Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (2198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.954
Cevap
343
Favori
2.967.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 21942195219621972198
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu mp4 player'ın içerisinde japonca bir şarkı vardı. 15 yıl geçti üzerinden ve asla bulamadım. zamanında kullanan bilen var mıdır diye sorayım dedim ama umutsuzum.

Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • @electronica

@mcgill

Bu müziği biliyormusunuz. Yıllar önce belgesellerde çalan new age enstrümantal müzik. Besteci kim acaba? Bu müzik, şelaleler yollar karlı dağ zirveleri gibi tanıtımlarda çalıyor. Videoda 1:14 te başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=H55qRZQocX0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bunu buldunmu :)

Neyi yav unuttum valla,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Yanlış hatırlamıyorsam 90 lar klibi klipte adam elinde çiçek yürüyor kıza denk geliyor kız her defasında başka birini seçiyor adam başı eğik tekrar yürüyor zor olacak ama neydi bu şarkı

• Merhaba 90'lı yıllara ait aşırı hareketli bir Türkçe pop şarkı vardı. Şarkıcı erkekti, sanki dalgalı hafif uzun saçları vardı gibi ve çok popüler biri değildi. Sözlerini falan hiç hatırlamıyorum ama şarkıda o kadar çok çeşitli enstrüman vardı ki yani darbukasından piyanosuna osuna busuna karmançorman bi şarkıydı. Bütün tuşlara basılmış gibi bi şarkıydı yani. Biraz Tuğrul Arseven'in Benden Günah Gitti havasında ama çok daha ritmik. Hatta aşırı ritimden neredeyse artık ritim mitim kalmamış şarkıda. Ortaya karışık bişeydi hatırladığım. Bi de hayal meyal hatırladığım şey, şarkının klibinde odadan odaya koşturan küçük bir kız çocuk vardı. Beyaz elbiseliydi ve gizlice kapı falan dinliyordu galiba. valla günlerdir resmen iş yapamaz oldum aklım bu şarkıya takıldı kaldı. Neydi bu bilen varsa bi yardım lütfen

• Herkese iyi forumlar. Barış manço - çıt çıt çedene(Postmodern anatolian Cover) versiyonunu hiçbir yerde bulamıyorum. Son dönem popüler olan ve sonra telif yiyen şarkılardan. Aşağıya youtube linkini bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

https://youtu.be/xlnzqeGvhDk?si=zI-cFJk9JmW6qF1u

• Turizm festival ile ilgili bir program jeneriği vardı. Ronan Hardiman ın Gypsy müziğinin biraz değiştirilmiş hali. Dağhan Baydur & Richard Thomas Hot Turkey 1989 bestesindeki enstrümanda var. Synthisizer enstrümanlı. Bu müziği arıyorum. Bu müzik çok güzeldi. İnsanı mutlu ediyordu. 1997 ya da 1998 yıllarında bir kanalda TRT nin hangi kanalıydı tam hatırlamıyorum. Turizm ve festival içerikli bir program tanıtımının müziğiydi. Tüm müzik kütüphanelerinde arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.

• Klibinde, tüm gün koltukta oturan ve tüm işini uzaktan kumandalı bir araba aracılığıyla hâlleden bir adamın olduğu, İngilizce bir şarkı vardı. 2000'lerin başlarında dönerdi klibi. İsmini hatırlayan var mı acaba?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.