Şimdi Ara

energy saver ile energy saver + farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki lastik arasında ne fark var? hem sessiz hemde yuvarlanma direnci düşük bir lastik arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz ne olur?

Orijinalden alıntı: ugurozer

bu iki lastik arasında ne fark var? hem sessiz hemde yuvarlanma direnci düşük bir lastik arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz ne olur?

siteden alıntı

ÜRÜNÜN FAYDALARI
    Önceki desen ile karşılaştırıldığında 60 litreye kadar yakıt ve 140 kg'ye kadar CO2 tasarrufu

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-energy-saver-plus?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=16&fromTyreSegment=1&dont-know#tab-tyres-sizes

• quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

bu iki lastik arasında ne fark var? hem sessiz hemde yuvarlanma direnci düşük bir lastik arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz ne olur?

siteden alıntı

ÜRÜNÜN FAYDALARI
    Önceki desen ile karşılaştırıldığında 60 litreye kadar yakıt ve 140 kg'ye kadar CO2 tasarrufu

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-energy-saver-plus?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=16&fromTyreSegment=1&dont-know#tab-tyres-sizes

önceki desen dediği energy saver oluyor öyle değil mi?

• _____________________________
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

siteden alıntı

ÜRÜNÜN FAYDALARI

önceki desen dediği energy saver oluyor öyle değil mi?

Ben öyle anlıyorum

yuvarlanma direnci ve ses seviyesi en düşük lastiklerden biri kumho kh27.
    fiyatı saver + dan lastik başı 40-50 lira daha ucuz olur. Bir düşün istersen

energy saver ile energy saver + farkı ?

• geçenlerde 185-65-14 jant michelin energy saver+ 2013/9. hafta üretimli lastikleri 140 liradan aldım 8 taksitle..1 yıl yol yardımı hediye.
    68db gürültü seviyesine sahip şimdilik oldukça memnunum.. direksiyon tepkilerinde ve sürüşte farkedilir yumuşama oldu ve lastik sesi çok azaldı.
  • benim aradığım ebatlar 195 60 R15

bu ebatlarda en sessiz ve ekonomik sanırım ancakveancak arkadaşın belirttiği goodyear

michelin bu ebatlarda 70 db ve tasarrufta c sınıfı iken goodyear 68 db ve tasarrufta b sınıfı

kumho ise fren mesafesinde bir nebze ödün veriyor ıslak zeminde...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.