Şimdi Ara

Ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir ekran kartı satın almıstım fakat bir problemden dolayı eskı karta geri döndüm eski kartla iglili tüm programları sılmıstım sımdı eskı kartı geri taktım fakat kartı gormuyor ekran gelmıyor bile anakartın onboard cıkısına takınca VGA kablosunu anca açılıyor oda 128 mb onboard bı kart ne yapmam lazım nasıl duzeltebılırım bu sorunu ?
    ekran kartım Nvidia 9500 GT

• ayni sorunu bugun bir arkadas yasiyordu.biosu kurcalasana bir once goruntuyu pcie'ye ver gibi bir ayar olmasi lazim.kartin calismiyor degil anakartin goruntuyu onboarda veriyor ekran karti calismiyor sorun anakarttan.dedigim ayari bulamazsan biosu default ayarlarina getirebilirsin.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ayni sorunu bugun bir arkadas yasiyordu.biosu kurcalasana bir once goruntuyu pcie'ye ver gibi bir ayar olmasi lazim.kartin calismiyor degil anakartin goruntuyu onboarda veriyor ekran karti calismiyor sorun anakarttan.dedigim ayari bulamazsan biosu default ayarlarina getirebilirsin.

teşşekürler bi denıyım

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ayni sorunu bugun bir arkadas yasiyordu.biosu kurcalasana bir once goruntuyu pcie'ye ver gibi bir ayar olmasi lazim.kartin calismiyor degil anakartin goruntuyu onboarda veriyor ekran karti calismiyor sorun anakarttan.dedigim ayari bulamazsan biosu default ayarlarina getirebilirsin.

Biosu default a aldım ama hiç bir değişim yok :/
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.