merhaba arkadaşlar avea kullanıyordum avea baya bi cıvıttı 100 kontör yükleyince 20 verio 250 yükleyince mesaj veriyor annem ben kardeşim 3 hat almak istiyoruz ayda 20-25 ytl verip bedava mesaj hakkı veren bir hat varmı.
merhaba arkadaşlar avea kullanıyordum avea baya bi cıvıttı 100 kontör yükleyince 20 verio 250 yükleyince mesaj veriyor annem ben kardeşim 3 hat almak istiyoruz ayda 20-25 ytl verip bedava mesaj hakkı veren bir hat varmı.
kullanmaya devam et 39 kontöre 5000 sms var,5yuz veya 5bin yazıp 3900'e SMS gönder
kullanmaya devam et 39 kontöre 5000 sms var,5yuz veya 5bin yazıp 3900'e SMS gönder
yalnız 30 gün boyunca geçerli bir kampanya avea soyguncu oldu valla. cep aile OrhaN82 arkadaşın dediği gibi ise mesajlaşmak bedava ise(ayda bir kez 100 kontör yüklemek şartı ile) telsime geçcem 4 avea hattımı kapatıp.
Grup dışı görüşme yapmayacaksanız benim size öncelikli önerim Cep Aile olacaktır. Faturalı Vodafone müşterisi olarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Selam ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme