Şimdi Ara

Kuşum Sıcak Latteye Atladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulti şımarıklık yaparken çaydanlığa konmasın diye çaydanlıktan sakınırken kahveye girdi anında cıktı. Sizce bir şey olmuş mudur ? Kafası kahverengi şu an . suya da sokamıyorum banyo yapmıyor. Ne yapabilirim. Bir sorun yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

içine bir kab koy sıcak su olsun odanızda dursun kuş içine girip yıkanır yada kendisini temizler

Banyosu var Direk suya götürdüm hocam zaten de kuşa zarar gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

zarar görse zaten 1 saat içinde ölmüştü tüyü sayesinde kuşun vucudu yanmamıştır zaten tüyü onu korumuştur. benim sultan papahanım cayın içine corbanın içine melemenin içine giridği oldu

İki gündür iyi Allah tan. Sorun çıkmadı 2.banyosunu yaptı biraz önce ortalıkta kahverengi kahverengi dolaşıyordu. En çok üzen kahveye girdikten sonra vitirinin üstüne çıkıp cici kuş cici kuş diye ağlar gibi öttü o çok üzdü beni.

• Bir şey olmaz hocam Allah'ın izniyle. Tanıdığımın muhabbet kuşu da 6 sene önce yaramazlık yaparken çorbanın içine girmişti. Belden altı çorbaydı yani. Yıkadılar suyla birşey olmadı. Ama yıkarken çorba çıksın diye hafif şampuanla çitilemişler kuşu Tüyleri döküldü iyice. Hiç tüyü kalmadı. Aman dikkat edin sizin başınıza da böyle birşey gelmesin.

Orijinalden alıntı: mce57

Bir şey olmaz hocam Allah'ın izniyle. Tanıdığımın muhabbet kuşu da 6 sene önce yaramazlık yaparken çorbanın içine girmişti. Belden altı çorbaydı yani. Yıkadılar suyla birşey olmadı. Ama yıkarken çorba çıksın diye hafif şampuanla çitilemişler kuşu Tüyleri döküldü iyice. Hiç tüyü kalmadı. Aman dikkat edin sizin başınıza da böyle birşey gelmesin.

Sağolun hocam şimdi çok iyi durumda :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tadını sevdi mi acaba Latte'nin. :D

Orijinalden alıntı: Rockbeth

Tadını sevdi mi acaba Latte'nin. :D

Yerinde durmuyor. Kafein çarptı sanırır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.