkadaşlar avea kullanıyordum avea baya bi cıvıttı 100 kontör yükleyince 20 verio 250 yükleyince mesaj veriyor annem ben kardeşim 3 hat almak istiyoruz ayda 20-25 ytl verip bedava mesaj hakkı veren bir hat varmı.

kullanmaya devam et 39 kontöre 5000 sms var,5yuz veya 5bin yazıp 3900'e SMS gönder
  • Orjinalden alıntı: OrhaN82

Vodafone CepAile var.Konuşmanın dk. 0,018 Ytl (1,8 Ykr) Mesajlaşmak ise bedava...

kardeş bu sabit hatmı..yoksa kontörlümü?=
  • Faturalı hat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

Faturalı hat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: dicey_celo

merhaba arkadaşlar avea kullanıyordum avea baya bi cıvıttı 100 kontör yükleyince 20 verio 250 yükleyince mesaj veriyor annem ben kardeşim 3 hat almak istiyoruz ayda 20-25 ytl verip bedava mesaj hakkı veren bir hat varmı.

kullanmaya devam et 39 kontöre 5000 sms var,5yuz veya 5bin yazıp 3900'e SMS gönder

yalnız 30 gün boyunca geçerli bir kampanya avea soyguncu oldu valla. cep aile OrhaN82 arkadaşın dediği gibi ise mesajlaşmak bedava ise(ayda bir kez 100 kontör yüklemek şartı ile) telsime geçcem 4 avea hattımı kapatıp.

cevaplar için teşekkürler herkese.
    kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grup dışı görüşme yapmayacaksanız benim size öncelikli önerim Cep Aile olacaktır.
    Faturalı Vodafone müşterisi olarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Selam ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.